• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam pár nappal előtte. Pár csörgés után felvette és találtunk hétfőn mindkettőnk számára jó időpontot.
  • Megközelítés:

    13. kerület, panel környék. BKV-val könnyen megközelíthető, villamosok 5 perc sétára raknak le, busz gyakorlatilag a ház előtt áll meg, parkolás ingyenes, úgy néztem a tömbök közti parkolókban mindég van hely.
  • Helyszín:

    A lakásban kellemes füstölő illat lengedez. Szépen karbantartott panel lakás. Tetthely pici szoba, a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőben többfajta tusfürdő található. Jó még, hogy dezodor is. Ha jól emlékszem többfajta szájvízből is lehetett válogatni.
  • Lány külseje:

    Mivel beengedéshez ki kell jönni egy kis előfolyosóra, egy kis lenge nyári ruhácskában fogadott. Rögtön megfogott fiatalos bája, mondhatni hippis stílusa. Később a tetthelyen lehet szemügyre venni teljes valójában Alicet. Gazella alkat, pici mellekkel, amelyek jól reagálnak, gyönyörűek a bimbók. Lábai és feneke tornászmúltról árulkodik. Arca szerintem kifejezetten kislányos, szemei igazán tutajosak :)
  • Action:

    Követtem őt a kis szobák labirintusából álló lakásban, miközben popsiját stíröltem. Gyorsan lepakoltam ruháimat közben egyeztettük a részleteket, majd zuhany. Visszatértemkor nem sokat teketóriázott, egyből szenvedélyesen smárolni kezdtünk, majd miközben összevissza taperoltuk egymást letérdelt és a már jócskán ágaskodó farkamat vette kezelésbe. Egy-két ismerkedő nyalintás után hopp és kopp, eltűntem teljesen. Nem tudom, hogyan csinálja, mert nem tartozom a legkisebb méretek közé, de itt szinte folyamatosan mélytorok van. Nagyon élveztem a franciát, bár ezt inkább olyan igazi most szétszoplaknak minősíteném. Sokszor lent tartotta, orrát a hasamba fúrta, nem is volt kérdés, 5 perc betonkemény élvezetet adott. Ezek után az ágyra mentünk, ahol én mutattam be francia és ujj tudásomat. Szinte követeli, hogy hasonló intenzitással kényesztesd őt, mint ahogyan Alice téged. Egyre hevesebbek lettek a reakciói, majd remegés-repülés, öröm mindkettőnk számára! A helyzet gumi után kiáltott, és miután szájjal felhelyezte kezdetét vette a -nincs rá jobb szó- szenvedélyes kúrás. Lovaglóval kezdtünk, majd állva, falnak támasztva, missziben, lábak pakolgatásával kiegészítve, nyögések ölelések, heves smárolások, Alice remeg, szemei fennakadnak, nincs megállás, kutyus, majd Alice hason és követeli gyorsabban, erősebben, itt már nem bírtam tovább, a gumiban végeztem. Kis pihegés után megtárgyaltuk, hogy a hátulról hason póz tetszett neki a leginkább, több se kellett nekem, miután ismét bemutatta torkának legmélyebb részeit, úgy folytattuk. Második körben főleg utóbbi pózon volt a hangsúly, meg is lett az eredménye, partnerem sem maradt élvezet nélkül, de azért egy kis misszi és paci most is belekeveredett. Missziben imádtam lábait nyalni közben, amit úgy vettem észre ő is élvezett. Kezdtünk kifogyni az időből ezért kérés nélkül kitalálta, as szájában szeretném végezni. Kézzel szájjal ki is végzett, az utolsó cseppig kisajtolt belőlem mindent, én pedig összerogytam az ágyon. Ittunk még egy pohár vizet, kicsit összebújtunk, majd zuhany után egy jól eső záró csók után elváltunk.
  • Elszámolás:

    Ha jól emlékszem csak a végén kértea fővárosi átlagot, nekem teljesen megérte.
  • Összkép:

    Alice egy gyönyörű törékeny alkatú leány, akivel meglepően szenvedélyes és mozgalmas programot lehet alakítani. Ha az ember fia szeretné úgy érezni, mintha a barátnőjével szeretkezne vadul, Alicet jó szívvel ajánlom. Ezúton is csókollak Alice!
Happy Massage