• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Yoogee
    Köszönöm és nagyon örülök h a kezdeti “korlátok” ellenére mégis pozitív élményekkel távoztál tőlem :) csodaszép napot és sok puszi
    Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Először SMS-ben kontaktáltam, válaszolt, aztán telón folytattuk. Minden elsőre, gyorsan és flottul ment, így egy órán belül már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Pontos infót adott, hogy merre rendel, nagyon könnyen odataláltam. BKV-val mentem, a népszerű villamosvonaltól 6-7 percet kellett sétálnom. Pár perccel előbb érkeztem, de tudtam menni így várnom sem kellett.
  • Helyszín:

    Kiemelkedően szép, igényes, pöpec a lakás. Nagyon nagyon jó stílusérzéke van a hölgyeménynek, a tetthely szobája is elképesztően hangulatos, minden igényemet kielégítette, csakúgy mint a fürdőszoba, tusfürdők, illatos törölköző, szájvíz, sok bontatlan fogkefe, szóval fullos.
  • Lány külseje:

    Nagyon sok jó beszámolót olvastam Zayáról, így ennek tudom be, hogy bevallom, arcra nekem elsőre nem igazán jött be. Aztán persze amint üdvözöltük egymást és beszélgettünk, illetve végigcsodáltam párduc testét amit nagyon igényes és szép fehérnemű takart, egyre jobban éreztem magam. Mintha már ismernénk egymást, csevegtünk, ásványvízzel, csokival kínált, közvetlen volt, barátságos, szóval mind inkább erősödött az érzetem, hogy jó helyen vagyok. Ja, ami fontos: én szeretem a tetkókat, de aki nem, az ne őt válassza, számtalan nagyon szép és igényes műalkotás található rajta. Ez az igényesség mindenre jellemző nála amúgy. Szolíd smink, illatos finom haj és bőr, kisportolt test...
  • Action:

    Fürdő után ugyanabban a fehérneműben várt az ágyon. Beszélgetni kezdtünk, közben simogattam, élveztem, hogy ilyen gyönyörű bébi van a kezeim között és a beszélgetés csökkenésével a rajta lévő ruhadarabok száma is egyenes arányban csökkent. Mocskosul szeretem a szilikon cickókat, az övéi nagyon jól sikerültek. Úgy tűnt, élvezi a simogatást, ami érzéki csókcsatában, majd a teste felfedezésében folytatódott. Komolyan azt éreztem, hogy ez egy szeretkezős szex, olyan szinten elvarázsol ez a lány, hogy csak na. Alapvetően a lágyabb és a kemény szexet is kedvelem, ő egyértelműen az előbbit váltotta ki belőlem. A puncija nagyon illatos, kívánatos, nekem úgy tűnt nagyon élvezi, abból ahogy a medencéjét az arcomhoz nyomta... Nekem nagyon jól esett. Utána ő vett kezelésbe, elképesztően érzékien és jól franciázott. Én készen voltam tőle. Utána gumit kértem és mivel szemből szeretem a leginkább, így lett végem. Ezután beszélgetni kezdtünk, felajánlotta hogy megmasszíroz, amit el is fogadtam. Nagyon jó illatú testápolót használt és elképesztően ügyes kezei vannak. Közben beszélgettünk is az élet nagy dolgairól, értelmes lány, kellemesen telt az idő. Ahhoz képest, hogy nem szeretem a masszázst, ez nagyon jól esett. Olyannyira, hogy hamarosan újra megkívántam, a finom kis punciját, illetve hogy a szájában, puncijában legyek. Ez előző forgatókönyv ismétlődött, azzal a különbséggel, hogy most az ikrekre élveztem, eközben simogatott, csókolgatott, nyögdécselt, hatalmas flash volt... Ezúton is köszönöm. :) Csókkal zártunk, csakúgy mint az ajtóban elköszönéskor. Hú, nagyon finom szája van!!
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de előre adtam. Még mondta is, hogy jajj, ne csináljam, ráér utána, ne izéljek már itt. Az ajándék mértékét nem tudom megítélni, sok éve nem voltam ilyen helyen.
  • Összkép:

    Ahogy fent is írtam, elsőre az arca miatt nekem furcsa volt, nem erre számíottam, aztán hatalmasat fordult a kocka és nagyon ól éreztem magam végül. Ebben nagyon nagy súlya volt a személyiségének és az érzékiségének.
Happy Massage