• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Karak!!:)))

    Köszönöm szépen,hogy időt,és energiát szántál az élményed megírására,és tolat ragadva tényszerűen nem túlcsordulva egy igazán kellemes,de nem novellikus formában tálaltad a randevúnkat!!!Bízom benne,hogy mágikus erejű masszázs produkciómmal,enyhítettem a derekad és lapockád kínjain,ha még nemesebbik feledet nem is igényelted kezelésbe venni!!:)))
    Igen,az ultrahang csodákra képes,bár nem hangsúlyozom agyon,mert bizony,aki keres,talál,és neked sem okoztam ezekkel a plusz dolgokkal csalódást!!Jelentem,a gránát almát,amit megpucoltam nekem,elfogyasztottam kora este,és energikusan is hatott,mert csipke Rózsika álmát aludtam tőle!!:))Bizony,nem kell tőlem félni,nem harap a"néni"...:P...és különben sincs extra látványosság rajtam,csak adok a testemre,a környezetemre,és arra is hogy milyen Mt-ket fogadok szerény hajlékomban!:)Nincsen kérem,csalás,ámítás,itt a piros,hol a piros?..effektek!!!:)))...És tádámmm..lőn egy újabb nagyon jó randevú!!!:)))

    Külön kiemelem,hogy én személy szerint ritka jót beszélgettem ám veled,és remélem legközelebb ha erre vet a sors,a jó szerencse,és a szándék,akkor már bakancslista mentesen,szimpla pajtiságban fogunk evezni a lehetőségek adta tengeren,..;))

    Csodás délután kívánok,és sikíts,ha jöttöd majd aktuális,hiszen,ismétlés a tudás anyja...;)))


    Puszi,csók,zsepilobogtatás

    és Én mellé

    SW

  • Egyeztetés:

    Régebben néhány fórumbejegyzés nyomán több üzenetet váltottunk egymással. Mivel nehézkesnek találtam ezt a fajta kommunikációt felhívtam telefonon úgy mégis csak kényelmesebb eszmét cserélni. A hosszú beszélgetés alatt egy vagány jófej csajszi képe alakult ki bennem. Azóta többször váltottunk üzenetet illetve beszélgettünk telefonon egymással. A mai telefon beszélgetés alkalmával hirtelen jött az ötlet hogy meglátogatom. Csak a masszőrt tudását szerettem volna igénybe venni Mivel hála istennek erotikával mostanában el vagyok látva. 1 órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    4. kerület jól megközelíthető része a térképen pontosan meg van jelölve a hely. Parkolóhelyet könnyen találtam.
  • Helyszín:

    Igényes környezetben, jó állapotú panelház sokadik emeletén van a lakás. Otthonosan berendezett patika tisztaság van mindenütt. A fürdőszobát gyakorlatilag kitölti egy nagy sarokkád. Széles tusfürdő választék tiszta törölköző áll rendelkezésre. A szobában egy nagy franciaágy és kellemes zene biztosítja -persze Wasabi mellett ,a zavartalan kikapcsolódást. Tisztaság itt is makulátlan gyakorlatilag a földről lehetne enni.
  • Lány külseje:

    Jelentős motiváció volt a látogatásra, hogy szerettem volna látni élőben is , hogyan néz ki.
    Kicsit bakancslista jellege is volt mert nem érintettem még testközelből ilyen típusú lányt. A szemtől szembe találkozás hozta azt az élményt amit a képek alapján vártam. Ráadásul a figyelemre méltó idomok mögött egy nagyon kedves személyiségű lány lakik.
    Abszolút találó a névválasztás Sweet wasabi. Picit csípős picit csipkelődő de ugyanakkor nagyon kellemes társaság is egyben.

    Egy rövidke farmer sort nadrág volt rajta, ami pattanásig feszült a kőkemény gömbölyű fenekén.
    Az ingből majd kibuggyantak a hatalmas minőségi szilikon cicik. A szája is illik összességében a megjelenéséhez, habár annak nem túl vidám története van. Elegáns magassarkú cipő viselése hangsúlyozta ki formás lábait.
  • Erotikus masszázs:

    A külső kinézete mellett a telefonban elmondott masszázs technika volt a másik motiváló erő ami hozzá vitt.
    Komoly szakszerű masszázs tudásra számítottam és nem is kellett csalódnom.
    A vissza vissza térő derékfájás gyötört most is már néhány napja.
    Alapos tisztálkodás után hasra feküdtem a kényelmes francia ágyon. Különféle gyógynövényeket tartalmazó melegített olajokat használt rajtam. Mosolyogva mutatta az egyik flakon feliratát: wasabi masszázs olaj :) .
    Mozdulatai tanult szakszerűek és hatékonyak voltak. Intenzitásban figyelembe vette a fájdalom tűrő képességemet és elment a határig amit még el tudtam viselni. Egy másnál még nem tapasztalt eszközt is bevetett rajtam. Egy ultrahangos készülék amelyet melegnek éreztem ahogy végig vezette a testemen . Kellemes érzés volt és úgy érzem tényleg növelte a masszázs hatékonyságát.
    Másfél óra időtartamra mentem amit Wasabi intenzíven végig dolgozott rajtam, koncentrálva a fájós testrészekre, de azért a karjaim végig a két lábam sem maradt ki.
    Szuper hatékony volt teljesen meg voltam elégedve.
  • Levezetés:

    Bocsánat ha most sokaknak csalódást okozok e ezt a részt most kihagytam.

    Na nem mintha Wasabival lett volna bármi probléma, sőt nagyon szexi kívánatos idomai vannak. Csodálkozott is hogy ,hogyhogy nem kérem a joystick kezelését? -ennek egyszerű személyes okai vannak, itt nincs jelentősége , hogy miért.

    Egyetlen dolgot azért nem hagytam ki. Megkértem Wasabit, hogy had vegyem kézbe azokat a csodás dudákat. Elmondta róluk hogy nem egy átlagos anyag van benne. Ebből a minőségből néhány tucat van az országban. Valóban kellemes tapintásúk. Olyan mint egy kemény tini cici csak sokkal nagyobb méretben.
    Dobtam egy-egy puszit is a bimbókra ráadásként.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a telefonon elmondottak nem változtak a helyszínen sem. A fürdés előtt tett egy diszkrét célzást, hogy rakjam az asztalra.
  • Összkép:

    Wasabi extra külsejéttől nem kell tartani. Nagyon kedves okos intelligens lány. Kellemes társaság ,minden részletre odafigyel, hogy a vendége jól érezhesse magát.
    Örülök hogy meglátogattam.
Happy Massage