• DANA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A környékbeli pici és fiatal lányok közül Danára esett a választásom, felhívtam, és szerencsére tudott is fogadni. Az első jó benyomást a hangja tette, ami kedves, tinilányos ugyanakkor roppant nőies is. A kapuból ismét hívnom kellett, amikor is megkaptam az instrukciókat a lakás megtalálásához.
    aztán az ajtóban már csengetés után mosolyogva várt:)
  • Megközelítés:

    Lehel-Tértől nem messze.Modern, liftes társasház, nem kell sokat csámborogni a lakásig, de amúgy sem futottam össze senkivel ezen a hétfő délutánon. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelithető.
    Fizetős parkolóban találtam helyet ahol még kamera is volt.
  • Helyszín:

    A lakás is szép, a célnak maximálisan berendezett.. A szobát egy nagy tatami uralja, körben tükrök, fényfűzérek és porcelánelefántok, van hely lepakolni is, szóval teljesen rendben van. a tükrökben mindent lehetett látni amit csak emberfia látni szeretne.
    Tisztaság és rend mindenhol. Tulajdonképpen hibátlan.
  • Lány külseje:

    A képek művészire sikerültek, nagyon sokat sejtetnek, de keveset mutatnak. Élőben nincs eltérés, tényleg, , formás, jó alakú, fiatal nő,veszedelmes popsival. Arc kitakarástól nem kell tartani, nagyon szép, mosolygós arca van, tündöklő, értelmes tekintettel. Csak műszempillafesték volt rajta és így is bájos volt a pofikája. Szép, formás, duzzadt ajkai vannak, karcsú nyaka, izgató válla. Dereka keskeny, hasa feszes, popsija kemény kerek, combja izmos. Cicik vékony alkatával arányosak, féltenyérnyiek, kellemes, természetes tapintásúak. Kicsi, barna bimbócskái jól reagálnak a kényeztetésre. Puncija, sima, ápolt, illatos, kislányos. Bőre selymes, szőrmentes, talán világosabb színű, homogénebb, mint a képek alapján vártam, de ez csak jó nekem. Intellektusa erőteljes. Vendéglátásból csillagos ötöst érdemel, érti a dolgát, feltűnően nagy rutinnal rendelkezik ezen a téren. Erotikában is kiművelt, ha ezt mind a civil életben szedte magára, akkor nagyon aktív, változatos életet élhetett eddig, rendes fazonokkal, ez itt most nagyon praktikus tudás, amiből minden vendég csak profitálhat.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtónyitást követő pár másodpercben eldőltek a dolgok – szerintem. Ha, van kölcsönös szimpátia, akkor az már ott látszott, beindult a kémia és tudtam, hogy tuti jól sikerülnek a dolgok majd. Piros melltartóban és egy fekete, spagettipántos tangában fogadott. A cipőfűzőm valószínű több textilanyagot tartalmazott, mint az ő semmicske bugyikája. Van egy ilyen képe fent, ha jól emlékszem. Puszik után a szobába vezetett, előttem ment, billegette gömbölyű derekát, kellette magát és hangosan nevetett. Nagyon erős, szexi, nőies a kisugárzása sejtetni engedte, hogy itt a masszázsra nem sok idő jut. Azért elmondta a hivatalos menetrendet és a választható programokat. Széles a paletta, nem is tudtam választani. Az masszírozásra szánt időt tartalmas, könnyed beszélgetéssel és ismerkedéssel, valamint gyengéd érintésekkel, puszikkal, simogatásokkal töltöttük ki. Ez annyira jól sikerült, hogy a derekamra tekert törölköző az ágyékomnál erőteljesen kiduzzadt. Kacér pillantásokat vetett rá, nyugtázta az eredményt és célzott arra, hogy hoz egy kis olajat a kezeléshez. Ledobtuk maradék a textíliánkat és megkezdődött az olajos csúszkázása, állva, kis terpeszben a masszázspad előtt. Olajból a kezébe csorgatott egy diónyit és egyből a farkamra és a környékére kente. Kezei gyakorlott mozdulatokat sorakoztatott fel, határozott, de gyengéd is volt egyben. Rutintalanságnak nyoma sem volt, biztosan irányította a folyamatokat, uralta a testemet. Függőleges mozgása közben gyakran kereste a tekintetemet, kontrolálta tevékenységét. Örvénylik, tekereg a teste, azt sugallva, hogy az én érintéseim neki is a kedvére voltak. Empatikus egyéniség, észrevétlenül figyeli, analizálja a jelzéseimet és ennek tudatában variálja az alkalmazott programot, és annak progresszivitását. Haját gumival összefogta, huncut tincsek izgatóan göndörödtek a nyak tájékon. Tapasztalt, rutinos gesztusok következtek, tudtam, jó kezekben vagyok. Átadtam magam az érzésnek, hagytam, hogy elkezdődjön a nagyon várt kényeztetés.
  • Levezetés:

