• KYLIE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel a hölgyet és kértem időpontot, amit nagyon könnyen kaptam is, lévén hétvége délután volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és járművel is egyaránt könnyen megközelíthető a környék. A Lehel tér környékén fizetős a parkolás, ezt érdemes megjegyeznie az érkezőknek. Én a 14-es villamost vettem igénybe, aminem a megállója 5 perc könnyű sétára van a bejárattól.
  • Helyszín:

    A hely a célnak megfelelően kialakított, diszkrét. Több szoba is van, de jól logisztikázva nem találkoztam senkivel és talán más vendég sem lehetett ott érkezésemkor (távozáskor láttam csak egy másik cipópárt). A szoba a célnak megfelelően berendezett; bőr ülőgrnitúrán helyezkedtem el érkezésemkor és ide is pakoltam le a ruházatomat. Van szobainas is! A földre helyezett tatami jelölte ki a későbbi szeánszunk helyét.
    A fürdőszobában több tusfürdőt is találtam, válogatós kollégák is kedvüket lelhetik benne. Szájvíz és dezodor segíti a kellemes felfrissülést. Ezzel éltem is, hogy én is kellemes benyomást keltsek.
  • Lány külseje:

    Diszkréten az ajtó mögött bújva fogadott, amit megértek, hiszen odakint hideg van és biztosan nem szeretett volna megfázni. Amikor becsuktuk az ajtót, akkor láttam meg hosszú egyenes haját összefogva, mosolyát. Karakteres arca van, szép ívelt ajkakkal. A szemüvegével annak a bizonyos könyvtároscsajnak a benyomását kelti. Testhezálló (erobik?) dresszben fogadott. A képek alapján nem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen nagy keblei vannak, de ahogy mások említették tényleg csak relatív és a kisebb termetéhez képest tűnnek nagynak. Szó se róla, alapvetően nekem is ez miatt esett rá a választásom: a nagy keblek kedvelőinek!!!
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzóból visszatérve kaptam az utasítást, hogy helyezkedjek el. Meg is tettem és felkészültem a relaxálásra, lazulásra. Megkérdezte, hogy erősen vagy lágyan kérem. Általában erősen kérem, de ésszerő keretek között és amennyire neki is jól esik. Nem volt nagyon erős, de jól eső és kellemes volt az érintése. Lábaknál kezdte, tiszteségesen megdolgozta az izmokat egészen fel a vállakig és karokig. Először csak a jobb oldalamon és utána a jobb oldalamon.
    Becsukott szemekkel adtam át magam a jóleső érintésének. Kikapcsoltam, csak néha leskelődtem picit és láttam, hogy a művelet alatt lekerült a felső és a csodás domborulatok szabadon levegőznek. Lusta macskaként nyujtóztam és hagytam tevékenykedni. Számomra plusz pont, hogy a nyakamat sem felejtette el és arra is odafigyelt, hogy addig a homlokomnál támasszam meg a fejem. A nyakam be szokott egy kicsit merevedni az ülő munka miatt és ennek a területnek a megdolgozása most különösképpen jól esett.
    Ahogy említettem lustálkodtam, relaxáltam és befelé figyeltem. Kylie nem is eröltette a beszélgetést. Mint később beszélgettünk, észrevette hogy nem voltam szószátyár, ezért alkalmazkodott hozzám. Ez figyelmes volt tőle. Köszönöm!
    A szeánszunk alatt kellemes zene szólt, ez is hozzájárult a szoba félhomályában a kikapcsolódáshoz.
  • Levezetés:

    A hátsó izomrészek masszírozását követően hangott el a varázsige, amit talán mindannyian jól ismerünk és általában várunk is, hogy meghalljuk és indulnak el reflexek: Megfordulhatsz! Meg is tettem és taktikusan Kylie irányába fordultam meg, hogy most aztán bepótoljam az eddig elvesztegetett nézelődést. Nagyon csodás alakja van, nekem tetszett!
    Bekrémezett elölről is, de itt már a cirógatásé és simogatásé volt a főszerep. Lassan, kacéran közelítette és érintette meg a farkam, amit ügyes mozdulatokkal keményre varázsolt. Eligazította és áthelyezkedett csúszkálásra. Csodálatos volt magamon érezni a tekintélyes méretű kebleket és természetesen Kylie-t is, a finom bőrét. Cinkosan rám mosolygott, amikor a szemünk egy vonalba került és találkozott a tekintetünk.
    Ez után a lábaim között helyezkedett el és bőséges krém (vagy olaj? - nem is tudom már) használat mellett nagyon ügyes mozdulatokkal izgatta és bűvölte a velem egykorút. Szakértően növelte vagy lassította a sebességet, váltogatta a fogásokat. Oldalra is tekintve figyeltem a tükörben a ténykedését és hogyan figyel oda. Igazán érzéki pillanatokat éltem át... mígnem már nem tudtam magamat kontrollálni és ő is a bűvölő mozdulatokról átváltott. Kezeket és hallást zsibbasztó élvezetet kaptam tőle. Nagyon jól hagyott lenyugodni és nem éreztem azt, hogy ő most már abba akarja hagyni. Ritmusosan nyugtatott le.
    Csak vettem a levegőt utána még sokáig, miközben ő letisztogatott és megkaptam az ásványvizemet, amíg lábadoztam a révületemből.
    Együtt vonultunk el zuhanyozni. Szokásommal ellentétben nem tiltakoztam - amolyan régimódi vagyok, hiszen szeretem a tisztálkodást szent magányban tölteni. Most letettem ebbéli szándékomról és hagytam magam rábeszélni. Megmosta a hátam és együtt mostuk le magunkról a krémréteget. Úgy gondoltam erre, mint a masszázs alatt becsukott szemes időszak ellentételezésére.
  • Elszámolás:

    Szinte a telefonos egyeztetés után nem is került szóba, csak a felöltözésem után adtam neki a felfele kerekített tiszteletdíjat. Már szaladt volna a visszajáróért, de nagy tisztelettel megköszöntem neki és jeleztem, hogy ezzel ne fáradjon.
  • Összkép:

    Kylie kedves lány, figyel a vendégre. Jól masszíroz és összességében jól éreztem magam nála még annak ellenére is hogy nem sokat beszélgettünk és nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Távozásom után olyan érzésem alakult ki, hogy én még vissza fogok ide térni - mert közel van a bázisom és különben is talán még egy jót beszélgethetünk is!
Happy Massage