• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a múlt héten pénteken. Hívtam és még végig sem mondtam, közbevágott és jött a válasz igen,igen,igen. Mindig gyorsan megy.Imádom incselkedő hangját. A Vtr el is maradt.
  • Megközelítés:

    Számomra az egyik legjobb fekvésű hely a XIV-ben. Gps ismeri, de már csak szólnom kell, szememet behunyhatom és autóm magától oda talál. Parkolás ingyenes, hely bőven van. Őrs tér, Rákosfalva HÉV megálló és troli meg busz is a közelben.
  • Helyszín:

    Rendezett fölújított panel, kívül belül tisztaság. A lakás úgyszintén. Frissen fölújított, tágas. Uralkodó szín a fehér. Világos és a szobában is hagy eleget a sötétítő. Ágy méretes, melyen jól mutatott a friss fehér lepedő, rajta a türkiz kék türcsimmel. Fürdő zuhanykabinnal és mindenből választékkal jól fölszerelt.
  • Lány külseje:

    Lehet, hogy ez alap, de belépve örömöt láttam arcán. Fekete mini, mi alatt csak melltartó. Gyönyörűen mutat, illik vörös hajához, zöld szeméhez, piros ajkához. Csodás testére simul és még jobban hangsúlyozza hibátlan alakját, egyedi melleit. Nem először látom, de mindig elvarázsol. Az anyatermészet egy remeke Tia. Mivel a kívántnál kevesebbszer találkozunk, gondolat csak egy. Mielőbb szorosan összebújni vele és élvezni e bomba nő nyújtotta lehetőségeket.
  • Action:

    Puszival üdvözöljük egymást. A ruha nagyja marad az előszobában. Már nincs szemrevételezés. Szobába érve átöleljük egymást és csók. Fülébe súgom: ma én szeretnélek kicsomagolni. És hányom le ruháimat és surranok a fürdőbe. Gyorsan végzek és usgyi vissza. Mosolyogva vár. Átkarolja nyakam és nyelve máris számban pörög. Lenyúlok és kezdem fölfele húzni ruháját. Kezeit az égnek emeli. Ránézek és az érzések kavarognak bennem. Olyan mintha megadná magát. Tégy amit akarsz velem. De nem beletörődően. Miután a cicifix is lekerült, meleg kebleit mellkasomnak nyomja. Nem is álltam meg szó nélkül. Lompi mindjárt jelentkezett az alvégen, mit Tia észlelt és kezelésbe is vett azonnal. Én lába közé nyúlok és punciját kutatom. Ágyra dőlünk és csókok közepette halad célja felé. Elérve lompimat nyalja kóstolja mint gyerek a forró levest, de aztán rábukik és bekapja. Nyelve pörög mint villany óra. Dicsérem és simogatom. Keresztben helyezkedik el. Mindenét elérem. Élek is a helyzet adta lehetőséggel. A kéj szinte mardossa testemet, de kitartok. Egyik leghosszabb szopásban van részem. Élvezettel teszi. Helyezgeti szájában és szorgalmasan bólogat. Hol gyorsabban, hol lassabban. Figyel, hogy csak csúcsközel legyek. Megkívánom punciját és számra ültetem. Így tán még nem kényeztettem. A fejtámlának, vagy tán a falnak támaszkodik. Hosszú csodás combjai miatt fejem alá párnát tolok. Tökéletes és finoman nyalni kezdem. Idő kell mire teste hullámzani kezd. Közben punciját nem csak nyalom. Ujjammal hüvelyének bejáratát izgatom. A hullámzást remegés váltja. Tia élvez és finoman elhúzódik.Rám néz. Nem szól csak mosolyog. Élvezet utáni mosolya, a szemében égő tűz csodás látvány. Lompim nem is marad sokáig árván. Tia szájába kapja és a kívánós, birtokolni akaró nő szorgalmával bemutatót tart. Hogy is kell ezt csinálni. Szívja, nyűvi lomposom. Hoppácska. Makkom előbukkan és alig ismerek rá oly sötét színben pompázik. Simogatom és hosszan élvezem érzéki száját egyedi technikáját. De már nagyon szeretném a puncust belülről élvezni. Védelem és kérem fordítva üljön a "lóra". Finoman ereszkedik lompimra, mely tövig eltűnik és beindítja fenekét. Hihetetlen látvány és élvezet ahogy ki be jár puncijában. Fölváltva mozgunk. Egyszer én, egyszer Ő. Nehéz abba hagyni, de így rögvest végem lesz. Misszibe folytatjuk. Lábait fölhúzza és nyögdécsel. Csinálnám én estig is, de a természet tervem fölül írja. Érzem lompim duzzadását. Tia is érzi. Együtt mozog velem. Ez még inkább serkenti az utódokat és fogságból fogságba esnek. Bele remegek a kéjbe. E gyönyörű lány meg csak mosolyog és szájon csókol. Lassan lenyugszom és megtakarít.
    Össze bújva szemben ülve beszélgetünk. Imádom értelmét, hangját. Tabu nincs, bizalom van. Így kerül pont az íre.
    Újabb zuhi, öltözés és búcsú csókok. Legyen szép napod, vigyázz magadra és el.
  • Elszámolás:

    Szóra sem érdemes. Mit kaptam és kapok tőle megfizethetetlen. Egyedi élmény egy átlagért.
  • Összkép:

    Belülről Tia melengetett. Kívülről a nap sütött rám. Kell jobb hét indítás? Nekem nem.
    Nem szeretek, de fütyörészős jó kedvvel léptem ki a szabadba. Máté Péter dala jutott eszembe. Egy darabot a szívemből. Remélem még sokszor, mivel hogy nagy szívem van. Köszönöm Tiám. Ma is bearanyoztad napomat. Csóókjaim
Happy Massage