    t helyeztük magunkat a szivacsra, vízszintesbe. Ő hozta az olajat és, amikor szükségesnek érezte, újra és újra síkosított. Először szenvedélyes pici puszikat kaptam tőle. Eközben kifinomultan érzékien kalandozott a kezecskéje. Nagyon tud ez a kis nő ebben a pikáns műfajban is. Mellbimbóimat gyengéden megszívogatta, majd lassan haladt dél felé. gumi felhúzása után, farkamhoz érve, nyelves incselkedéssel és bökdöséssel köszöntötte azt. Nem vette be egyből, csak játszadozott a környékkel, cirógatta izgatta a területet. Majd határozottan ráfogott a dákóm szárára és lassan bekapta a kupakot. Bársonyos, meleg, lágy öleléseknek éltem meg, nem valami vad szopásnak. Fantáziadús, változatos a franciája, tele érzékiséggel. Gyakran síkosít közben, vagy olajjal, vagy egy kis nyállal. Maximális figyelmet és gondoskodást éreztem végig. Kezeit is használja, azzal kíséri az ajkai mozgását. Folyamatosan növelte a mélységet, egyre többet nyelt be a péniszemből. A végére már a háromnegyedét is könnyedén eltüntette, úgy hogy a kezeit közben a zacskómra tapasztotta. Precíz zsonglőri ügyességgel járatta a golyóimat a markaiban. Semmi durvulás, csak kényeztetés a mesterfokon. Nem szívta erőből, nem verte a falloszomat, nem akart egyből kivégezni, engedte, hogy élvezkedjek kedvemre, amíg jól esik. Annyira jól csinálta, hogy akartam én is viszonozni valamit, abból a sok jóból, amit kaptam, ezért 69-ben helyezkedtünk el és így megtapinthattam a mézes csuporkáját.
    ugyebár szájjal és makkal érinteni tabu. Az egész teste igényes, természetesen itt is nagy a higiénia és ápoltság. Rózsaszín punikáját szép formájú nagyajkak fedik. Semmi nyoma, ráncoknak, gyűrődéseknek, aszalt bőrnek, csak tini lányos feszesség mindenhol. Élmény volt nyalakodni, a csúcsra nem tudtam járatni, de éreztem, a csípője ütemes mozgásából, hogy kedvére volt a dolog. A végkifejlethez a testem mellett térdelve helyezkedett el. A már fent részletezett technikával oboázott. Egyik kezével a szivacson támaszkodott a másikkal a rudamon mozgott. A bólogatások gyorsabbá váltak, az ujjai szorításai is erősebbek lettek. Mindkettőnk légzése szaporábbá vált. A száját kitátotta, nyelvét kiöltötte és a makkomat ráillesztette. Kicsit neki csapkodta, kezével hevesebben verni kezdte. Majd újból rácuppant és szopogatta. Ahogy az orgazmusomhoz értünk, már ajkaival elengedett, ujjait karikába formálta és lágyan mozgatta a répámon fel és le, mintha csak a pihe-puha szája lenne. Annyira NFVSZ-érzés volt, hogy csak onnan tudom, hogy nem a szájába mentem el, hogy kinyitottam a szememet és láttam, hogy így csinálta, és a levegőbe repültek az utódok. A forró nedű lassan csordogált volna végig a rudam szárán, de minden felfelé irányuló kézi mozdulatnál a tetejére visszakerült. Azután, a karikába formált ujjai fokozatosan kiegyenesedtek és gyengéd érintésekbe váltottak át. Simogatások a zacskóm és az ágyékom környékére is kiterjedtek. A bőröm szinte libabőrös lett ettől a speciális érintéstől. Belebizseregtem. Addig ápolgatott még így, amíg az euforikus mámoromból újból magamhoz tértem. Megvárta, amíg az ernyedés elkezdődött. Ekkor gondos tisztálkodásba kezdett, előbb engem, majd önmagát is. Majd mellém feküdt és összebújva vártuk meg az időm lejártát.
  • Elszámolás:

    Babonásoknak nem ajánlom az egyórás programot, különben is a másfélórás foglalkozás tsem elég ehhez a tüzes kislányhoz. Utólag, már telefonban előre egyeztetettünk ezt kérés nélkül tettem a padra. Meg sem nézte.
  • Összkép:

    Dana mágikus Dana– kitűnő hipnózis volt, amit kaptam . Elvarázsolt, ámulatba ejtett, szerelmes is lettem belé, legalábbis azokra a percekre, amíg velem foglalkozott. Kijózanodva már tudom, hogy egy kiváló előadás részese voltam, de nem számít, mert szívesen megnézném, átélném újra és újra a műsort.
Happy Massage