• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor hívtam,amikor az oldalon jelezte hogy telefonnál van. Elsőre felvette. Abszolút normális és szimpatikus volt. A kérdéseimre aranyosan válaszolt, egyeztettünk időpontot, pár nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem gps segítségével. A cím egyértelmű volt, elsőre oda találtam, pedig nem vagyok budapesti. Az épület mögött tudtam parkolni könnyedén.
    A tömegközlekedést nem ismerem, de ránézésre ilyen téren is jó helyen van.
  • Helyszín:

    Panel lakás. Több szobával. Többen vannak itt, kétszer találkoztam kettő másik meztelen lánnyal, engem ez nem zavart, csak mosolyogtunk rajta. Ez csak véletlen volt amúgy. A szoba nagy, tágas, szólt a zene, megfelelő hangerővel. Van bőven hely lepakolni. Tisztaságot és rendet láttam.
    A fürdő a célnak megfelel, van minden ami kellhet.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeinek, arccal hirdet így nem lehet csalódás, élőben is szép. Alacsony egzotikus csokilány, selymes, puha barna bőrrel.
    Mellei szilikonosak, de nagyon szép munka, jó fogásúak. Puncija szép, illatos. Izgatóan szexi.
  • Action:

    Puszival köszöntöttük egymást ahogy beléptem. Megmutatta a szobát, kaptam türcsit, majd a fürdőhöz vezetett.
    Visszatértemkor az ágyon várt. Megbeszéltünk pár dolgot, mit lehet mit nem, beszélgettünk kicsit. Lassan elkezdtük simogatni, puszilgatni egymást, csókolóztunk. A hátamra feküdtem, csókolgatta a testem, szép lassan elért a farkamig és elkezdett kényeztetni. Nagyon jól csinálta, van vehemenciája. Volt mélytorok is rendesen, nagyobb méretem ellenére is. Bár pont ezért nekem ez fájni is szokott, így nem ugrálok érte, de nála nem kellett szólnom, nem fájt, ügyes volt. Patakokban folyt a nyála rám, nem sajnálta.
    Fordultunk, én is bele kóstoltam a csoki punciba, fagyiból is a csoki a kedvencem. ;) Nagyon jól fogadta ténykedésem, de különösebb sikert nem értem el nála sajnos.

    Gumit húztunk és missziben hatoltam be punciba. Nagyon kellemes érzés volt, halkan nyögdécselt, picit izgett mozgott. Puszilgattam, nyalogattam a cicijeit közben.
    Kutyusba váltottunk, így is szuperül befogadott, nem vadultam, óvatos voltam. Ez a ténykedés ment egy jó ideig, egyszer csak kellemes nagyot élveztem a gumiba. Tisztogatás után, sokat beszélgettünk. Közvetlen és kedves lány, sokat mesélt magáról és érdeklődő is volt.

    Idővel újra kaptam egy az elsőhöz hasonló franciát, amit újra jól kivitelezett. Gumi húzás után belém ült.
    Elkezdett lovagolni, a csoki cicikkel szemeztem nyelv távolságról, emelte a tempót, eléggé komolyan csinálta, én is alá dolgoztam hasonló tempóban.
    Finom volt, meg is lett az eredménye, tele lőttem a gumit rendesen.
    Kis beszélgetés és gyors frissítő zuhany után elbúcsúztam tőle.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, amit a telefonban megbeszéltünk, a helyszínen sem változott. Előre raktam le, így szoktam, főleg ha első találkozóról van szó. Mindenképp megérte.
  • Összkép:

    Mindennel meg voltam elégedve. Korrekt volt a hozzámállasa és kedves volt végig. Szép és egzotikus nő, akivel kellemes volt nekem a találka, első találkozóhoz képest meg főleg.
Happy Massage