• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel az A terv meghiúsult, így B tervere volt szükség. Hívtam hát 3 hölgyet az oldalról, akiknél még nem jártam, de előbb utóbb szerettem volna meglátogatni Őket. Sajnos nem értek rám! Ezután hívtam Hannácskát, akinél tavaly nyáron tiszteletemet tettem. Ő rám ért, kedvesen tájékoztatott árakról és pontos címről. BKV-val indultam is Hozzá.
  • Megközelítés:

    A Bikás Park közelében fogadja vendégeit a Drága. Metró, villamos, busz jár arra. Parkolóhely is van bőven. A metrótól kb. 5 percet sétáltam. A ház jól számozott, nem lehet eltéveszteni. Bejutás egyszerű volt, mivel a postással egyszerre érkeztem. Nem kellett magasra menni.
  • Helyszín:

    Kis lakás. Előszoba, folyosó, baszoba nagy franciaággyal fotellel asztallal. A fürdő zuhanykabinos. Tusfürdők, fogápolási cikkek kikészítve vártak nagy tételben. Liszterin műa. pohárral. Illatos törölközőt is kaptam. Mindenhol pedáns rend és tisztaság. Hibátlan!
  • Lány külseje:

    Jó volt újra látni Hannát. Még szebbnek tűnt mint ahogy emlékeztem rá. A képeken is látszik, hogy nagyon fiatal és hihetetlenül szép lány. Annyit megjegyeznék, hogy a fotókon nagyon komoly, viszont élőben folyamatosan mosolyog és úgy néz a csillogó szemeivel, hogy beleszédül a vándor. Szóval az ajtóban egy bugyi-melltartóban és egy pici felsőben fogadott. A mellei majd kibuggyantak. Annyira tetszett a látvány, hogy alig bírtam megszólalni. Szemei csillogtak, mosoly az arcán. Finom, illatos bőre szoli barna, de csak enyhén. Kellemes illat lengte körül. Hosszú hajzuhatag, kecses járás jellemzi.
  • Action:

    Az ajtóban kaptam két puszit és ismerősként üdvözölt. Mondta, hogy emlékszik rám. Bekísért a szobába, ahol levetkőztem és irány a fürdő. Tus, liszetin, majd gyorsan vissza mentem. Egy pillanatra elszaladt a fürdőbe és már jött is. Levettem Róla a fogadó ruhát szép lassan. Kaptam és adtam közben csókot, simogattuk egymást. Gyönyörködtem az arcában, a mosolyában, a szép telt melleiben, a kecses alakjában, a frissen borotvált punciban. Az ágyra feküdt és ott kényeztettem. Csókból indultam és finoman eljutottam a lábujjakig. Azután újra ugyanazon az úton haladtam, de már megálltam a puncinál. Finom, hamvas, illatos volt. Folyamatosan figyeltem az arcát, Ő pedig csak húzott a nézésével /is/. Ezután francit kaptam. Bő nyállal, finoman, lassan nyalta, szívta. Kezével finoman segített. Majdnem kivégzett, így kértem pihentesse a kezét. Kéz nélkül már jobban bírtam. A 69 csodás volt. Fogtam a ciciket, gyönyörködtem a punciban és a popsiban. Ciciszex következett, jó nyálasan. Majdnem végem lett ott is. Ezután misszi következett. Gumit helyezett fel, síkosító és lassan kezdtem. Végig a határon tartott, így itt már végem is lett olyan kellemes volt a szűk punciban. Hagyott lenyugodni bent. Kihúztam, letisztogatott. Mellém feküdt és csak néztem, gyönyörködtem a szép és fiatal nő látványában. Maradt még egy kis időm. Új menetet kezdeményezett, de teljesen kiürültem, esélytelen volt a kísérlet. Időm végéig néztem, simogattam, gyönyörködtem, nyalogattam még a hamvas puncit. Pár szót váltottunk, felöltöztem, megköszöntem a lehetőséget és távoztam.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagot kért, előre átadtam. 1 órát voltam, extrát nem kértem, hiszen amit kaptam az magában is extra volt.
  • Összkép:

    Fogadott egy fiatal és gyönyörű lány, aki adott az életéből nekem 1 órát. Fiatalodtam kb. 10 évet. Nem éreztette a 25 éves korkülönbséget. Csókolt, simogatott, mosolygott. Megkaptam amiért mentem. Köszönöm Neked Hannácska!
Happy Massage