• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem vele történt az egyeztetés, annak ellenére, hogy az oldalon az állt, hogy most hívható. az információ áramlás ettől függetlenül jó, mert a megerősítéskor Annával beszéltem és tudott az érkezésem várható időpontjáról.
  • Megközelítés:

    Saját járművel közlekedem, és már nem először veszem arra az irányt. Parkolót mindig találok a közelben (300 méteren belül), igaz fizetős. A ii. János Pál pápa térhez közeli épület. Tömegközlekedés esetén pár perc sétával kell számolni.
  • Helyszín:

    Az épület újszerű, tiszta, rendezett. Az emeletre felvonó segíti a feljutást. A lakás szintén tiszta, nincs semmi zavaró tényező annak ellenére, hogy többen rendelnek benne. A szobában hangulatos világítás van és halk nyugtató zene. Masszázspad és tatami is rendelkezésre áll. A fürdőszobában kádban lehet zuhanyozni, de minden megtalálható (tusfürdő –több fajta- szájvíz, stb) ami a tisztálkodáshoz kell. A törölköző illatos, puha kellően nagy, és nedv szívó.
  • Lány külseje:

    Anna kinézetéről csak ismételni tudom magam, mert továbbra is helyesnek, csinosnak, arányos testalkatúnak tartom, akivel még jól el is lehet beszélgetni, viccelődni. A képeken Ő van, és nincs szükség azok retusálására.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor, mint mindig most is szexi öltözetben fogadott. Az előszobában máris több mint baráti ölelkezés és szájra puszi. Még itt megszabadultam a kabátomtól és a lábbelimtől. Irány a szokott helység, ahol kaptam egy türcsit és már mentem is a fürdőszobába. Néhány perc alatt lezuhanyoztam és a szám is kiöblítettem. Amikor kiléptem a fürdőből Anna akkor szaladt át teljesen meztelen a konyhából a szobába. Belépve csodás látvány tárult elém. A tatamin a lepedőt igazgatta terpeszállásban, nyújtott lábakkal. Láttam a fenekét és a kelyhét, aminek nem tudtam ellen állni és a törülközőt félre dobva mögé siettem és jobb kezemmel alá nyúltam úgy, hogy a középső ujjam a csiklóját érje. Anna nem nagyon lepődött meg e tetemtől, mert a punciját érezhetően a tenyeremhez nyomta. A farkam egyből merevedni kezdett ezért azt a popsijához nyomtam miközben a két kezemmel a csípőjét fogtam. Anna kiegyenesedett és a lapockáit a mellemhez szorította. Kihasználva a helyzetet csókolgatni kezdtem a vállát, és természetesen kezeimmel térképeztem a testét. Amikor csókjaimmal a nyakához értem egy belső indíttatásból kéjesen harapdálni kezdtem a nyakát, nyakszirtjét. Ne ettől aztán Anna libabőrös lett, amitől mellbimbója megkeményedett. Vénusz dombján is érezhető volt a libabőrösség. Anna megfordult és egymás száját keresve csókolózásba kezdtünk. Közben lekuporodtunk a tatamira. Nem igényelve a masszázst én kezdtem a kényeztetést.
  • Levezetés:

