• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap hívtam angyali Istennőm,mert repetázni akartam egy másfél órás szeánsz keretein belül.Kolleginával egyeztettem cuki hangja volt és flottul ment minden,csókoltatom innen a távolból. ;)
  • Megközelítés:

    Qp-val érjeztem és 100 méterre találtam parkolót ami hétköznap fizetős lenne.Mammut mélygarázs sem nagy távolság.Villamos szinte a ház előtt tenne le,de én nem szeretem a tömegközlekedést.
  • Helyszín:

    Fő útról nyíló régi házban van az édenkert,szebbnél szebb hölgyekkel.Lakás három szobás,modern és ízlésesen felújított.Maszobában tatamin huncutkodtam vele,kellemes relax zene és tükrök.Tusolóban ketten is elfértünk,az is szépen felújított és mindennel felszerelt.Csodás helyszín erotikus kalandokhoz.
  • Lány külseje:

    Angyali fiatal tünemény,tökéletes alakkal mint a kívánatos képein is láthatod.Arca nagyon helyes,huncut csillogó barna szempárral,kacér nézéssel.Popsija izmos amit a sportnak is köszönhet.Bőre bársonyos érintésű és tetoválásoktól mentes,reggelig simogatnám,cirólgatnám.Cickói tenyérbe illőek,rózsaszínű bimbikkel amik játékomra szépen reagálnak.Nekem nagyon tetszik az angyalkám.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára érkeztem hozzá kétszer is átvitt engem a gyönyör kapuján.A masszázsra a regenerációs fázisban került sor a kényeztetések között a beszélgetős pihenőben.Lábbal indította a folyamatot amit krémmel kent.Valahol tanulta a mozdulatokat mert szakszerűnek éreztem,de nem tértünk rá ki a beszélgetési szakaszban.Kőrkörös és hosszanti mozdulatokkal is operál és egyénre szabottan kivitelezi.Azaz bele variáltam a masszba,mert én ilyen makker vagyok.Kértem,hogy derekamat és tarkómat kényeztesse,hogy minél előbb csókolgathassam tovább.Át is ugrotta a combokat és már a popósimi után besimitásokkal csak a bűvös szóra vártam...
  • Levezetés:

    Liftből kilépve nyílt az ajtó és ott állt előttem angyalkám.Követtem a maszobába és lepattintottan róla a fekete kéjrucit.Csókolgattuk egymást,majd elszaladtam a fürdőbe egy gyors felfissülésre.

    Visszatérve csókolóztunk és hipp hopp a tatamin találtuk magunkat.Tükör felé pucsított és bele kóstoltam a gyönyörű popsi punci kombóba.Igazi finomság olyan mennyei manna,hogy értsd miről beszélek.Ágyra feküdtem,Ő rám és érzékien csókolgattuk egymást.Lassan haladt déli irányba végig csókolva mellbimbóim,hogy fokozta a mámort.Vezérem már majdnem szétdurrant,de még nem foglalkzott vele,pedig könnyes szemeimmel könyörögtem szinte.Lábaim közé helyezkedett és földöntúli gyönyörökben részesített.Patrontárat nyalogatta selymesen sokáig,ezzel teljesen felhúzva.Végre megajándékozott a kéjrúd nyalintásaival minden szögben,majd bevette a duzzadt kupakot és csókolgatta.Végig néztem és 69-et kértem amit huncut mosollyal teljesített.Ha láttál már szépet MT,woow.Belső combjait üdvözöltem,majd mohón falram a mézet,közben érzékien cumizott.Mennyekben éreztem magam,de a csoda nem tart örökké és ajkai szorításában élveztem.

    Ez utáni gyönyörök után következett a már fentiekben említett jelenet.A második Utazás a kéj útján című szösszenetben a megfordulhatsz varázsszó elhangzása után pördültem a tatamin.Selymes érintések között csókolóztunk majd 69-ben habzsoltuk egymást.Finom íze emlékeimben élénken él.Beolajoztam az izmos popsikát és külső popsis csúszkát kértem.Tekergő mozgása hatására gyorsan feltört a láva amit popsijára löveltem.Megtisztogatram,közös pancsi és uramra engedett...
  • Elszámolás:

    A végén ajándékoztam meg a mennyei örömökért cserébe az átlagra kerekített bokrétával hálám jeléül. Fullos volt ismét az illúzió. ;)))
  • Összkép:

    Csodálatos Angyalka Ő,már a kapuból visszavágytam hozzá.Nem is kérdés,hogy megyek még az édenkertbe hozzá,már alig várom az új szeánszot. ;)))
Happy Massage