• Szilvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Voltam már vele többször is, ide is megírtam egyszer a vele kapcsolatos élményeimet. A héten úgy döntöttem, hogy megint felkeresem, és néhány hívás után sikerült is elérnem, majd bejelentkeznem.
  • Megközelítés:

    Mivel már többször voltam ott, ezúttal is könnyen odataláltam, időben megérkeztem. Parkolóhely napközben van elég, ami díjmentes. Nem messze van trolimegálló, többféle trolijárattal.
  • Helyszín:

    A legutóbbi látogatásomhoz képest sok újat nem tudok írni. A hölgy egyedül rendel, így semmi zavaró tényező nem játszik, a fürdőben pár tüsfürdő, egy szájvíz elégséges, a törölköző továbbra sem a legnagyobb, a szobában egy franciaágy, egy szék és egy asztal rádióval adja a berendezést.
  • Lány külseje:

    Magas vékony, de nem sportos negyven körüli hölgy, kis cicikkel, hosszú lábakkal, átlagos arccal. Tulajdonképpen semmi extra, én most őt kívántam. Mivel kijött a lépcsőházba, szoknyában, és egy pólóban volt.
  • Action:

    A szokásos fél órára neveztem be. Miután beengedett, puszi, majd bevezetett a szobába, kértem egy pohár vizet, beszélgettünk egy keveset a közelmúlt eseményeiről, aztàn levetkőztem, kaptam egy törölközőt, és a fürdőszobában elintéztem amit kell. Amikor visszatértem, Szilvi mesztelenűl ült az ágyon, és ahogy megszokhattam, ő is elment zuhanyozni. Ezt sosem szerettem igazán, mert ha lehetne rögtön igénybevenném a kényeztetést, de eddig nem tettem szóvá, legalább amíg várok, jobban felizgulok, és a partnerem is a lehető legtisztább. Miután végzett, lefeküdt mellém, és néhány puszi után a szájába vette a félárbócón lévő szerszámom, és átlagos technikával kezdett bólogatni rajta. Ennek hatására meg is keményedtem, közben a vékony lábait simogattam, majd kértem a helycserét, és ezúttal is sikerült orgazmusig nyalnom. Ezután kértem, hogy készítse elő a védőfelszerelést, négykézlábra állt, én pedig újra a szájába adtam a barátom, és egy kicsit még toltam a szàját, majd jöhetett a gumi. Szemből kezdtünk, közben elcsattant néhány csók, a hanghatásokból pedig úgy láttam Szilvi is élvezi a lökéseim, mivel egyre hangosabban nyögött alattam. Rövidesen kértem, hogy hátulról is szeretném betenni, és egy rövid döngetés után én is elélveztem. Majd megszabadított a gumitól, letörölgetett, én ismét lezuhanyoztam, felöltöztem, és egy rövid beszélgetés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel már ismerjük egymást, elég utólag rendezni, az igen baráti ajándékot.
  • Összkép:

    A leírtakból nyílván kiderül, hogy egy teljesen átlagos együttlét történetét osztottam meg. Szilvivel semmi nem kiemelkedő, mégis előfordul, hogy megkívánom, és amikor felkeresem, akkor mindig elégedett vagyok, így volt ez a legutóbbi alkalommal is.
Happy Massage