• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt jópár nappal egyeztettünk időpont VTR segítségével tegnap délután 4re. A visszajelzés nem sokkal később meg is érkezett, Kamilla elfogadta.
  • Megközelítés:

    Nyugatitól nagyon közel van Kamilla kecoja, így a tömegközlekedés, illetve a parkolás sem okozhat különösebb problémát. Egyértelmű a helyszín, nagyon egyszerű az odajutás.
  • Helyszín:

    Átlagos budapesti tömbház, kívülről teljesen átlagos, belül tiszta, rendezett, minden rendben. Fürdőszobával minden ok, úgy mint a tusfürdő választék, vagy mint a szájvíz a poharakkal. Az ágy kicsit süppedős, kicsit más mint a legtöbb helyen, ez érdekes volt, de egyáltalán nem kellemetlen. Összegezve minden rendben volt a helyszínnel.
  • Lány külseje:

    Kamilla picurka, nagyon vonzó lány. A fotók szerintem nem adják vissza teljesen a valóságot, valójában sokkal szebb. Arca mosolygós, vidám, kis feszes popsival, kezembe illő cickókkal találkoztam utam során. Punci borotvált és nagyon finom.
  • Action:

    Megérkezvén bementünk a szobába, tisztáztuk, hogy mi fog történni, majd levetkőztem és elmentem tusolni. Innen vissza a vizem már a szekrényen várt, Kamilla pedig az ágy mellett teljesen mesztelenül. Térdeltünk az ágyon egymással szemben és csókolózni kezdtünk miközben simogattuk egymást. Nagyon jól csókol, mélyen, beleélősen, mintha szerelmesek lennénk. Már itt elkezdett ágaskodni a kis barátom, közben eldőltünk az ágyon és tovább csókolóztunk, míg nem elindultam lefele. Csókolgattam a ciciket, ami nagyon tetszett, majd pedig lassan még leljebb kerülvén eljutottam a fincsi puncihoz amit rögtön nyalogatni kezdtem. Nagyon fincsi volt, szívesen elidőztem volna még, de már kő keményre keményedtem közben, és kíváncsi voltam francia tudására. Nem kellett csalódnom, franciája nagyon finom, inkább a lasabb fajta ami nekem igazán bejön. Szívesen élveztem volna tovább, de már nagyon szeretem volna benne lenni, ezért javasoltam a gumihúzást, ami rögtön meg is történt. Először nyeregbe pattant és lovacskázott, amiben nagyon ügyes volt. Volt, hogy meszebb volt, itt gyönyörködtem a testében miközben fogtam a derekát, volt, hogy közel volt, átkaroltam és közben sokat csókolóztunk. Gondoltam, ne legyen egyhangú, ezert atfordultunk misszibe. Először lábakat a nyakamba kapván gyönyörű látvány fogadott, mint ahogy korábban leirtam nagyon bejött Kamilla. Majd közelhajolva, csókolózva folytattuk. Rájött, hogy nagyon szeretem ha a nyakammal is foglalkozik, ezért már nem is bírtam tovább és így ért véget az első kör. Megtisztogatott, majd elfeküdtünk egymás mellett az ágyon, és beszélgettünk pihenés képpen. Értelmes lány, oldottan tudtunk beszélni sokmindenről. Később, mikor úgy éreztem, hogy visszatér belém az erő ujra simogatni kezdtem, amit viszonzott is. Először valamilyen furcsa oldalsó 69et próbálgattunk, viszont ez borzasztó kényelmetlen volt, ezért normál 69be fordultunk. Éreztem, hogy kis barátom ujra életre kel, ezért ujra gumihúzás következett. Gondoltam kutyusban folytathatnánk amit nemrég befejeztünk, és így is lett. Ő az agy szélén, én pedig mögötte állva. Nagyon jól esett, de kezdtek fáradni a combjaim, ezért beljebb csúsztunk az ágyon. Nagyon jó volt viszont kezdett kényelmetlenné válni, ezért ujra lovacskáztunk. Bevallom, aznap reggel 10kor volt már egy randim, és hát nem végtelen az energiám. Kamilla viszont nagyon kitartó volt, különböző trükkökkel tovább próbálkozott, hogy elérjen a második boldogsághullám, ami meg is jött volna, de már nagyon kifelé voltam az 1 órából, és nem szeretem húzni a lányok idejét, ezért javasoltam, hogy mára ennyi. Gyors tusira kiugrottam, majd felöltöztem és elindultam haza.
  • Elszámolás:

    Mint nagyon sok lány mostanaban, Kamilla is használja az oldal által biztosított bővebb infot, így egy kattintással megtudhattam mindent. Mértéke a kisebb fajta pesti átlag, amit vetkőzés során az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Felejthetetlenre sikerült ez a randi több okból. Egyrészt nagyon bejött Kamilla, nagyon szép és izgalmas lány, másrészt a csókja beleélős mély volt, az oldott hangulatról nem is beszélve, szexben pedig nagyon partner volt mindenben.
Happy Massage