• Pema

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk sajnos balesetem miatt már pár nappal előtte de csak a fenti datumon ertem oda!!mindig rugalmas es megértő volt!!jól esett!már nem kellett a hirdetésre támaszkodnom hisz vissza járok lelek lettem..6,7,8 nem számolom alkalom már..raszoktam!aminek oka lentebb kiderül...
  • Megközelítés:

    Szokásom szerint autóval (taxival most) mivel vittem egy baleset túlélési pezsgőt ..magammal..a cím megtalálható és teljessen diszkrét..kertvarosi idill..és most még parkolni sem kellett.. bár ez ott nem gond...
  • Helyszín:

    Már az ismert rendezett emeletes ház fogadott,az ismerős emeleti lépcsővel ami a bujosszobaba vezetett...mintha hazamentem volna..ez az érzést a több alkalommal torteno látogatás,és a vendég fogadasanak szeretet teljes módja erositi! a fürdő a szokott helyén, a torulkozo tiszta jó illatú minden pedans..!!.gyors mosdas.hisz ilyen holgyhoz nem megy furdetlenul az ember..tisztelve őt is ezzel..majd beléphetnek újra abba a szentélybe"amire minduntalan vágyom..
    A kedvenc agy a finom illatos párna és lepedő hívogató volt...és a szobában mar belépéskor korbeolelt a NO illata....ebben a szobában szívessen lennék rab is...akár évekre!!
  • Lány külseje:

    Pema ugyanaz ..a szepszemu..es bajos aki már a sokadik alkalommal ..a szemembe néz!.nem változik és mégis mindig új!!..a szokásos fehér elegans köntöseben fogad mely stílusos és árulkodik a jo izleserol várurno filling""
    es ez párosul izgató hajkoronajaval..amitől ő igazán NO!!..és nem lennék itt ,X.edszer...ha lett volna egy is!!mi nem tetszik rajta!
  • Action:

    A mosdó után a szobába belépve megszedulve az illatoktol és ahogy levette kontoset..a testétől..ami attól függetlenül hogy jó párszor látthattam már mindig elvarázsol...és abban a pillanatban beindul minden ferfi mechanizmus bennem..teljes kölcsönös vetkőzés és jobb is hogy hason fekve kezdi a masszírozást mert így picit lehiggaszt.és persze rettentően finom és jól esett főleg balesetes testemnek..kéz és láb kotes rajtam....de figyel rám! és gyógyító puszit is kapok!!sebeimre!..atmasziroz tetőtől talpig...előbb hason majd hanyatt fekve..az már megint feltölt újra mikor a lábam masszíroza agyektajekon..megvan magától a hatás közben forró puncijaval végig rajtam ül meg megérint....a mászazs végén ..nem bírtam magammal egyből cseréltünk és én kezdem őt masszírozni kicsit..bejárva testének minden rejtett finom szegletét..a nyakából a labujjaig..és persze mindig visszaterek a gyönyör forrásaihoz..a nyakához.a finom mellbimboihoz..végül a sejmes illatos punciját próbálom befogadóbba tenni egy későbbi beteljesüleshez...próbálkozom tehat vagyok""..bizonyos jelekből itelve neki is tetszik...és én is érzem rajta némi összerandulasokbol..ezutan csere a helyzetben..ő vesz kezelesbe bár sok dolga nincs velem..de finom golyó masszázst kapok amit szájával érzéki módon végez ettől kőkeménye válik a helyzetem....gyorsan feloltozunk!!na csak védőruhába és máris ramul szemből..és repülni kezdunk" ..erzem forró puncijanak szoros ritmikus luktetését...közben átölel hozzám bújik a mellei simogatnak és én is azokat...közben puszik tomteleget kapom..majdnem elmegyek es majdnem közösen elmegyunk.és neki is jó érzem!!
    De még fokozzuk váltunk pózt van még idő .. kicsit megedzii a szerszámomat érzekiien a szájával,ott is kivégez majdnem ..de a nálunk bevált 69pozban teljesulunk ki...ott a végem!izzó finom puncija a számon,...ő meg engem tart fogságban a szájával..aminek már nem kellett sok!!...megpróbálunk együtt és egyszerre a csúcsra érni..amiben tuti én voltam a győztes!!de neki is jó lehetett éreztem...megint szédítő volt mint mindig eddig!..kis ölelés meg simogatás beszélgetés finom torolgetes mosdó...
    És mint mindig kedves bucsuzkodas..a jövőndo találkozás reményében...
  • Elszámolás:

    Itt nem kellenek extrák itt az alap is az!szexuális téren normális lévén,minden amire vágytam megkaptam!es csúcs minőségben,és egy igazi Nőtől"!és fo a biztonsagos szex oda vissza..hisz neki sem, és nekem sem mindegy ez!
    Az elszámolás mint mindig diszkrét es korrekt...
  • Összkép:

    ..a konklúzió..mint mindig eddig is...rossz eljönni tolle mert az idő az eltelik az élmény is vegeter
    Ez az a helyzet mikor az ember azt mondaná megállhatna az dő!!ha nem is örökre de jó időre!hogy beleragadjon abba a mennyei élménybe!természetesen újra látom majd..
    Bárkit ha arra Pema fele fúj a szél, megtapasztalhatja mindezt a valóságot amit elmeséltem.....
Happy Massage