• Emese

  • Beküldte:
  • Emese reagálása

    Lebowsky drága :)

    Öröm volt Téged kényeztetni :)

    Örülök, hogy tudtam Neked újat mutatni, új dolgokat megtapasztalni :)

    Boldoggá tesz, hogy sok lelki blokkot oldottunk fel az együtt töltött idő alatt :)

    Várlak vissza karjaimba :)

    Ezer csók és ölelés:

    Emese

  • Egyeztetés:

    Telefonon, másodszorra sikerült. Nagyon kedves közvetlen. Figyel rád, nem gépiesen darálja az adatokat. Beszélget, tájékoztat. Engem már a telefonban meggyőzött.
  • Megközelítés:

    Belváros, a Nyugatinál. Remek BKVval, autóval kevésbé. Parkolni rossz, és drága ha egyáltalán lehet. Persze ez nálam nem szempont a választásnál.
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház. Kevés lakó, ha egyáltalán még vannak. Leginkább cégek, iroda lakások. lift van. A lakás nagyon hangulatos, tiszta. Érzékelhetően többen használják van forgalom de a legkevésbé sem volt zavaró. A fürdő tágas kellemes bőséges tisztálkodószer kínálat, tiszta friss törölközők, szóval hibátlan. A szobában tatami a földön, frissen szellőztetve, majd gyorsan felfütve hogy vetkőzhessünk... Tényleg minden részlet a helyén!
  • Lány külseje:

    Meglepően pici termet legalábbis engem meglepett, de nagyon tetszik az ilyen, így kellemes meglepetés volt. Ezen kívül számomra tökéletesen olyan mint a képeken... sőt jobb.. :) Kedvesen közvetlenül, puszival fogadott, azonnal otthon éreztem magam.
  • Erotikus masszázs:

    ...bajban vagyok, ez egyszerűen leírhatatlan. :D de azért megpróbálom. A másfél órás programot választottam, kétszeri kényeztetésel. Járatlan vagyok masszázs terén így megbeszéltük hogy teljes mértékben rábízom magam. Nem bántam meg. A nyitó kényeztetést átugorva... ...hasra fordultam. eléggé ellazult állapotban és átadtam magamat a kényeztetésnek. Nem célom és nem is tudom részletesen leírni mi hogyan történt, hiszen kb ez is a célja enenk a "foglalkozásnak". Teljesen kikapcsolt, egy másik szintere vitt mind szellemileg, mind testileg. a lágy érinések, az olaj, a keményebb gyúrás, a csúszkamasszázs során a teste teljes felülete, a forró bőre, érzések, "képek" maradtak bennem, és határtalan felfrissülés, kikapcsolódás.
  • Levezetés:

    A hosszú programban kétszeri lehetőség. Értelemszerűen így az elején és a végén. Számomra j élmény volt, hogy a fehérnemű fenn maradt, és kizárólag kézzel kényeztetett, és nem maradtbennem cseppnyi hiányérzet sem. Sőt a testi gyönyörök új dimenzióit ismertette meg velem Emese. Az első kényeztetés során, viszonylag gyorsan ellazultam az értő éritések nyomán kemény erekció. Fogalamam nincs meddig tartott csukott szemmel fekve, élveztetm minden pillanatát amig a végletekeig fokozta az élményt.... a végén letakarított, könnyed csókot lehelt a számra, és beszélgetünk kicsit... tényleg csak egy keveset, azonnal hasra parancsolt és nekiállt az előzőekben leírt csodának. A végén fordulás, majd a második menet. Varázslatosan gyorsan vált ismét kőkeménnyé az alany.( illetve állítmány :D ) A második menet hoszabb ideig tartott, nem is voltam benne biztos a találkánk elején hogy menni fog, de akkor még nem ismertem Emesét.. :) A második menetben már nem bírtam ki hogy ne gyönyörködjek benne ahogyan masszíroz... természetesen ez csak fokozta az élményt.
    A legvégén felmerült bennnem, a kölcsönösség. Ami eddig elképzelhetetlen volt számomra megtörtént, nem viszonoztam a kényeztetést. Megbeszéltük, hogy ez nem erről szól, de azért én bizony legközelebb szeretném Emesének ezt a részét is megtapasztalni! ...azt mondta hogy majd megbeszéljük. ...így hogy megtapasztaltam ezt az élményt maxiálisan egyetértek vele, ez nem erről szól. ....de Emese egy gyönyörű nő, és nem bírom ki legközelebb anélkül, hogy nem csókoljam és kényeztessem! ...Bocsi de muszáj lesz! :D
  • Elszámolás:

    az előre megbeszéltek szerint a komódra letéve a végén.
  • Összkép:

    ...számomra ismeretlen új élmény, egy igazi varázsló! Törzsvendég leszek azthiszem. :)
Happy Massage