• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Megpillantva a fényképeit nem volt kérdés a látogatásom. Első lépésben privit pötyögtem, majd próbáltam hívni, de a sok próbálkozás ellenére sem jártam sikerrel, végül Tia csörgött rám és összejött a Tere-Fere. Egy korábbi levelemben megírtam, hogy mikor szeretném megismerni, amire rá is bólintott, már csak vártuk a nagy nap elérkezését, hogy valami másra is bólintson! A találkozásunkig incselkedtünk egymással, így minden adott volt egy szuper találkozóhoz. Érkezésem megerősítettem pár órával korábban levélben, de arra kért, hogy menjek előbb, mert már nem bírja!
 • Megközelítés:

  A térkép jó irányt mutat! Korábban a levelezésünk alatt a pontos címet is megkaptam. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, pár perces egészségügyi sétával letudható, de én maradok a verdánál. Parkolás ingyenes, napközben a ház környékén rengeteg volt a szabad hely. Az épület melletti területet és az ott álló kocsik biztonságát térfigyelő kamera lesi, így az autót biztonságban támasztottam le.
 • Helyszín:

  Panel épület jól és gyorsan megközelíthető emeletén várt rám. A lakás szépen és igényesen felújítva. Hibát csak a fürdőben találtam, mert nehezen folyt le az út pora, de legközelebb orvosolni fogom, talán meghálálja! A szoba a célnak tökéletesen megfelel. Az ágy matraca ugyan lehetne keményebb, de amikor gerincre vágott meglett a megfelelő keménység és nem volt gond belőle. A fürdőben féltucat tusfürdő, a mosdó mellett két szájvízből lehet választani, de én szokás szerint vittem magammal a sajátomat.
 • Lány külseje:

  Már a fényképeit nézegetve is buja gondolataim támadtak, de amikor végre hallhattam a hangját készen is voltam! A valóság sem okozott csalódást! Gyengém, vagy talán a perverzióm a fekete koktélruci, így abban várt rám az ajtó mögött. Mosolya csábitó, az arca nekem bejövös és amikor kartávolságon belülre került végre, érezhettem bársonyos tapintású bőrét, finom illatát. Azt hiszem már az ajtóban, megérkezésem percében elvarázsolt.
 • Action:

  Miután felértem a megadott emeletre egy kicsit váratott az ajtónál, gondolom megleste mennyire hasonlítok a profilképemhez, majd kattant a zár és nyílt az ajtó! Gyors bemutatkozás, felesleges ruhadarabok ledobálása után bekísért a szobába, ahol az első csók el is csattant! Imádtam ajkai érintését, nyelvének játékát és már az járt a fejemben, hogy aki így csókol az máshol is jól használja a száját. Gondolataim sodortak a fürdőszobába és rövid idő múlva már a karjaim ölelésében volt újra.

  Ajkaink összeforrtak, szenvedélyes csókcsatát vívtunk, közben kezeink feltérképezték a másik testét, s végül megtapintotta, hogy mit is rejteget a rajtam maradt törcsi. A látványtól, édes csókjától és kellemes érintéseitől nem volt merevedési zavar, a fülébe is súgtam, hogy ismerkedjen meg a játszótársával. Miközben gyönyörködtem a testében, na és a koktélruciban az ágyon négykézlábra helyezkedett, majd a következő pillanatban lehelt egy finom puszit a kéjrudamra, és a szájában találtam magam. Szép látvány és érzés volt, ahogy ajkai ölelésében élvezhettem nyelvjátékát. Az adatlapján azt írja, hogy szeret kényeztetni és amit addig a pillanatig nem tudtam, hogy nagyon jól is csinálja. A tűzijátékot lefújva az ágyra feküdtem és úgy élveztem játékát, de érezni akartam már máshol is, így a gumi gyors felhúzása után nyeregbe is pattant.

  Az elején finoman megjáratta magában, közben a számhoz hajolt és folyamatosan csókoltuk egymást, vagy inkább faltuk a másikat. Lovaglás közben szabadultunk meg a ruhájától, utána átforgattam és hittérítő pózban szeretgettem tovább. Kedvére van a vadabb tempó, de a csúcsra nem tudtam elvinni és mivel ömlött rólam a víz, a száját követeltem vissza!
  Nagyon ráérzett hogyan szeretem. A kezét szinte nem is használja, csak a mutató és a középső ujjacskáival fogja közre, néha a zacsit simogatja. Sokáig nem kellett játszania velem, rövid idő múlva a szájába élveztem. Finoman kiszívott belőlem mindent, utána ment el a fürdőbe és amíg a szobából ki nem ment, addig a szemem legeltettem rajta.

  Rövid tisztálkodás után ismét az ágyon találtuk magunkat. Heves csókok közepette a fülébe súgtam, hogy fagyi hiányában nyalnék valami finomat, ezért kis puszikat adva testének különböző pontjaira a lába között találtam magam. Azt éreztem rajta, hogy a kényeztetését finoman szereti, úgy lehet neki igazán örömöt okozni. Érzékien nyaltam, néha a nyálam csurgattam rá és amikor kezdett remegni és megfeszülni a teste, már tudtam hogy közel a vége. Imádtam az orgazmusát.

  Mellé helyezkedve egy csókkal hálálta meg ténykedésem, majd a hátamra feküdtem és ki voltam szolgáltatva vad ösztöneinek. Ismét ajkai közé kerültem és miközben játszadozott velem azon gondolkodtam, hogy megint mínuszban kéne mérni köztünk a távolságot, így gumiért nyúlva felöltöztetett és fölém kerekedve lovagolni kezdett. Néha finoman mozgott rajtam, de amikor elkapott minket a vágy, akkor hangot adtunk élményeinkről a külvilágnak. Kifáradva ajkai közé kerültem ismét, de a látvány, ahogy a szájában eltűnik és az érzés amit a nyelvével produkál hamar meghozta az eredményt és ismét a szájába robbantam.
  A szokásos tisztálkodás után még éreztem magamban, hogy bírnám vele tovább, aminek látható jelei voltak, de sajna az időnk a végére járt, ezért búcsú csókokat kaptam tőle, majd elmentem....tőle.
 • Elszámolás:

  Telefonon kérdeztem rá és a fülembe súgta, hogy hány évesnek érezhetem magam nála. A találkozónk alatt szóba sem került, egy borítékban az ajándékba vitt csoki alá raktam. A jól megszokott fővárosi átlag.
 • Összkép:

  A találkozásunkat illetően jó megérzéseim voltak vele kapcsolatban. Biztos voltam benne, hogy jól érzem majd magam nála, de az átélt élmények felülmúlták a várakozásaimat. Elköszönés után az autóban ülve már a következő látogatás járt a fejemben és azt hiszem, hogy erre nem kell sokat várnia! Régóta vágytam már egy hasonló élményre és türelmetlenül várom a következő alkalmat, de addig is Tiának csak annyit üzennék, hogy sok-sok:P
Happy Massage