    Mellét csókolgatva és bimbóit simogatva, nyaldosva haladtam lefelé. Elidőztem a hasánál és a köldökénél, de a vágy húzott egyre lejjebb és lejjebb. Kezem már az egyre inkább nedvesedő kelyhét simogatta, amikor a számmal és a nyelvemmel még a vénuszdombját puszilgattam. Kis idő múlva már a lábai közt térdeltem és lestem izgató punciját. Előbb a kezemmel simogattam, amit Anna szívesen vett legalább is mozdulataiból és sóhajtásaiból ítélve. Aztán a nyelvemet vetettem be és szeméremajkait széthúzva bele nyaltam kelyhébe. Jó ízű és forró volt. Pár perc után a csiklóját is izgattam és két ujjammal a már teljesen nedves sikamlós puncijába hatoltam. Anna az ölét tolta előre, miközben két kezével a fejemet fogva irányított, hogy mely területet nyaljam. Ujjaim tevékenységének és Anna irányításának hamar meg lett az eredménye, mert egyre hangosabban és kéjesebben vette a levegőt. Aztán izmai megfeszültek és Anna elélvezett. Az ujjaim még Annában voltak, amikor éreztem, hogy a tenyerembe csordogál kéjnedve. Óvatosan kihúztam az ujjaimat és combjai belső felén szét kentem a langyos nedvet. Pihenésként Anna mellé feküdtem és néhány perc hallgatás után beszélgetni kezdtünk. így töltöttünk kb. 10 15 percet. De aztán Anna ellentámadása vette kezdetét.
    Hanyatt fektetett és a széttárt lábaim közé telepedett. Anna látva, hogy merevségem elmúlt akcióba kezdett. Kezét be olajozta és a köldökömtől kezdve a combjaimon át a térdemig végig simított, majd vissza is, de a farkamnál megállt. Mit mondjak én is libabőrös lettem, de kölcsön kenyér visszajár. A bal kezével felhúzta a fitymám miközben a jobb kezével felülről kezdve a makkomat simogatta. Az eredmény egyértelmű és látványos, mert ismét merev állapotba kerültem. Anna tevékenységét a tükörből szemléltem. Nagy átéléssel izgatta a farkam mind két kezét használva. Időnként a zacsival is és a golyókkal is foglalkozott. esetenként egy-egy ujja letévedt az ánuszomhoz, melyet érzékien izgatott. Anna kicsit hátrább térdelt és lejjebb hajolt, mind ezt azért, hogy szájával elérje a farkam. Szeretem nézni, ahogy egy hölgy, beveszi a szájába, ezért, hogy jobban lássak felkönyököltem. Mit mondjak a látvány meg érte ezt a némiképp kényelmetlen testtartást. Anna a száját kinyitotta a nyelvét kinyújtotta és a farkam a nyelvére tette, miközben egymás szemébe néztünk. Anna szemei huncutul villogtak rám. Anna a zacsitől kiindulva elkezdte nyalni a farkam, majd amikor a makkhoz ért bekapta és nagyon, de nagyon lassan kezdte a rászívni magát a szerszámomra. A szemezés nem maradt el. Szinte tövig bekapta, majd ugyan ilyen lassan tolta ki a szájából, de a nyelvével játszadozott. Ezt a technikát tanítani kéne OKJ-s képzésen belül. – Alany biztos lenne – Aztán gyorsította az ütemet. Valószínű észrevette, hogy nálam közel a vég, mert technikát váltott. Összezárta a száját és a fogához szorította a makkomat és az ajkaival izgatta azt. Ez a módszer is jó volt, így hát nem csillapodott az érzés. Aztán kinyitotta a száját hirtelen bekapta kettőt, hármat bólintott és kivette a szájából az ezredest, de a kezével még húzogatta, aminek az eredménye hatalmas lövés lett. A célterület nem szándékosan, de Anna melle lett. Természetesen én sem bírtam hang hatás nélkül, de mint ahogy azt már írtam: kölcsön kenyér…..!
    A végén Anna megtörölgetett és mellém feküdt. Beszélgettünk és közben ujjbegyeinkkel simogattuk egymást.
    Az idő is eltelt ezért egy gyors zuhi után búcsú, de halványan reménykedem, hogy Anna még visszatér.
  • Elszámolás:

    A virágszálak átadása a végére maradt, ami a szokásos pesti átlag. Egyébként az elején az események pörgése miatt nem is volt lehetőség az ajándékozásra.
  • Összkép:

    Annával mindig jól éreztem magam, sajnos a sors nem túl kegyes a fannjaihoz, de nekünk ezt tiszteletben kell tartanunk. Köszönöm Anna azokat a perceket, amelyet Veled tölthettem. Sok sikert kívánok a jövődhöz!
Happy Massage