• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annát már régebb óta ismerem, sikerült is már akkor jó kis erotikus randi keretein belül összegabalyodnunk, azonban pár napja a csevegőjében olvastam, hogy sajnos a távozását tervezi, mi több már meg is született az elhatározása, így a vele már korábban eltöltött kedves és felejthetetlen emlékek késztettek engem arra, hogy ezt drága tündért mielőbb újra meglátogassam és egy újbóli leírhatatlan élménydús randival kedveskedjünk egymásnak.
    Telefonos megkeresésem sajnos csak a kolléganőjét érte el, nagyon segítőkész volt vele is könnyedén sikerült Annához egy időpontot egyeztetnem, melyet a randi napján a kollegina kérésének megfelelően meg is erősítettem.
  • Megközelítés:

    A cím nagyon egyértelmű és egyszerűen megközelíthető, a villamos és a 4-es metró is a közelben van, onnan pár perces sétával célba lehet érni. Autóval a ház előtt lehet parkolni, szinte mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    VIII.-kerület, Józsefváros a helyszín, viszont közvetlenül maga a ház, a kerületnek egy szebb, barátságosabb részén van, egy új építésű elegáns több emeletes épületben.
    A bejutásban mindig Anna segít telefonon keresztül a kapukóddal, majd irány a lifttel a megadott szint és a folyosón jobbra fordulva már a lakás ajtajában is vagy.
    Maga a lakás is egy barátságos, kellemes helység, tipikusan az ilyen kis szexis huncutságok színtere.
    A diszkréció láthatóan fontos a lányoknál, amit külön pozitívumként említenék, a kíváncsiskodó szemek elől függönyökkel szépen le vannak választva a lakás bizonyos részei, így mindig csak a bűbájos Annával találkoztam az ottléteim alatt.
    A fürdőben is rend és tisztaság uralkodik, kádban lehet tusolni, ahol egy elhúzható függöny segít abban, hogy ne áztasd el a fürdőszobát. A fürdőben a felfrissüléshez, tusfürdők, dezodor, szájvíz, tik-tak és sőt még fogkefe is a rendelkezésedre áll.
  • Lány külseje:

    Anna a szokásnak megfelelően a halk kopogtatásom után az ajtó mögé bújva fogadott. Bájait már nagyon jól ismerem, így tudtam, hogy kire számíthatok és ki fog majd rám várni az ajtó mögött, de Anna kellemes látványa még így is megdobogtatta szívemet. Tündéri kedves arc egy nagyon csábító barátnős kisugárzással, most is mondtam Annának, imádom azokat a gyönyörű nagy szempilláit, ezek olyan jól kiemelik az édes kacér szemecskéit. Anna egy pici mondhatni, kislányos teremtés, édes tenyérbe illő cicikkel és egy csodás formás alakkal, amelyről látszik, hogy rendszeresen edzéssel karban tartja. Csodásan karcsú csípője és rendkívül izgató kerek popsija van, ami abban a szinte semmit sem takaró tanga bugyiban, amiben fogadott, csak úgy vonzotta a szemeimet, na meg persze utána már a kezeimet is. Nagyon vendégközpontú, figyeli minden kívánságodat és emellett felhőtlen jókedvvel, érzéki kedvességgel és hangos nevetésekkel tudja levenni az embert a lábáról.
  • Erotikus masszázs:

