• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kezdtem az egyeztetést, majd telefonom fejeztem be. Kördülékeny volt és teljesen korrekt. Minden kérdésre pontos és kielégítő választ adott. Már itt szimpatikus volt!!
  • Megközelítés:

    A pontos cím birtokában most is - mint korábban - megnéztem az google maps-on hova is kell mennem. Mivel a közelben volt ALDI be tudtam szerezni az ilyenkor szokásos bemutatkozó ajándékot.
    Mivel egy forgalmas keresztutcáról nyíló mellékutcáról beszélünk villamost láttam a közelben, gondolom busz is jár.
    Kocsival egyszerű oda találni, a parkolás fizető, de nagyon baráti az ár. Parkoló óra a ház elött!!!
  • Helyszín:

    Az előző évezredben épült 4 emeletes panel. Na jó így leírva durván hangzik, de a lényeg benne van. Akinek probléma felmászni a második emeltre, az menjen máshova, mert lift nincs!!
    Szerintem ezeket a lakásokat hívják garzonnak: előszoba, nappali, konyha és fürdő.
    A kialakítás nekem nagyon szimpatikus volt: fa tolóajtó és modern zuhanykabin teszi egyedivé a kecót.
    A nappaliban lévő hatalmas franciaágy cserére szorul.

    A panelből való kilépéshez kell egy kis koordinácó, mert a kijárati kaput és a kaput nyitó gombot egyszerrek ell nyomni. Félkezüek és törpék gyakoroljanak ha ki akarnak jut!!!!
  • Lány külseje:

    A hirdetésben szereplő NŐ fogadott!!! Az ajtó belépve mosolyogva fogadott, mint aki már hetek óta rám vár, pedig csak pár percet késtem!!! Szóval nagyon szimpatikus volt, ahogy a szép csillogó szemei és a mosolygós arca fogadott!! Igyekeztem jó benyomást kelteni már ekkor!!
    Ide tartozik, de vidőrendben nem itt történt, hogy hihetetlenül kellemes selymes tapintású a bőre!!!
    Engem szinte megbabonázott!!!

    Tetkói vannak, de ezt a hírdetésben jelezte is. Engem nem zavarnak, Neki pedig kifejezetten jól áll!!
  • Action:

    A fürdés után egy laza francia vette kezdetét, majd én kezdtem kényeztetni! Csodás érzés volt a nyelvemmel körözni a szép piercing-es puncija körül, néha-néha bele is nyaltam a fincsi falatkába. Szóval itt időztem, de mivel a masszázs rész most jobban vonzott, inkább abba az irányba vettük az irányt.

    A lábaktól kezdve a hátamon át a karjaimig alaposan megmasszírozott, volt időnk, mert másfél órát voltam Niobé-nél!!
    A masszázs után újra franciába csapott át: hol gyorsan, hogy lassan, hol mélyen, hogy felületesen, de igazán élvezetesen vette kezelésbe a cerkát.
    (Sajnos csiklandós, ezért nagyon nem tudtam azt a kedvességet visszaadni amit kaptam)

    Mikor elég kemény lettem, gumit kaptam, majd szemből támadtam a csodás punciját.
    A szép barna kemény melleit csókolgatva, a fenekébe markolva élveztem el benne!! Olyan örömet okozott, hogy percekig lüktettem, zihálva feküdtem Nio mellet!!

    Leveztéskébben egy kicsit még masszíroztam a combjaimat - ami továbbra is nagyon jól esett - majd fürdés, búcsúzkodás és tipli.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, a másfél óra díja. Nekem végtelenül megérte, mert egy kedves és szimpatikus Nő-t ismertem meg Niobé-ben.
  • Összkép:

    Nekem kellemes csalódás volt. Korábban voltak fenntartásaim a masszőr-szexpartner oldalon ingázókkal kapcsolatban, de Ő eloszlatta ez irányú aggodalmaimat. Szóval csak ajánlani tudom.
Happy Massage