• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon történt, tanulva az egy hónappal ezelőtti esetmből, mikor is nem sikerült a kívánt időben elérnem. Megállapodtunk a randi idejében és helyében és én felkerekedtem felfedezni Noyát.
  • Megközelítés:

    A Duda Plázával szemben rendel, egy tízemeletes panelépületben. Szombat lévén volt parkoló bőven, ami jól jött nekem, mert kocsival érkeztem a megadott címre.
  • Helyszín:

    Teljesen megfelelt a célnak, otthonos, a baszoba pedig modern bútorokkal felszerelt egység, központi részén egy XXL-es franciaággyal amit sikerült jól be és körbelaknunk..
  • Lány külseje:

    A vége felé járt időnk, mikor megemlítettem neki, hogy nagyon hasonlít egy kilencvenes évek magyar lánytriójának egyik tagjához az arca, csak ő alakra sokkal sudárabb. Mindjárt meg is nézem a google-ban, kire gondolok.. Igen, megvan. A Baby Sisters vörös hölgye hasonlít Noyához. Magas, jó alakú, szexy milf, a legvadítóbb fajtából. Stílusa is közvetlen, garantálom, hogy bárki megtalálja a közös hangot vele, mert remekül bánik a szavakkal és jól kommunikál, remek poénjai vannak.
  • Action:

    Zuhany után a szobába penderültem, ahol hamar egymásra hangolódtunk. Állva kezdtünk el csókolózni, miközben sejtelmesen simogattuk egymást. Hamar a puncikája környékére tévedtem, amit egyre vadabbul kezdtem el izgatni, végül két ujjal is kényeztettem, holott az ujjazást nem oreferálom, de nála valahogy nagyon bejött. Eztán az ágy szélére emelte bal lábát én pedig alulról vad nyelvesekkel kezdtem kényeztetni a puncust, ami remekül nedvesedett. Hozzáteszem: vitathatatlan, hogy élvezi a szexet nem csak imitálja, aki ilyen típust kerest itt megtalálja!
    Hamarosan ő következett, a sokak által megírt mesteri francia tudását csillogtatta ez életem top5 szopásainak dobogós helyezése volt. bő nyálas, köpködős, zacsinyalis, koppanásig szerszámot eltüntető vad szopás vette kezdetét, amit nem is bírtam sokáig állva, így az ágyra hemperedve szopattam tovább, amit készségesen teljesített, közben vad nyelves csókokat váltottunk.
    Következett az ő kényeztetése újból, amit csikló környáki nyelvcsapásokkal indítottam, közben újjazva, vagy csak lágyan simogatva a bejáratot. Hanyatt fekve egymással szemben izgatta harisnyás lábaival a farkamat, majd újra vadul és piszok jól elkezdett szopni. Szinte már könyötrögtem a gumiért, had basszam meg. Verbálisan is élmény a vele töltött idő, a bassz meg, kúrd szét a pinámat szavak széles választéka hangzott el, én sem maradtam adós e téren. Kurva nagy baszóélmény kérem, bátran kipróbálható, garantáltan nem ér csalódás. Első részben belémült és elkezdett körözni a faszomon, majd vad vágtába kezdett, aminek ütemét hamarosan én diktáltam. Következő póz: az ágy szléln bepucsított és úgy basztam tovább változatos intenzítással, egészen a végkimerülésig. Gondolkodtam popsiban is megbaszom, de erre most nem került sor, bőven elég élményanyaggal távoztam, mint mondtam is neki: Ezt a napot sosem feledem..
    Újra hanyatt feküdtem az ágyban, és kértem, hogy szopjon le. Így is történt, változatos technikájával a csúcsra repített. A fennmaradó kb. 10 percben elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Amit elmondott azt kapta, ezért a profi mókáért.
  • Összkép:

    Helyi átlag az ajándék összege, minden extrával, földi jóval az alapban, amit egy egészséges ember várhat. Vitathatatlanul az eddig legnagyobb élményeim egyike, vágyom vissza..
Happy Massage