• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR használatával egyeztettünk randit, gyorsan meg is jött a visszaigazolás. Egyszerű ment az egész.
  • Megközelítés:

    Kodály köröndtől gyalog pár perces sétára található a kecó. Én BKVval jutottam el Ashleyhez, egyszerűen meg tudtam találni, vagyis, hogy a telefonom találta meg, én pedig követtem :)
  • Helyszín:

    Kívülről szokásos budapesti tömbház, belülről szépen berendezett, tiszta, igényes. Célnak szerintem teljesen megfelel, nem tudnék semmi kivetnivalót felidézni. Az ágy méretes egy hancúrra, kellően kemény, hogy kényelmes legyen, fürdőben minden kellék rendelkezésre áll, milliónyi tusfürdő, szájvízek kis műanyag pohárkákkal, kád zuhanyfüggönnyel van felszerelve.
  • Lány külseje:

    Fotók találhatók bőven Ashley profilján, tehát már elég konkrét kép volt a fejemben mikor úton voltam felé. Ajtónyitás után semmi meglepi nem várt, teljesen az a kép fogadott ami a fotók alapján a képzeletem összerakott. Mosolygós, vidám arc, hosszú fekete haj, nőies, nagyon vonzó test, amit a fotók teljesen visszaadnak. A cicik óriásiak, sokat játszottam velük, próbáltam bekapni oket, de persze nem sok esélyen volt, mivel kb akkorák mint a fejem :) Puncó borotvált és nagyon fincsi, popsi markolászni való, néhány igényes tetoválssal találkoztam még a testén felfedező utam során. Összegezve nagyon nagyon vonzó lány.
  • Action:

    Ajtónyitás után beinvitált a szobába, beszélgettünk pár szót, megkínált innivalóval, mire kitöltötte már nem volt rajtam ruha :) Megmutatta a fürdőszobát, ahol letusoltam, majd visszamentem a szobába, ahol már mesztelenül várt az ágyon elfekve. Olyan gyönyörű látványban volt részem, hogy kb 2 másodperc alatt megtörölköztem, majd melléugrottam az ágyra. Rögtön az első perctől teljesen oldott hangulat volt kettőnk között, mintha már régóta ismertük volna egymást. Ő hanyadt feküdt, én meg mivel már nem bírtam magammal elkezdtem csókolgatni ahol csak értem. A cicik óriásiak, nem is emlékszem mikor volt részem utoljára ekkora keblekben. Csókolgattam a hasat is, majd eljutottam a puncihoz amit elnyaltam a combbal együtt. Partner volt mindenben, szerintem élvezte a társaságom, gondoltam kicsit hagyon Őt is kibontakozni, és Ashley pillanatok alatt "kézbe vette" a dolgokat, vagyis a kis barátom. Illetve kézbe, majd nem sokkal később szájba. Franciája nagyon finom volt, ami nagyon tetszett, hogy kezdésként nem is a farkam, hanem pl a zacsit, majd a hajlatokat kényeztette, majd pedig ezek után jutott el kis barátomig. Olyan jól megértették egymást, hogy pillanatok alatt betonkeménnyé váltam, majd hátranyúlva előhalásztam egy gumit az éjjeliszekérnyen levő dobozkából ami pillanatok alatt rám is került. Mivel eleve háton feküdtem, első póz a kutyus volt. Közben csókolóztunk végig, illetve úszkáltam a cicikben, amit nagyon élveztem. Óvatosan átfordultunk misszibe, úgy, hogy végig benne maradtam, majd igy missziben folytattuk. Ennek több fajtáján mentünk át, volt, hogy végig csókolóztunk egymáson fekve, majd kicsit feljebb feküdve jobban élvezkedtem a látványban, majd pedig amit ujabban nagyon szeretek a lábakat a nyakamba venni és közben a csípőbe kapaszkodva. Ez így már sok volt nekem és nem bírtam tovább, beledurrantam a gumiba. Kis tisztálkodás, lekerült rólam a gumi, kaptam innivalót, majd egymás mellett az ágyon beszélgettünk sokmindenről. Nagyon értelemes lány, végig teljesen oldott volt, nagyon élveztem a beszélgetést is vele. Viszont a látvány brutális volt, és tudtam, hogy szeretném mégegyszer megszeretgetni. Ujra elkezdtem "neki esni". Gyorsan ujra lendületve jöttünk, kis barátom sem volt tétlen, ujra ágaskodott mint egy villanyoszlop. Ujra kaptam gumit, majd pedig kutyusba fordult, én pedig mögé. Közben markolásztam a csípőjét, a popsiját, elöl a ciciket, csókolgattam a hátát. Kicsit kezdett kényelmetlenné válni, kicsit fordulásztunk, Kicsit összébb tette a lábait, így jobban hozzáfértem. Így ért el a vég másodszor. Ezután még beszélgettünk kicsit, miután leszedte a gumit, de sajna az órám vége fele járt az idő, ezért elindultam a fürdőszoba felé, ahol ujra letusoltam, felöltöztem, miközben beszélgettünk sokmindenről. Ezután sajnos el kellett indulni utamra.
  • Elszámolás:

    Rábökve a bővebb infóra mindent megtudhatunk a rózsaszálak mértékéről. Mértéke a pesti átlag, nem ejtettünk róla szót, az ággyal szemben levő szekrényre tettem.
  • Összkép:

    Felejthetetlenül éreztem magam Ashleyvel, nagyon oldott hangulat volt végig, hatalmasat szexeltünk, feldobta a napom abban a csúf időben.
Happy Massage