• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Hűű, nagyon szépen köszönöm! :)) :* Kérdésedre a válasz, természetesen várlak vissza! :*

  • Egyeztetés:

    Pár nappal elöbb telefonon egyeztettünk, a randi elötti napon megerősítve. Megkaptam a pontos címet is, a többit már előzőekben és a bővebb infó segítségével egyeztettük.
  • Megközelítés:

    Ismerem azt a környéket így nem volt nehéz dolgom, de BKK is van dögivel! Én kocsival mentem. A parkolás fizetős! Gond nélkül találta parkoló helyet.
  • Helyszín:

    Új lakóház felsőbb emeleti lakása,lift van.... A lakásból nem sokat láttam a homályban de amit igen az tiszta és rendezett volt.A fürdő ellátva mindennel, sok tusfürdő, kerámia csészék a szájvízhez készítve, száraz kilépők, zuhany függöny,stb. A szoba is tiszta, szobainassal székkel és az ágy is kényelmes,bár nem a berendezést figyeltem....
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem lehet másra számítani,de a valóság nekem jobban tetszett!. Egy fekete melltartó bugyi kombóban fogadott a hölgy, és kedvesen beinvitált a lábbeli levétele után a szobába. Megerősítettem hogy 1órát szeretnék vele lenni és kérdeztem az ajándék átadásának időszerűségét, kedvesen közölte mindegy előtte vagy utólag. Mivel először voltam jobbnak láttam előre rendezni,(nehogy a végén megfeledkezzek róla),mert akkor már igen csak Lizzie szemrevételezésével voltam elfoglalva. Kértem egy kicsivel több világosságot amit készséggel teljesített,így még inkább szemügyre vehettem őt. Csinos mosolygós arc, Aranyos mosoly, arany szemekkel, arányos test, kerek popó, hosszú szőke haj. Akkor még csak sejtettem a képek alapján mi lapulhat a melltartó alatt. Később meg is bizonyosodtam róla,és megelégedve vettem tudomásul a képek nem csalnak!
  • Action:

    Mikor a fürdőből visszatértem a szobába már várt rám, és állva kezdtük az ismerkedést, kis puszik majd csókocskák és csókok is elcsattantak. Majd az ágyra heveredtünk és megszabadítottam a melltartójától, és elém tárultak a cickók, amik nagyon szépek! Meg is simogattam csókolgattam őket, majd felvetettem mi lenne ha a bugyitól is megszabadítanám? Nem ellenkezett és lekerült róla az is, elém tárva ízlésesen fazonra igazított punciját. Ő a hátán feküdt én meg a lábai között térdelve gyönyörködtem a testében, majd simik és csókok, a ciciknél elidőztem majd tovább haladtam a combjai közé. Kezdetét vette a kényeztetése részemről, amit óvatosan minél gyengédebben próbáltam nyelvemmel kivitelezni. Kis idő múlva elkezdte mozgatni a csípőjét és a légzése is szaporább lett majd a csúcsra ért, ezt nem lehet megjátszani tényleg sikerült elmennie! Majd cseréltünk és ő kényeztetett engem natúr franciával, sok kényeztetésben volt már részem de amit ő művelt a szájával a nyelvével meg a kis kezecskéivel az új és nagyon élvezetes volt. Kértem a gumit mert érezni akartam őt, magamévá akartam tenni!! A gumit szájával és kezével helyezte fel rám és missziben hatoltam a meleg nedves punciba. Jó ideig nagyon lassan mozogtam kiélvezve minden benne töltött percet, ő meg lábaival átkulcsolt és mozgatta a csípőjét nagyon finom volt! Majd pózcserét kértem lovaglóban folytattuk, de az a fránya gumi nem tett jót az állapotomnak és visszaváltottunk papás mamásba. Végül mivel nekem az 1órában ritkán sikerül megtölteni a gumit, kértem hogy fejezze be natúr franciával. A lábaim közé feküdt és kezdetét vette a " kivégzésem", mindent bevetett száj, nyelvjáték, kéz, mikor érezte hogy jön a "vég" kis kezeivel segített a mennyekbe repülni!!! Nagyon jól esett! Majd kaptam törlőkendőt, és ő is kiment tisztálkodni, kaptam egy pohár vizet mert kiszáradtam kissé... Az időnk sajna lejárt, pedig szívesen folytattam volna, de mennem kellett...Irány a fürdő gyors zuhany és a szobában öltözés majd távozás búcsúcsókkal.. Kevés volt az 1 óra.....
  • Elszámolás:

    A fentiekben kifejtettem, most előre rendeztem. Az ajándék mértéke a jelenlegi pesti átlag alatt két virágszállal.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele,kedves, aranyos, odaadó és jó szexelni vele!! Biztos megyek még hozzá, ha fogad?!
Happy Massage