• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randi előtt pár nappal egyeztettünk időpontot VTR használatával, aznap meg is jött a válasz, megfelelt az időpont amit ajánlottam.
  • Megközelítés:

    Béke út közelében található, lehel tértől 12m, illetve a 14m segítségével lehet eljutni, mint ahogy tettem. Aki autóval jönne azoknak láttam a ház előtt parkolóhelyet, igaz én délelött voltam, délután, este valószínű nehezebb, de szerintem akkor sem okozna problémát letenni a kocsit a közelben.
  • Helyszín:

    Emeletes tömbház egyik lakása. Niobé ügyesen összehozta, rendezett, igényes az egész. Az ágy hatalmas és kényelmes, fürdőszoba minden szükségessel felszerelt amire szükség lehet. Zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba rengetegfajta tusfürdővel, a csapnál szájvíz a megszokott kis műanyag poharakkal. Egyszóval tiszta, igényes lakás ami teljesen megfelel egy fincsi szexeléshez.
  • Lány külseje:

    Fotók alapán már komoly elképzeléseim voltak Niobéről, ajtónyitás után sem csalódtam. Gyönyörűszép lány, vidám, mosolygós arccal, méretes és feszes cicikkel, feszes combokkal, popsival, vékony derékkal és hosszú fekete hajjal. Több tetoválással találkoztam amik jól álltak a feszes testén. Fekete bugyiban és melltartóban fogadott, amik gyorsan le is kerültek róla.
  • Action:

    A kezdés minden randimál azonos. Bejutottam a lakásba, bementünk a szobába, megkínált innivalóval, miközben elkezdtem megszabadulni ruháimtól. Megkaptam a szépen összehajotgatott törölközőt és elmentem letusolni. Innen vissza a szobába, ahol egymás mellett állva kezdtem lehámozni róla a fekete bugyit és melltartót. Elindultunk az ágy felé, ahol én hanyadt feküdtem, Ő pedig először cicikkel, majd pedig franciásan kezdte kényeztetni kis barátomat. Szimpaitkusak voltak egymásnak, mert nagyon gyorsan elkezdett keményedni és elérni a kellő méretet. Kérem, hogy tegyünk fel egy gumit, mert már nagyon szerettem volna magamon érezni Niobét. Rámült és lovacskázott, kezdetben Ő dolgozott, majd pedig én, miközben csókolgattam a gyönyörű, méretes cickókat. Megfordultunk, és missziztünk, szokásomhoz híven itt egy idő után felültem és a lábakat a nyakamba téve gyönyörködtem feszes testében. Ezután szerettem volna kutyusban is megszeretgetni, így is lett, miközben derekába kapaszkodtam és fogtam a szép popsit ami teljesen a kezembe illett. Ennél tovább már nem is bírtam, eljött a vég és megtelt a gumi. Gumi le, kis tisztálkodás, majd kaptam egy alapos masszázst ami a lábamtól a nyakamig tartott és nagyon jól esett, kellően erős volt. Mivel lassan lassan úgy éreztem, hogy a velem egykorú, hűséges barátomat ujra munkára lehet fogni, ujra simogatni kezdtem, miközben hátradőltem és ujra franciás kényeztetésben részesített. Ujra ugyanúgy mint az első körben gumit húzott rám, majd gondoltam, mivel eddig a popsi jött be legjobban az eddig kipróbáltak közül, ott folytathatnánk ahol az első kör véget ért. Apró változás, hogy kicsit összebb kerültek a lábai, enyémek pedig kissé terpeszben és így élveztük egymást, míg másodszorra is sikerült elmennem. Ezután a szokásos, gumitól megszabadulás, tisztálkodás, majd pedig ki a fürdőbe, ahol gyors tusi, majd vissza a szobába, ahol ittam kis vizet, felöltöztem, majd még beszélgettünk pár szót mindenféléről, majd pedig kikísért az ajtóhöz és elindultam utamra.
  • Elszámolás:

    Niobénak szintén rendesen működik a bővebb info gomb, amivel egyszerűen megtudhatjuk a rózsacsokor mértékét. A szobában levő asztalra tettem, nem ejtettünk róla szót.
  • Összkép:

    Gyönyörű lány Niobe, az a fajta lány akit meglát egy férfi és már a látványtól be lehet indulni. Mindkét köröm jól sikerült, amit szeretttem volna teljesen megkaptam, elégedetten mentem haza.
Happy Massage