• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Késő délelőtt láttam, hogy telefonközelben van Noya, egyből felvette és lebeszéltünk egy délutáni randit.
  • Megközelítés:

    Kocsival a ház mögötti terebélyes parkolóban kötöttem ki, igaz fizetős, de alacsony kategóriás. Metróállomás a közelben, biztos nem probléma autó nélkül se.
  • Helyszín:

    Duna Plaza közelében lévő egyik felújított tízemeletes ház. Könnyű és gyors bejutás, felsőbb emeleten lakozik a tündérke. Éppen egyedül volt, de máskor is megfordultam ott egy barátnőjénél.
    A kecó a célnak megfelelően van berendezve, hatalmas franciaágy, azt mondanám átlag feletti ízlésességet tükröz a berendezés, oda van figyelve a részletekre is. Fürdő is ok, hegyekben állnak a csutakolóeszközök, rend és tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Szép magas leányzó, középhosszú fekete haj, szimpatikus már első látásra, nem egy nádszálkisasszony, viszont sportos, arányos testalkat, éppen csak felturbózott közepes cicik, sima puha bőr, elég sok míves tetkóval. Intim helyeken is pírcingelt, ha mágneses a nyelved, fenn fogsz akadni mint ponty a horgon.
    Guszta melltartó, harisnyakötő meg nemtudommilyen pasifogó szerkóban fogadott, na ne higgyétek hogy sokáig rajta hagytam.
  • Action:

    Őszintén szólva ezúttal nem is annyira milf vadászatra indultam, hanem egy igazi pornós kefélésre fájdult meg a fogam. Noya beszámolói és ínycsiklandó képei, melyeken nem is egyszer nyálcsorgató férfi nagyközönség előtt mutatja be bájait, felcsigázták az érdeklődésemet.
    A fürdőből visszaérkezve még álló helyzetben üdvözlő nyelves csókokba bonyolódtunk, közben levetkőztettem és éledező kopasz asszisztensemet hátulról behelyeztem a két kerek popsifél közé, mintegy jó napot kívánva. Aztán hamar az ágyra dőltünk, és pillanatok alatt már két ujjammal is a puncit masszíroztam, kívül is, belül is. De Noya nem kívánt csak nekem teret adni, így rögvest hanyatt parancsolt, és bemutatta mesés bőnyál-köpködős franciáját, ahogy pornósan kell mélytorkos és kényszerfranciás elemeket is felvonultatott. Baromi jó volt, kemény voltam mint a svédacél.
    Aztán azért ha már itt vagyok, gondoltam én is megmutatom, hogyan nyalnék el egy kiló jégkrémet, azt hiszem, zajos sikert értem el, jó mélyen kinyaltam ekkor már csatakzó punciját, de legjobban mégis azt kedvelte, mikor épp csak a nyelvem hegyével izgattam borsó nagyságúra keményedett nőiességét. Hát itt élvezett el szerintem előszörre a drága.
    A helyzet fokozódott, megujjaztam újra síkos punciját, de ujjam akadály nélkül becsusszant a popsiba is, és láttam, itt ma a teljes repertoárra sor fog kerülni. Mivel jól álltunk az idővel, egy elég hosszú papás mamás játékba folytunk bele (a gumit nagyon ügyesen ő helyezte fel), rendesen megkínáltam gyors-lassú menetekkel, combok nyakba, a kőkemény farok rendesen végezte feladatát. Volt még persze oldalról, hátulról egyre durvább kúrás, asszem elszabadultak kicsit az indulatok, izzadni kezdtünk mint kurva a templomban (bocs, nem tudom ez itt helyénvaló hasonlat-e). Mindent rendkívül jól fogadott, eszméletlenül lehetett tolni a műsort, nagyon jól lehetett kapaszkodni nőies hátába, fenekébe.
    Na mondom, Noya, mi a véleményed egy kis análról? Válasz helyett már intézte is a síkosítót, nem mintha sok kellett volna, és doggyba kis igazítással olyan szépen becsúsztam, hogy csak na. És ekkor azt is megtudtam, hogy milyen egy pornós popsibadugás, figyeljetek, pont olyan volt vele, mintha a punciba lettem volna, nem vagyok nagy híve a dolognak, de Noyával ez is élményszámba ment. Mikor doggyban elfáradtam, egyből párnát tett a feneke alá, és misszibe is felszólított, hogy jól kúrjam seggbe, és szemmel láthatóan (és füllel is erősen hallhatóan) rohadtul élvezte! De ez még semmi, mondom van kedved beleülni a farkamba? Persze mamlasz fejjel én befejezésképpen puncival gondoltam az akciót, de ő egyből ráguggolva beszippantotta a kopasz barátomat újra a popsijába, és amúgy pornó-análból úgy megkefélt, hogy öröm volt nézni. Hát nemigen tudnám visszaidézni, az egész órás menet során hányszor robbant orgazmusba, de asszem, többször is.
    A végjátékra az ágy mellé álltam, ő leült az ágy szélére és újra a pornós franciáját élvezhettem, tökre örültem, hogy ekkora monumentális kefélés után is még vagy öt percig bírtam, amíg aztán szájába lőttem, mint az ágyú. Fú de jó volt!
  • Elszámolás:

    Átlag az óráért, nem kérdéses hogy popsival és kényszerfranciával együtt mennyire rendben is volt, előre letettem, de végig ott is maradt, nem a piszkos anyagiakkal foglalkozott, hanem velem. Amúgy a végén még egy jót beszélgettünk is, nagyon értelmes lány.
  • Összkép:

    Bocsássátok meg, hogy nem magyarázom tovább, megérte-e, asszem a fenti leírásból minden kiderült. Ez most tényleg olyan élmény volt, amilyeneket főleg az internetes pornóoldalakon láttam eddig, még talán azt is elhiszem, hogy néha a pornós csajok is tudják élvezni a szexet...
Happy Massage