• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Édes, drága szerelmem :)

    Nagyon büszke vagyok rá, hogy azt az örömökkel teli két óránkat így megtudtad fogalmazni, nekem nem sikerült volna :)

    Köszönöm szépen a csodás és dicsérő szavakat :) Zavarban leszek még a végén:)) Bárcsak megtudnám fogalmazni én is, hogy mennyire jól éreztem magam Veled :)

    Közeledik a hónap vége, lassan újra látjuk egymást :)

    Izgatottan és türelmetlenül várlak :)

    Csókollak, Liza

  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel Lizával a kapcsolatot napokkal a randi előtt, nagyon készséges és közvetlen volt. Nekem nagyon fontos a kommunikáció és a stílus, egészségesen laza volt a telefonban, mindent elmondott kérdeznem sem kellett. Kértem időpontot tőle, mondván úgyis arra járok és lesz 2 szabad órám. Mondta, hogy a rossz tapasztalatok miatt címet csak aznap tud adni és reggel írjak sms-t. Így is tettem, jött is a válasz kb azonnal.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, mivel vidékről mentem GPS-t használtam. 15 perccel a megbeszélt időpont előtt már ott voltam, gondoltam, hogy szólok neki, de várnom kellett, mert még szépítkezett nekem.
    Úgy láttam, hogy a bkk elég erőteljesen jelen van azon a környéken.
    A parkolást a felüljáró alatt oldottam meg, fizetős a hely, de ez nem lepett meg.
    Az épület tiszta, rendezett. Lift van.
  • Helyszín:

    A helyszín egy tiszta és igényes lakás, diszkrét félhomály
    mindenhol. A fürdőszoba tágas, megtalálható benne minden, ami szükséges: több tusfűrdő, szájvíz, kézfertőtlenítő, kézkrém. Törülközők és száraz kilépő a lábak alá. A massz szobában tatami, szekrényke, tükrök a falon, szék és fogas a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Liza arcos képekkel hirdet, így nagy meglepetés nincs. Kellemes teremtés, kedves, mosolygós Nő. Nekem feltűnt, hogy sokkal húsosabb, mint a képeken, aztán lehet, hogy csak a fények és a ruha játéka, nem tudom...
  • Erotikus masszázs:

    A szokásos tisztálkodási procedúra után vissza sétáltam a szobánkba és fél másodperc után jött is Liza.
    A tatamira tessékelt és elkezdte a masszázst.
    A bokámtól kezdte és fokozatosan haladt felfelé, nagyon szakszerű mozdulatokat alkalmazott, a beszélgetésünk során az is kiderült, hogy tanulta és sok masszázsfajtát tud és gyakorol. Ez érezhető is volt.
    A 2 órás programomba bőven belefért az egész testemnek az alapos átdolgozása, a lábam, a fenekem, a derekam és a hátam után egy nagyon kellemes kar és kéz masszázst is kaptam.
    A finom kezek, a gyertyák pislákolása és az andalító zene majdnem bealtattak, de Liza egy-egy eltévedt mozdulata a heréim felé újra és újra eszembe juttatták, hogy a kellemes masszázs csak a kezdet!
  • Levezetés:

    Az erotika nem is váratott magára sokáig. Liza szólt, hogy ha szeretnék, akkor megfordulhatok, és igen! már nagyon szerettem volna.
    Liza beolajozta meztelen testét és finoman csúszkálni kezdett rajtam, közben édes csókok csattantak el. A tükörben néztem, ahogy egyre lejjebb csúszik és bekapja a farkam szopogatja, nyalogatja, majd újra felcsúszik és csókot lehel a nyakamra.
    Megkérdezte, hogy felkészültem-e egy hatalmas és mennyei orgazmusra? Csak bólogatni tudtam, mert közben kézzel kényeztetett olyan technikával, hogy közben szinte levegőt sem kaptam.
    Kértem, hogy ha lehet, forduljunk át 69-be, hogy viszonozhassam a csodás élményt, semmi ellenvetése nem volt.
    Egy szép és illatos punci látványa tárult elém és így folytattuk most már egymás kényeztetését.

    Lizának a technikáját nagyon nehéz leírnom, hiszen nem láttam a fogásokat, de éreztem. Nagyon jó volt! Gyengéd. Sokszor az egész farkamat elnyelte csodás ajkai közé, és a zacsimmal is játszott. A nyelv mozgása isteni és ingerlő. Minden egyben volt. Sokáig húzta, halasztotta én pedig fáradhatatlanul nyaltam!
    Nagyon sokáig játszottunk egymással, majd miután a kitartó munkám eredménye meglett és Liza elélvezett, elengedtem magam és nagyot élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni majd mellém feküdt.
    Elkezdett simogatni majd ilyesmit mondott, hogy bocsi, hogy lenyeltem, de nem tudtam volna időben elhuzni a fejem. Na ebben a percben jöttem rá, hogy nekem még itt helyem van, jönnöm kell.
    Tisztálkodás, öltözés, búcsú a viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Diszkréten a program végén, én nagyon korrektnek éreztem egy ilyen maradandó és kielégítő élményért.
  • Összkép:

    Tökéletes helyszín, tökéletes hölgy, tökéletes időtöltés. Nagyon profin és szakszerűen masszíroz, a kényeztetés az fantasztikus. Kihagyhatatlan! Nagyon tág határokon belül mozog Liza, nagyon odaadó barátnő tud lenni. Laza és korrekt volt az együtt töltött idő, élveztem. Kipihenve és feltöltődve távoztam.
    Már a következő randink időpontját fontolgatom...
Happy Massage