    Elöljáróban megjegyezném, nálunk most borult a forgatókönyv, kényeztetés, masszázs, kényeztetés volt a sorrend, ami időrendben a következőképpen alakult:
    A szobában ahol az elkövetkező igen kellemes, erotikus együttlétünket töltöttük masszpad és tatami is volt, a falon körben tükrökkel, háttérben lágy halk muzsika, kellemes illatok és izgató erotikus félhomály fogadott.
    Drága Anna belépésemkor nagy cuppanos puszikat adott az arcomra, s bár hónapokkal ezelőtt jártam Nála, szinte mindenre, még bizonyos dolgokra nálam is jobban emlékezett az akkori randinkról. Anna vonzereje nagy hatással van rám, emiatt a cipőmet most is majdnem bevittem magammal a szobába, úgy mint múltkor, de most azért időben kapcsoltam, de még így is vissza kellett fordulnom, hogy a cipőmet a cipőtartóra letegyem. Annával ezen most is jóízűen nevettünk és utalt is az előző randinkra. Ez a közös felhőtlen nevetésünk már meg is alapozta a mostani randinkat, majd vendéglátómat követve a szobába mentem. Ott gyorsan levetettem ruháimat, de mivel a fürdő még nem volt szabad, így Annával a szobában először kis beszélgetéssel töltöttük az időt utána már bújósan, simogatósan közelítettünk egymáshoz. A szimpátia köztünk már nagyon kialakult és mikor a fürdő felszabadult, Anna egy óriási csókot a számra adva elkísért a fürdőbe.
    Tisztálkodásom után Anna már a melltartója nélkül egy kis piros tangában várt rám.
    A szobában előttem mélyre hajolva igazította meg a tatami lepedőjét, a csodás popsiját szinte felkínálta számomra, rögtön mögé léptem és kezeimmel végigsimítottam azokat a csodás domborulatokat, majd felegyenesedett és hátulról átkarolva kezeimmel már az édes cicijeit simogattam, kényeztettem, közben tarkóját és picike nyakát finoman csókolgattam. Ezután Anna megfordult és szemből összeölelkeztünk, egymás testét szinte mindenhol összecsókolgattuk, majd lassan a szánk is egymásra talált. Először gyengéd szájra puszikkal kedveskedtünk egymásnak, majd ezután igen érzéki mély nyelves csókokra váltottunk. Anna csókja még a fagylaltnál is édesebb volt. Perceken keresztül kedveskedtünk így egymásnak, a hosszú nyelves csókcsatánk közben már Anna az egyik kezecskéjével a már félig ágaskodó szerszámomat simogatta, kényeztette.
    Az izgalmi állapotom már így szépen fokozódott, megkértem Annát, hogy feküdjön hanyatt a tatamin mert én szeretnék az ő kényeztetésével kezdeni. Anna levette bugyiját és nagyon csábosan hanyatt feküdt a tatamin. Az édes pici nyakától finom puszikkal halmoztam el kedvesemet majd az izgató ciciket vettem a számba. A bimbócskák keményen meredezve illeszkedtek a nyelvemre, élvezetes volt szopogatni, kényeztetni őket, majd az édes hasát végigcsókolgatva érkeztem el a csodás puncijáig. Finom érzéki nyelvjátékom is nagyon hatásos volt, Anna először halk sóhajtásokkal, gyengéd csípő mozgásokkal reagált kényeztetésemre, majd ezek egyre erősödtek, fokozódtak, közben megduzzadt csiklóját gyengéden szopogattam, nyelvem az édes nedűvel átjárt barlangját is bejárta, ekkor Anna már nagyon szaporán sóhajtozott, csípője olyan hevesen hullámzott, hogy már nekem is szinte követnem kellett mozdulatait. A csúcs pillanatában teljesen behúzta fejemet a combjai közé, amelyekkel ezután lassan körbezárt és egy heves orgazmus közepette sikerült csúcsra jutnia.
    Ezután a gyengéd levezető kényeztetésem majd rövid pihenő után Anna lassan „visszatért”, és megköszönte nekem a számára nyújtott örömteli perceket. A kis pihenő közben jóízűen beszélgettünk, tündéri lány Anna, nagyon édes, ahogy hangosan nevetgél, teljesen olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel tölteném ezeket a kellemes pillanatokat.
    Majd nem sokkal ezután én kerültem a középpontba…
    Hasra feküdtem a tatamin és olajjal szakszerűen átmasszírozta testem minden pontját. Anna pici, vékony lány, viszont, ha kell igen erős kezecskéi is vannak. A hátam bizonyos pontjain kérnem is kellett, hogy gyengédebben vegyen a kezecskéi közé. Minden mozdulata szakszerű, felélénkítő és frissítő volt számomra. A masszázs végezetével már érezhetőek voltak az erotikus érintései, majd ezután a fenekemnél a lábaim között az érzéki, finom benyúlások következtek.
    Kezdtem ismét az előbbiek hatására erős izgalmi állapotba jönni és ezt tovább fokozva Anna már egy cicis csúszkával a hátamon kedveskedett nekem. Anna is nagyon beindult már a csúszka alatt, millió csókokat adott közben a hátamra, majd feljebb csúszva a tarkómnál a nyakamat és a fülemet is csókolgatta, finoman harapdálta. Fülledt erotikus töltete van Anna tevékenységének, erős felfokozott izgalmi állapotba hozott, majd halkan a fülembe súgta, „ha szeretnél megfordulhatsz”…
  • Levezetés:

