• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos hoppon maradtam, így alternatív megoldásként Amyt hívtam, mint másik kedvencemet! Pár csörgés után felvette, majd másfél órával később már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, autóval egyszerűen, ingyenesen lehet parkolni a ház előtt. BKV pár perc sétára rak le.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő igényes lakás. Fürdőben többféle tusfürdő közül válogathatunk, tetthely minden igényt kielégít. Ruhafogas, szobainas, minden jó.
  • Lány külseje:

    Amy egy szexi, feszes csajszi, akinek a szexuális kisugárzása levesz szerintem minden férfit a lábáról. Bikiniben nyitott ajtót és a látvány valamint a stílus nem hagy kétséget afelől, hogy itt nincs kecmec, Amynél csak jól fogod magad érezni.
  • Action:

    Érkezés, puszik, majd miközben a textilt ledobtam már indult a hergelés: Amy lefeküdt az ágyra, lábaival pedig nekiállt kéjesen simogatni ahol ért miközben megbeszéltük, hogy mi ma nem fogunk se csókolózni, se szeretkezni. Nem, mi ma smárolni fogunk és dugni. Majd heves smacik közepette, a farkammal a kezében kivezetett a fürdőbe. Mosdás alatt ott maradt, beszélgettünk, nevetgéltünk, majd visszatértünk a tetthelyre. Nem sokat finomkodtunk, egyből nyaltuk-faltuk egymást, ahol csak lehetett. hamar a szájában kötöttem ki, ahol az előttem már többek által megénekelt mélytorokban volt részem. Én sem voltam rest, izgattam, ahol csak értemnyaltam faltam cickóit, punciját, ujjaimmal sem kellett finomkodnom, egyszóval jól felhúzott. Gumiért kiáltottam és máris hátulról döngettünk, de sajnos ez az előjáték nagyon felizgatott, így hamar beteljesültem a gumiban. Szerencsére nem nyagyon kellett pihennünk, kis rászopással máris jöhetett a következő gumi és miután megbeszéltük, természetesen csattogtatás közben, hogy most a popsi kimarad, mert nem készült, de legközelebb nem mehetek el nélküle, végig kufircoltuk az összes létező pózt, ami eszünkbe jutott. Kutyus, paci , misszi, ágyról félig lelógva, állva, ülve, mint egy tornádó, olyan ez a leány. A végén egy hatalmas vágta eredményeképpen ismét a gumiban ért végem. Egymás mellé rogytunk, pihegtünk, smároltunk és verbálisan hergeltük még egymást, de már csak a következő randira készültünk. Gyors fürdés után egy vad csókkal és egy kis taperolással utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük. Egy extrát kértem, azzal együtt is nagyon jutányosnak tartom az ajándékot. Teljesen megéri, sőt!
  • Összkép:

    Amy egy tornádó. Imádom! Laza, közvetlen, vicces, huncut, vagány, egy szóval igazi belevaló rosszleány, akivel minden perc öröm. Terveim között szerepel még meglátogatni őt, mert a popsit ki kell próbálnom vele. Mindenki vigyázzon reá! Amy, ezúton is csókollak!
Happy Massage