• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nehézkesen indult, de siker lett a vége.Lehet a sors is így akarta,mivel az év egyik legszebb napján, nők napján sikerült találkoznunk! Bak és a Szűz találkozása.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerűen oda lehet találni tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Parkolót is találni a közelben.
  • Helyszín:

    Kívülről réginek tűnő ház,(Krisztinaváros) de a lakás és Barbi szobája nagyon rendben van. Mindenhol tisztaság és rend. Fürdőszoba tágas és mindennel felszerelt. Bevallom őszintén, lehetett volna bármilyen a lakás, akkor is biztos maradtam volna. Hogy miért????...... miatta.
  • Lány külseje:

    Külső? Hmmm…egyszerüen tökéletes!
    Haja arany szőke, szeme színe kék, ajkai olyanok, mint amit egész nap csókolnék. Bőre bársonyos és selymes egyaránt. Alakját olyannak kell elképzelni, mint ahogy Vicente Romero Redondo spanyol festőművész megfesti.
  • Erotikus masszázs:

    Szakszerüen és nagy odafigyeléssel masziroz.Olajjal maszirozott,"forró" kézzel.Szerintem van benne valami energia féle.Lábaktól kezdve halad szép lassan felfelé.Nagyon finom kezei vannak!!
    Barbi elmondása szerint nem tanulta a masszázst, ennek ellenére Isteni tehetség! Ilyenkor kerül előtérben az, hogy valamit szeretünk csinálni vagy nem, és Barbi szeret masszírozni, ehhez nem fér kétség. Nagyon ügyes és erős kezei vannak, és tudja, mi esik jól az embereknek. Nagyon jól használja a könyökét és az alkarját, amivel kellemesen erős nyomást tud belevinni a masszázsba, ami segít a fájdalmas csomók eltüntetésében. Biztosan nagyon nagy tehetség lenne egy gyógy masszőr tanfolyam elvégzése után a gyógy masszázs területén is. Szerencsére nem keveri a masszázst és az erotikát, amikor masszíroz akkor azt a legjobb tudása szerint műveli. Az átfedés a masszázs és az erotikus elemek között, nagyon profin meg van oldva. Mindenki nyugodt szívvel bízza csak rá a program részleteit, mert tudja mit, hogyan és mikor kell csinálni. Nekem Barbi a masszázslányok HERCEGNŐJE!!!
    Szívem és Bak jellemem szerint, senkinek nem ajánlanám a Barbit! Megtartanám saját részemre! De mivel sajnos anyagilag ne bírnám finanszírozni, ez csak egy édes álom marad, és ezek az álmok miatt szebb az életünk.! Merj álmodni és merd engedni az álmokat meghalni! Szomorú, de őszinte szívvel ajánlom minden magára igényes férfi társamnak. Csalódás KIZÁRVA!
  • Levezetés:

    Mivel ez az első beszámolóm, és egyben lehet az utolsó is, kihagynám ennek a résznek az elemzését. Nekem túl intim, és olyan érzésem van, mintha kibeszélném a háta mögött. Valahogy nem megy. Elnézést kérek mindenkitől.Az biztos,hogy CSILLAGOS ÖTÖS!!!!
    Maradjon meg kettőnknek az, ami történt és hogyan történt. Nekem egy gyönyörű élmény!
    „Barbinak”? Csak reménykedem,hogy neki is!
    Szösszenet:

    "A szex mocskos? Á, csak ha jól csinálják!
    Létezik csodálatosabb szám a hatvankilencesnél?"
    NEM!!!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt,meg sem nézte,pedig először találkoztunk.A végén letettem egy polcra.
  • Összkép:

    Egy idézettel szeretném zárni soraimat:

    "Abbahagyjam? - kérdem?
    NE! - a válasz rövid, de értem?
    És tovább kényeztetem érzékeidet...
    Nyelvem, kezem? mindenem azért mozdul,
    Hogy Neked örömet szerezzen?
    S' a pillanatban - mikor finom mozdulattal megfogod fejem,
    Már érzem ajkaim közt tested mézédes nedveit...
    Ahogy a számban lüktetve áradsz szét...
    Ölelő ajkaim mögött - nyelvem finom simításával
    Nyújtom még... fokozom a kéjt...
    Szinte felfallak,... csókollak, nyalogatlak még...
    Mindaddig... míg tested elcsitul...
    S' aztán az élvezetre könnyű álom vetül..."
    A szíved egyszerűen összetörik, ennyi az egész. De nem ítélkezhetsz, nem mutogathatsz a másikra. Ha szerencsés vagy, megtalálod azt, aki értékelni tud.....
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-03-11 11:10:36
Happy Massage