• Pema

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szokásos módon telefonon egyeztettunk azonnal felvette,hisz azért ismeri a számom,de szerintem mást is hasonló figyelmesség elkezel.Visszajáró lélekkent nem a hirdetésre támaszkodom.Pema mindig rugalmas az időpont sikeres egyeztetésében.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem most sajáttal..a cím a fejemben megvolt, vakon odatalalok már,de könnyen megtalálható.A parkolás teljesen diszkrét,és nem gond itt sosem.
  • Helyszín:

    Aa ház még szebb volt mint mindig eddig,a gyönyörű havas tájban,igazi mesehaziko a világító ablakaival.Belepve cipő le és máris fel az emeletre..a tiszta illatú fürdőszobaba..a finom illatú törülközővel találkozhattam újra ,mint már sokszor.Itt nála ez a tisztaság standard ,és mindig ezt tapasztaltam,pedig sokszor megfordultam már e helyszínen.
    A szoba ahol diszkréten együtt lehetünk a kényelmes strapabíró ággyal hívogató.!.. és minden eddigi belépéskor,mindig megszedulve kerülök az ágyra..az igazi Nő illatátol,ami a szobát betölti.
  • Lány külseje:

    Pema a szép szemeivel mindig a régi...a mosolya kedvesen hívogató... és minden eddigi ( nem számolom már)találkozásánál..nekem mindig van benne valami új..ami különlegessé teszi..
    A megszokott köntöseben fogad..amit szeretek és az egyéniségét igazán jól tükrözi..
    És olyan így mintha egy angyal fogadna...de Ő az is...
  • Action:

    A szobában a fürdőszobai tisztálkodást követően, közös vetkőzés..mely mindig izgalmas.megpillantani Őt már önmagában felizzit,én néha már ott neki estem volna.De a masszázst ki nem hagyom soha lelazit,és a végén meg a ráhangolódást segíti elő, pláne hogy rajtam ülve végig érzem puncijanak bizsergeteset,a mazsazs vége úgy is, mint most is az erotikus területek érintésével ,és azok érintésevel teljesen felpörgetett.Amikor végig ért rajtam,és kellően izzotam kértem ,hogy cseréljünk és én kezdtem kényeztetni Őt.
    Szep lassan finoman vegigcsokolgatva az érzéki nyakatol a mellein át ami nagyon finom és formás!végig haladtam a talpaig,amit talán szerethet..mert különösen értékeli..
    Végül visszakanyarodom a combjaihoz annak belso erzekeny részét csókolgatva ,megerintem lassan,finoman selymes kinyíló félben lévő punciját..és nyelvemmel játszom vele,amíg érzem és összerandulasaibol, érzékelem..hogy jó neki, ez engem is egyre jobban begerjesztett.Cserelunk,tőlle kapok már kőkemény valosagomra ösztönzést, ahol a golyóimnak is ki jut része a gyönyörködtető szajjal végzett érzéki masszázsbol..
    Már így is a végét járván gyorsan feloltoztet a biztonság érdekében,és máris valasztok a lehetőségek közül és szemből ramul és így forrunk egybe .. lüktetek forró puncijaban megpróbálva a lehető legjobb élményt kihozni a helyzetből,közben ramfekszik érzem mellei simogatasat,és én is néha kézbe veszem körte alakú finomságait, puszilgat szorít...az ütem fokozódik..és ezt már nem viselem tovább,benne végzem ki magam ami csodás érzés..
    Az eddig nálunk bevált 69 ig nem jutottam el..e!obb értem célba..de nem baj ez így volt tökéletes.
    A végén kaptam egy levezető masszírozást ami nagyon jól esett,közben meg jót beszélgettünk.
    Finom törölgetes, mosdó,öltözés ..és a végén a viszontlátás reményben történő érzéki búcsúzas.
    Megállapítom ahányszor eddig nála jártam Ő is mindig más volt,es mindig új az élmény ,nincs egyforma este nála.
  • Elszámolás:

    Mint már múltkori beszámolókban is em!ítettem..itt az alap program önmagában is extra,a fogadó hölgy személyes varázsa miatt..persze lehet fokozni minden élményt..de nekem eddigi több alkalom ellenére is, így is tökéletes az együttlét.Figyelve az Ő biztonságára és a sajátomera is.
    Az elszámolást mint mindig,pontos es korrekt.
  • Összkép:

    Kiutazasom előtti utolsó találkozás volt,.örülök hogy megismertem és raleltem,és annak is hogy modomban állt jó néhány estét nála toltenem..persze járok haza,es biztos első utam hozzá vezet ( szabad ember lévén megtehetem),mert amit tőlle kapok talán házaskent sem kapnam meg..mert Ő valóban számomra olyanná vált mint egy barát"Nő!!
    Neki nem csupán barátnő fillingje van,hanem ha kiérdemled"Ő az tud lenni.!
    Konklúzió.?..mindig rossz elmenn Tőlle..,az idő megállítása meg nem megy!de ha azzal a tudattal mész el,hogy tudod vissza jossz.. úgy már jó érzés.
    Őt viszontlatni pedig mindig élmény..
    A helyesírási hibákért és ékezet hiányokert újfent elnézést előre is próbáljátok kiszűrni a lényeget..!!
Happy Massage