• Rose

  • Beküldte:
  • Rose reagálása

    Drága Mike!
    Nagyon édes vagy,hogy fáradtan is nekiálltál írni és ráadásul nem is akárhogyan! Mint ahogy olvasom,annyira jól érezted magad,hogy a végére még a "szavad is elállt"...akarom mondani ,hamarabb befejezted...de ez valóban semmit sem von le abból az élményből amit magam is felidéztem írásod olvasása során.
    Megtisztelő volt,hogy így (változasok )is meglátogattál-igyekeztem egy kicsit másfajta élményt nyújtani és egyben bizonyítani,hogy egy erotikus masszázs kategória is tud felejthetetlen -izgató élményt nyújtani.
    Örültem,hogy ismét itt voltál ...remélhetőleg társaságoddal ismét megtisztelsz majd a közeljövőben.
    Csókol Blanche!

  • Egyeztetés:

    Nem először beszéltünk, délelőtti órákban, egy nappal korábban könnyedén elértem. Telefonon beszéltünk, nekem a tárgynapra beesett egy kis csúszás, ezt zökkenőmentesen egyeztettük sms-ben.
  • Megközelítés:

    A budapesti tömegközlekedés csodáját kihasználtam jutottam el a lakáshoz, a metrótól egy kellemes, tíz perces séta, ami épp felüdíti az embert.
    Másodszor is bolyongtam kicsit. A legvilágosabb épületet keressétek.
  • Helyszín:

    A lakás ugyanazt a letisztult eleganciát tükrözi, mint a lakója. Ízlésesen dekorált, nekem egy kis art deco utánérzetem volt. A tisztaságra panasz nem lehet, a fürdő bőségesen felszerelt (számomra fontos) diszkrét, illatmentes tisztálkodószerekkel is, legalább négy féle szájvízzel, fogkrémről nem tudok nyilatkozni, azt vittem magammal (van annak előnye, ha az ember a fél életét repterekentölti). A háló meghitt, tiszta, egy négycsillagos hotelt juttat eszembe, ahová betévedt egy ötcsillagos hölgytársaság. A társasház nem nagy, de Rose mind a be-, mind a kiengedésnél figyelt arra, hogy ne botoljak bele más lakóba.
  • Lány külseje:

    A képek, a számszerű adatok sokat elmondanak, ezekre nem is pazarolnám a szót. Nem először jártam nála (korábban még más minőségében), de az az édes kis fekete semmiség, amelyben fogadott, most is összegabalyította a gondolataimat.
    És van kisugárzása! Időtlen szépség, nem a kor ideáihoz alkalmazkodik, gyönyöeű, klasszikus szépség lett volna a 17. században éppúgy, mint ma. Körüllengi az elegancia, a stílus, a kellem. A húszas évek nagy nevei jutottak eszembe. A többit a képek elmondják.
  • Erotikus masszázs:

    Előző alkalommal is belekóstolhattam egy kicsit a masszázsába, mára pedig fő műsorszámmá nőtte ki magát. Szakszerű masszázst kaptam, közepes, jól eső erősséggel, egy-egy vehemensebb mozdulattal, amelyek azon felül, hogy jól estek, valóban jótékony hatásúak (magam is szakképzett vagyok); nagyon kellemes meglepetés volt egy ilyen szituációban 'igazi' masszázzsal találkozni. Közben sokat beszélgettünk, a világ dolgaiban való jártasságát, s hogy társalkodónőnek is kiváló, itt is bizonyította. Kimondott plusznak éreztem, hogy a masszázs maga masszázs, s utána fut csak át erotikába. Mert a masszázs szépen, fokozatosan lágyulni kezdett, a kezek mellé az ajkai is társultak...
  • Levezetés:

    ... ahonnan átfordultunk igaz erotikus, olajos, csúszkálós masszázsba, amit Rose olyan átéléssel végez, hogy már azt is nehéz fekve kibírni, fantasztikusan erotikus műsort kaptam, amit a tükörből figyelhettem is. És volt is mit, Rose -úgy éreztem- tudatosan figyel arra, hogy a kósza pillantások mindig a nagybetűs Nőt lássák. Egy idő után (ami nem tudom, percekben vagy tízpercekben mérhető, az csúszkában elveszett az időérzékem) a fülembe suttogva megkért, hogy forduljak meg, majd ajkaival olyan gyönyörben részesített, ami az eddigi legodaadóbb szeretőmmel vetekszik. Igazi odaadás volt itt a kulcsszó.
    És mindezt aztán megismételtük, pedig korábban azt hittem, tíz órás jetlag után egy görög istennő sem ébreszt fel kétszer!

    GFE-re csak négy csillagot adtam, de csak azért mert a kölcsönzött elegáns légkör mellett inkább egy konzul kalandos feleségénél, mint barátnőnél éreztem magam. És ez bók. De az én földhözragadtságomhoz mérve emelkedettebb élmény volt, mint egy GFE
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, sőt, az élménhez mérten szinte ajándék, jómagam tisztesen meg is toldottam, ha már nőnapi ajándékot a csúszáa miatt nem találtam. Nem ismerem behatóan az ****, csak egy masszőznél jártam eddig, de szerintem nagyon baráti. Kb ezt képzelem a helyi átlagnak.
  • Összkép:

    Már másodszor nyűgözött le, vont a varázsa alá új minőségében is, egy igazi kincs, ha e
Happy Massage