• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Fantasztikus beszámolót kaptam tőled :)
    Nagyon nagyon szépen köszönöm hogy engem választottál, és hogy sikerült jó emlékkel távoznod.
    Remélem legközelebb is el látogatsz hozzám. Várlak vissza.
    Egy kis apropo.. szájviz valószinű csak azon az 1 napon nem volt ( nem volt időm venni )most is 3 féle sorakozik kis poharakkal!
    Köszönöm mégegyszer. Szép hétvégét

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel a telefont. Igaz délelött "korán" hívtam. Kb 9:00kor. Majd picivel dél elött ismét megpróbáltam. Itt már szerencsém volt. Telefonban nagyon normálisan elmondta amit róla lehet tudni.
    Mivel ezen a napon csak egyetlen időpont volt jó nekem, így óriási szerencsém volt, hogy tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Sose szerettem a belvárost. Igaz Liza pontos tájékoztatása és a modern kor GPS-es csodája elvezetett a házhoz!
  • Helyszín:

    Belváros a maga szépségével és parkolási gondjaival együtt! A környéken fizetős a parkoló! A ház régi igazi nagypolgári lakás. Belül teljesen vállalható. Tisztaság, sok tusfürdő viszont én nem találtam szájvizet vagy valami ilyesmit. Én mondjuk mindíg mosok fogat mielőtt elindulok masszázsra! :) Nagyon nem tudsz körbenézni, mert... folytatás
  • Lány külseje:

    Többen leírták és a képek mindent elárulnak. Nagyon gyönyörű lány. Mindene feszes, popsi tökéletes, alakja hibátlan, arca nekem nagyon bejött! Nem is dicsérném tovább, mert azt mondjátok én vagyok a reklámja itt az oldalon!
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órát voltam Lizánál, így ez a középső felvonás volt a három "előadásból". Azt biztosan tudom, hogy két oldalt is van tükör a szobában. A masszázs a földön lévő szivacson történik. Én olajos masszázst kaptam. Külsejébőll ítélve nem gondoltam, hogy ilyen erősen fog masszírozni. Lábaimtól kezdte, majd jött felfelé beolajozott meztelen testével. Nagyon nagy élmény mikor egy hibátlan feszes test olajban fürödve "vonaglik" rajtam. Élmény volt ott lenni.
    Közben kellemes beszélgetés is folyt a szobában. Laza, vidám lányt ismertem meg Liza személyében. Végig figyelt rám és kedves volt.
    Na de valami rosszat is írjak!!! Masszázs közben a harmadik felvonás előtt megkérdezte: sikerülni fog a második? Ez valakit zavarhat. Engem nem billentett ki, egyszerűen csak ránéztem és sandán mosolyogtam. 100% :) :)
  • Levezetés:

    Az első és a harmadik felvonás volt ez a rész! Az elején nem sokat vacakolt. Fürdés után leültem az ágyra vele szembe (ő ekkor már meztelen volt) és beolajozta testét. Mit mondjak... már ez a rész elég volt arra, hogy felizgasson. Majd nekilátott a velem egykorú kezeléséhez. hihetetlen kellemesen csinálja. Szemembe nézett, simogatott, izgatott ott ahol kértem, sőt!! még pici pornó feelinget is belevitt, ahogy köpködte. Óriási élmény volt az egész, ahogy kezei és nagyon csini szája el-eltünteti amit kell! :) Közeben ott simogattam ahol akartam, nem húzta el magát. A tükrökben pedig több irányból láthattam mindent. Az elején és a végén lévő felvonásban nagyon nem volt kérdés számomra, hogy óriásit fogok itt élvezni. Liza teste és kisugárzása nagyon egyben van ehhez.
  • Elszámolás:

    Amit telefonban mondott az úgy volt a helyszínen is. Letettem az ágy mellé a legvégén.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom. Gyönyörű, kedves és nagyon szimpatikus lányt ismertem meg Liza személyében. Velem nagyon normális volt. Maximálisan megérte és remélem találkozhatom még vele!
Happy Massage