• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jóval előtte foglaltam időpontot, mert tapasztalatból tudom, hogy nagyon népszerűek a hölgyek ebben a szalonban, ezért nem mindig sikerül a megfelelő időpontot megcsípned, ha előtte 24-36 órával telefonálsz. Szerencsémre elsőre felvette a telefont, - bársonyos hangja azonnal lenyűgözött, kedvességét a vonal túlsó oldalán már átéreztem - és megbeszéltük a csütörtöki nap első időpontját. Ahogy teltek a napok, egyre izgatottabb voltam, nagyon vártam a találkozást Annával. Plusz pontként értékelem, hogy aznap én voltam az egyetlen vendége, - nem is kívánt aznap "rendelni" - de kérésemnek eleget téve lehetőséget adott randink létrejöttéhez. :-)
  • Megközelítés:

    Én villamossal mentem, ennél jobb közlekedés ebben a helyzetben szerintem nincs, Mechwart ligettől 2 percnyi gyaloglás után ott is lehet lenni. Autóval kicsit nehezebb a történet, de a közeli bevásárlóközpont mélygarázsa igénybe vehető.
  • Helyszín:

    Régi építésű nagypolgári lakás, amit nagyon szépen felújítottak a lányok. Tudomásom szerint 3 db szoba van, én véletlenül mindig ugyanabban vagyok, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A szobánkba tatami, falakon tükrök, picike fűtőtest a fázósabb vendégek részére. A lakás további része egy gyönyörű nappali, valamint egy tágas, két személy részére is nagyon birtokba vehető épített zuhanyzó, amit a program végén kettesben ki is próbáltunk. :-)Gyógyszertárba illő tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Nyargalva szedtem, a lépcsőfokokat, mert vártam a találkozás. A célegyenesbe érve már lassan nyílott az ajtó, és megpillantottam Annát.
    Ez igen!! Mondtam magamban, kicsit zavarban is kerültem szépségétől, és csodálatos, formás alakjától. Egy igazi bombázó állt előttem, egy szellős ruhácskában, teljesen le voltam hidalva. Ártatlan tekintettel, és mosolygós szemekkel nézett rám, - hirtelen a Frakk meséből Lukrécia jutott eszembe, mert volt valami huncutság is az egész lényében. Gyorsan bemutatkoztam, puszi puszi, és arra gondoltam, hogy Istenem mit fog ez a szépséges kiscica velem itt csinálni?? Abban biztos voltam, hogy jó kezekben leszek, cipőt kabátot levetettem, és délcegen megindultunk randink helyszínére. "Utunk" során szememet le sem tudtam venni fenséges popsijáról.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs program a két kényeztetés között történt. Krémmel masszíroz, elmondta, hogy hidratálóbb, természetesebb a testnek mint az olaj. Ő csak ezt használja.
    Nagyon szakszerű kezelést kaptam, ami a lábtól felfelé halad, minden apró porcikámra kiterjedt. A műveletek gyakorlottak voltak, látszott rajta, hogy szereti amit csinál, erős kezeivel jól ki tudta masszírozni a csomókat a testemből. Nem hagyott ki egy négyzetcentimétert sem. Közben beszélgettünk, lágy relaxáló zene szólt, teljesen ki tudtam kapcsolódni. Mesés programban volt részem.
  • Levezetés:

    Amíg a fürdőben időztem, teát főzött nekem, és a konyhapulthoz támaszkodva várt rám. Kilépve a fürdőből, képzeljétek el, ez az erotikus látvány fogadott, miközben apró kortyokat vett italából. Bekísérve a masszázsszobába, megkért hogy adjam oda a törölközőmet, mert itt arra már nem lesz szükség, valamint hogy segítsek megszabadítani ruhácskájától. Nem kellett kétszer mondani, örömmel teljesítettem, és megkezdtem hadjáratomat, hogy meghódítsam Annát. Álló helyzetben apró puszik sokasága kezdte elborítani arcát, nyakát, és csodálatos kebleit. A puszikat csók váltotta fel, félelmetes, - számomra új - technikában volt részem, finom nyelvecskéje érzékiek kezdte kóstolgatni az enyémet, olyan mértani pontossággal egy ugyanazon helyen, mint mikor a vadászrepülő befogja a célt, és alig várja a pilóta, hogy kiadhassa a tűzparancsot. Így voltam ezzel Én is! Lenyűgöző élmény volt. Javasolta, hogy kerüljünk vízszintes helyzetbe. A felfedezést a tatamin fojtattuk, sokszor megfordulva a tengelyünk körül, keresve egymás erogén zónáit. Egyszer csak azt vettem észre, hogy dél felé vette sz irányt, és a szájában kötöttem ki. Érzékien vette birtokba az ezredest, nyalta -falta, olykor tövig eltüntetve. Játszott vele, nyelvével végigszánkózott az árbócon, időnként bájos mosollyal szemembe nézett és tartotta a szem kontaktust velem. Persze én adtam fel hamarabb, hiába ezt a lélektani hadviselést is gyakorolnom kell. :-) Az egész műsort a bal oldali tükörből is figyelemmel kísérhettem, ami azért volt különleges, mert a szembe lévő másik tükör egy másik beállítást is lehetővé tett, ami csodálatos húsos baba puncikáját tette a fókuszba. Attól félve, hogy begörcsöl a vádlim, felálltam és kértem, hogy a programot így folytassuk. Még ki sem mondtam a kérésem, máris követte a célt és ott folytatta ahol abbahagyta. Gyorsabb tempóra váltottunk, határozott francia lecke következett.
    Hosszú hadjárat vége felé, tartalékaim lassan elfogytak, és a szerelemnedvek milliói a szájában kötöttek ki. Sokáig voltam benne, minden egyes cseppet kinyert belőllem, remegő lábbal rogytam le a tatamira. Ezután pihentetésképpen megmasszírozott.
    Az előző részben ismertetett masszázsprogram követően, újra elkezdődött egymás testének a felfedezése, annyi különbséggel, hogy most Ő került a kényeztetés központjába. Végigcsókolva újra csodálatosan szép testét, megérkeztem fincsi kelyhecskéjéhez. Sokáig jól el voltam benne, nagyon élvezte a munkásságomat, szememmel figyeltem arcát és a reakciót. Már lassan ott tartottam, hogy belefulladok a játékba, mikor egy kb. 2 percig tartó intenzív orgazmushullám borította el. Kezünket összekulcsolva éltük át közösen e csodálatos testi jelenséget, ahol a teste mint a háborgó tengeren lévő hajó úgy hullámzott, időnként borultunk hol jobbra, hol balra, de egy percig sem hagyva el Egymást, közösen a beteljesülés útján. Pecekig feküdtünk egymáson, és néhány nyelves csókkal koronáztuk meg a mai napot. Fantasztikus volt!
    Végezetül, közösen elmentünk zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A program végén, a "szokásos" rózsaszálakat, ami kedvező egy ilyen programért cserébe a kis asztalka szélére helyeztem, amit illedelmesen megköszönt.
  • Összkép:

    Varázslatos élménnyel lettem gazdagabb. Csodálatos testű nő, magas szexuális kisugárzással. Anna személyében egy szenvedélyes cicuskát ismertem meg, akivel csodálatos volt a találkozás.
Happy Massage