    … fordulásom után szemből is finoman csúszkálni kezdett rajtam, miközben többször mély nyelves csókokat is váltottunk, majd a csípőm irányába csúszva hímtagomat a cicijeivel kezdte ingerelni. Anna erotikus vonzalma, érzékisége teljesen elvarázsolt, szinte egyszerre mindent akartam volna tőle, majd a terpeszben lévő lábaim közé helyezkedett és bő olajhasználat után egy érzéki lingam-os kényeztetésben részesített, amit pár perc után már egy fergeteges franciás kényeztetésre váltott. Anna először gyengéden végignyalogatta a szerszámomat, majd a végére érve rögtön a szájába vette. Kézjátéka szinte elhanyagolható volt, leginkább az érzéki finom meleg ajkaival és szenzációs nyelvjátékával kényeztetett. Olykor egészen mélyre erős szívással el is tüntette, közben éreztem makkomon az őrületes nyelvjátékát, ezután ismét a gyengéd nyalogatások majd újból az érzéki ajkai következtek és mindeközben egyik kezével a fenekemet és az ánuszomat finoman simogatta, kényeztette. Ezek a szinte már tripla intenzív öröm érzések szárnyakon vittek engem a csúcs közelébe, a végkifejlet előtt szóltam Annának, mert a vége az ajkak közé nála nem mehet, ekkor kikerültem a szájából majd egy két gyengéd kézmozdulatot követően a kezecskéi között mentem el. Kedvesen letisztogatott rólam mindent, majd feljebb csúszott és az érzéki csókjaival most Anna segített nekem „visszatérni”. Nagyon kedves, barátnős, érzéki levezetést kaptam, még a mellbimbóm csókjaival való kényeztetése sem maradt el, majd a pihenésem után szinte remegő lábakkal a fürdőbe mentem.
  • Elszámolás:

    A randi után rendeztem. Átlagos, vagy talán még egy picit alatta van, a szuper élményeket tekintve én még egy picit az összeget megtoldottam és átadtam Annának az ajándékomat, amit örömmel fogadott.
  • Összkép:

    Életre szóló élmény egy nem mindennapi kedves, érzéki lánnyal. Nagyon sajnálom Anna, hogy rövidesen itt hagysz bennünket, de megértelek Téged, biztosan nagyon sokunknak fogsz hiányozni, nekem mindenféle képen. ;)
    De drága Annám, bárhol is leszel majd azon a bizonyos jeles napon, amikor mindketten egy évvel idősebbek leszünk, (ez most kiderült és nagyon meglepett, hogy egy napon tartjuk) Rád fogok gondolni és először Téged foglak megünnepelni és majd csak utána fogom az enyémet ;)

    Mint írtam a Neked, azért bizakodó vagyok..., de azért nagyon sok sikert és az elképeléseidhez sok erőt és kitartást kívánok Neked. Örültem, hogy megismertelek és hogy ilyen érzéki, igazán szexis együttléteket sikerült egymással közösen eltöltenünk!

    Drága Anna, Vigyázz magadra, köszönöm mindent, Milliószor csókollak, G
Happy Massage