• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettük fel a kapcsolatot. Kedvesen elmondta a tudnivalókat, és megnyugtatott, hogy bár a metró nem jár Újpestig, de ez nem befolyásolja a menetidőt. Igaza volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedve mentem, de tudom, hogy a parkolás a közelben ingyenes. Kis szerencsével könnyen találhatunk a kéjkuckóhoz közeli helyet is.
  • Helyszín:

    Panelház x-edik emelete. Legalább ketten dolgoznak itt, de ottlétem alatt senkivel nem találkoztam. A lakásban a tisztaság és rend az úr.(ők ketten:)
    A fürdőszoba is minden szükséges kellékkel és kegyszerrel fel van szerelve ami csak kellhet.
    A szobácska is rendben volt, (ágy, lepakoló hely) és még egy pontos időt mutató óra is helyet kapott.
    Talán egy jól elhelyezett tükörrel lehetett volna még fokozni a hely hangulatát.
  • Lány külseje:

    Pamela a szép milfek büszke táborát erősíti. Az ajtón belépve rögtön lemerevedtem annyira csajos volt a kis miniszoknyájában, a hosszú göndör, barna hajával, kifejező szemeivel.
    Olyan érzésem volt, mintha egy szilveszteri buliba érkezvén a házigazda dögös kis felesége fogadott volna, és már belépésemkor, az első összenézés során meg lett volna az a szikra, amiből később még bármi lehet.
    A képek nem csalnak. Tényleg nagyon szép tükörsima bőre van, tüchtig kis popsival, pompásra alkotott dudákkal. Finom vékony csontozat, törékeny csukló, boka, és babás punci, ez az amivel Pam büszkélkedhet. Helyes pofi, hófehér fogak, szép szemek.
  • Action:

    Gyorsan elmentem lecsutakoltam magam, majd bedobtam egy 2 centes listerint is mert vágytam egy kis gyengédségre, egy-két puszira, esetleg csókra.

    Visszatértemkor már pucéran fekve várt az ágyon. Ragadozóként rávetettem magam, simogattam ahol csak értem. Aztán hasra fektettem, felmértem az összes dimenzióját, végig pusziltam, és legszívesebben ott helyben felfaltam volna, mert tényleg nagyon egyben van a kis hölgy.

    Franciskával folytattuk. Úgy félig kapta be, és intenzíven dolgozott a brén. Jó lett volna, ha kicsit többet játszik vele,( babusgatja :), és még jobban megfűszerezi ezzel-azzal, de azért így is rendben volt a dolog. Ez különösen igaz arra a momentumra, amikor szájon belül nyelvvel dolgozott a bohócon. Ettől még a talpamon is libabőr futott át.

    Már az elején, az ismerkedés alatt feltűnt, hogy milyen szép kis barack punija van, így gyorsan be is kérezkedtem a sima combok közé. Intenzív nyali-fali következett, amit én nagyon élveztem, de úgy tűnt, hogy részéről a nagy áttörés sajnos elmaradt. Nem találtam a gyújtópontot, de ez azért nem lombozott le, talán majd legközelebb.

    Aztán 69-be hajtogattuk magunkat és így folytattuk. Gömbölyű, ropogósan barnára szolizott kis popsijától nehéz szabadulni, egész idő alatt arra törekedtem, hogy valamelyik kezem folyamatosan kontaktban maradjon vele.
    Ezt követően gumit csattintottunk, és az ölembe ült, mint egy kéjenc cicus. Nagyon jól mozogott, időnként hátradőlt, ilyenkor megbűvölve bámultam a plafont néző méretes ciciket.
    Azután újra rám borult, és kisebb-nagyobb csókok közepette újra összefonódtunk. Jó volt a ritmus, minden porcikájával dolgozott rajtam, így nem is csoda, hogy nem bírtam túl sokáig, és jól megszokott sztoikus nyugalmamat elhagyva, hatalmasat élveztem a gumiba.
    Megvárta míg lenyugszom, aztán szépen letisztogatott.
    Kellemes társalkodó partner, könnyedén kapcsolódik bármilyen témához. Az is nagyon szimpi volt benne, hogy a kereteken belül őszintén beszélt a dolgairól.

    Az üzemi vérbőség eléréséhez egy kis franciával kezdtük a második menetet. Kutyusban rohamoztam, és meg kell hagyni pazar a látvány. Pami nagyon együttműködő, ha kell egy kicsit rátol, ha kell egy kicsit pucsít. Nagyon élveztem a dolgot, de elmenni sajnos már nem tudtam.
    Az idő közben úgy elrohant, hogy már csak egy gyors tusolás fért bele, aztán elügettem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagtól két rózsaszállal kevesebb az ajándék mérete, extra nélkül. Nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Pamelának szerintem annyira jók a képei, hogy egyfajta óvatos várakozással mentem el hozzá, amibe be volt kalkulálva egy esetleges csalódás is. Viszont meg kell hagyni, hogy csak a szokásos klisét tudom újra elsütni, miszerint a valóság túlszárnyalja a képek által sugallt elvárásokat.

    Minden tekintetben jól éreztem magam vele, nagyszerű házigazda, kedves egyéniség.
    Remélem, mihamarabb vissza tudok térni hozzá, hogy még jobban összecsiszolódhassunk.
Happy Massage