• Sári

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel kerestem telefonon, és második csörgésemre már fel is vette a telefont. Mindent korrektül elmondott, semmi kérdés nem maradt bennem.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, de autóval is könnyen megközelíthető. Stadionoktól 10 perc gyalog, de 1-es vilivel 1 megállóval közelebb is elérhető, innen már csak 3-4 perc. A délelőtti időpont miatt rengeteg üres parkoló volt az utcán, de fizetős. Mozgás is volt, a szokásos - kajakiszállító, postás, bútorszállító, kutyasétáltató - emberekkel összefutottam :)
  • Helyszín:

    Egy újépítésű lakópark tömb belső épülete, a bejutás többlépcsős, de Sári mindent pontosan elmond, eltévedni nem lehet. A piros lábtörlő jó támpont ( a folyosón csak szürkék vannak:D). Az épület új, a környezet új, a lakás új. Belépve kis előtér fogad, balra fürdő, elől pedig az amerikonyhás nappali, amiből a konyha csak egy kisebb sarok, a nagyobbik részt a szoba uralja: hatalmas franciaágy, jobbról, balról kis éjjeliszekrénnyel. Előtte kanapé, és a szemben lévő falon a szobabútorsor, középen a tv-vel, ami ottlétem alatt végig ment, de minket egy percig sem zavart :D A ruhákat a kanapéra lehet letenni. Amit picit lehetne javítani, az egy fogas a kabátoknak a falra, mert ez a fogasos megoldás nem a legjobb szerintem, de Sári elmondása alapján még nincs teljesen kész a hely. A fürdő is rendben van: kád + zuhanyfüggöny, száraz kilépővel. A mosdón többfajta szájvíz poharakkal, a polcon pedig sok sok friss, ropogós törölköző, lehet választani (természetesen rózsaszínt választottam :D) A hölgy egyedül rendel, maximális diszkrécióval.
  • Lány külseje:

    Azon pár fotón szerintem a lényeg látható, amik fenn vannak, kivéve az arcát: nekem a szomszédlány típus írja le legjobban. Magas, vékony lány, amin még nagyobbat dobott, hogy magassarkúban fogadott. Vékony nyak, hosszú haj, ami ráér a közepesen nagy, kézreálló cickókra, hasában piercing, puncija pedig... hát a legjobb, amivel találkoztam: babaszínű és ízű, lepkeszárnyas csoda.... egész akció alatt kénytelen voltam kényeztetni hol nyelvvel, hol kézzel, nekem nagyon bejött! A popója is hihetetlenül vékony, kicsi, frenetikus látvány, mikor az ember hátulról hatol be, és a farkam csak úgy feszíti punciját a pöttöm popó alatt... lábai formásak, hosszúak, karcsúak, a rengeteg sport látszik rajtuk is.
  • Action:

    Odaértem az ajtóhoz, kinyílt, és egy magas, magassarkúban kihangsúlyozott, csodás lábú lány nyitott ajtót. Behívott, a szia után pedig már egy igazi, szájracsókot kaptam - én meg levegőt alig - majd beinvitált. Ki ne maradt volna ott ezek után?? Gyors ruha- és cipőhelykeresés után megmutatta a fürdőt, majd kacéran annyit mondott: - Várlak vissza ! Ritkán szoktam ennyire sietni a tusolással, szerencsére reggel már tusoltam egyet, így ott tényleg nem húztam sokat az időt, gyors törcsi és szájvíz után már vissza is tértem, ahol meztelenül az ágyon ülve, mosolyogva várt... Állva kezdtünk csókolózni - igazi, barátnős csókokkal - és én azonnal duplán is álltam - majd haját félrehajtva a nyakát csókoltam, lentebb kebleivel játszottam - meredeztek is ! - és a pocin át leértem puncijához. Itt rándult össze először, ahogy belenyaltam a lepkeszárnyak közé, és megnyaltam csiklóját. Sokáig nem is tudott állni, elheveredett az ágyon, ahol folytattam nyelvjátékom a legérzékenyebb helyen. A kéj a hanghatásokkal együtt nőtt, mígnem egy összerándulós, elernyedős orgazmus volt a vége. 'Gonosz leszek - gondoltam magamban - addig nem hagyom abba, míg nem szól, hogy érzékeny lett ;)' Nem szólt, újabb orgazmusig hajszolva magát... ezután ült fel pihegve, és kért meg, hogy heveredjek hanyatt. Ágaskodó szerszámom már ez Eötvös ingát megszégyenítve írt hurkokat a mennyezetre, annyira kemény volt, és annyira kívántam, de kipróbáltuk a franciás kényeztetést is - csalódás kizárva! Lassan, bőnyállal és csapásokkal kezdi, majd hirtelen eltűntem a torkában, még több nyállal körítve, miközben keze a golyszikat kezdte morzsolni... Na erre már felhördültem, és kértem, hogy vegyünk fel vv-t, mert Vezúvot játszok, ha ez így marad... fel is került gyorsan, Sári pedig Rám, lovaglóban, ami mindkettőnkből kényes nyögést csalt elő... Mozogni kezdett lassan, mozogva a farkamon is, csak fokozva a fokozhatatlant... közben átkaroltam, csókolóztunk, és simogattuk egymást. Majd kicsit később kicsúsztunk az ágy szélére, és egy ölszeretkezés vette kezdetét, annak minden kéjes mozzanatával. Újabb pózváltás, felkaptam óvatosan, és ki nem csúszva fektettem el, én pedig felül, és csókcsatával folytatva, nyögésekkel együtt mozogtam ki-be... Később fordultunk kiflibe, hátulról adtam neki a már teljesen bemelegedett, kitágult és csupa lucskos puncinak, és újabb fordulónál kutyusban kötöttünk ki, a kedvencében. Csókoltam hátát, popsiját, kicsusszanva nyaltam és ujjaztam punciját, egész belehevülve szeretkeztünk, míg közelítve végemhez visszatértünk misszibe, és csókok között, gyengéden egy hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni, utána szilvia és törlőkendők után nézve törölgettük le magunkat. Pihegve elnyúlva beszélgettünk még egy nagyot, de újabb akcióra már nem került sor. Időm lejártával én szóltam, hogy kicsit zuhiznék még, amit szomorúan vett tudomásul, mert annyira jó volt beszélgetni - is - Velem. Tusi után öltözés, és hosszú ölelés és csókok után mondtam istenhozzádot.
  • Elszámolás:

    Odaérkezésem után egyszer sem került szóba, sem előtte, sem a végén. Indulásom előtt, felöltözve készítette ki diszkréten az éjjeliszekrényre. Mértéke a régi és új pesti átlag között, az érte kapott élvezet és törődés pedig felbecsülhetetlen.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív. Szerencsére sikerült ismét olyan lányt választanom, aki a futószalag és durrbeledeazonnal legyen vége pont ellentéte. Nem siettet, odafigyel rád, hogy neked jó legyen, - szerintem - ő is élvezi az együttléteket, természetesen az ehhez alkalmasa alkalmi partnerrel ( ne legyen bunkó, és a kémia is meglegyen). Nálam ez sikerült, én nagyon jól éreztem magam vele, akár az emberfia barátnőjénél lenne.
Happy Massage