• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Drága Kandúrkám! :)

    Mindig öröm úgy visszajönni pihenésről, hogy egy ilyen kedves ember fogad....hiányoltalak, de a következő randink már belátható időn belül meglesz, amit nagyon várok.

    Imádok veled lenni, Te tudod, hogy kell bánni velem, mire vágyom... Főnyeremény egy pasi vagy!

    Csókollak
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Nekem már NAGGGYON hiányzott Barbi, bár jelezte, hogy elvonul erőt gyűjteni , hogy derekasan állja a Kandúrok rohamát. Mikor megjelent, hogy beáll a csatasorba , írtam is neki időpontot kérve , de aztán addig telóztam, amíg fel nem vette. Aznapra találtunk is időpontot, tudtam , hogy első nap még nincs nagy sorbanállás.
  • Megközelítés:

    A kényelmes szalon, amely igen hamar közkedveltté vált, a Déli pu és a Vérmező közelébe esik, könnyen megközelíthető gyorsvonattal, M2 metróval, de fonódó budai villamos a legjobb , mert majdnem a ház előtt tesz le. Parkolás is lehetséges , de mindenütt fizetős.
  • Helyszín:

    Szép nagy polgári lakás, én itt nevetgélést, vagy neszt még sose hallottam, pedig több szép leány is boldogít itt. Tágas előszoba , Barbi szobája és saját fürdője innen 1 macskaugrás. Nekem saját pipere táskám van, de minden megtatlálható , szájvíz, stb. ami csak szükséges.
  • Lány külseje:

    Mivel már másodszor érkeztem , Barbi nagy ovációval fogadott, a beszink nagyon tetszett neki, többször is elolvasta, oly szerény, hogy alig ismert magára benne az érzéki lány szerepében.
    Nyúlánk fiatal , vonzó teremtés, hosszú szőke haj, imádnivaló arcocska, huncut mosollyal. Érzéki szája mindenféle erotikus játékra teremtett, imád csókolózni és tud is. Bőre világos tejeskávé színű, gyönyörű cickó műremekei vannak , amelyek pont illenek hozzá, és jól meg lehet markolni, ha felforrósodik a helyzet. A popsija egyik kedvencem, és a puncija először kislányosan zárt, aztán meg mint a szaftos sárgabarack.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsnál nem oldalról dolgozik, hanem ráül az átmasszírozott részre , például a popsimra , ami nálam külön örömforrást jelent. A kezeivel alaposan, gondosan masszíroz, könyökkel is keményen megdolgoz, mert szeretem, ha csinálja. Barbinál a masszázs az masszázs, ő nem keveri a dolgokat.
  • Levezetés:

    Mivel már tudtam, mi vár rám, nem húztam az időt, a szobában a kanapéra ledobáltam a ruháimat , amíg elhelyeztem a virágszálat a szekrénykére, közben ismerve szokásaimat Barbi kivitte a zacsimat a fürdőbe. Csak a zacsiban két mangó sajttorta is lapult, egyenest a Dérynétől , ami kibontás után rögtön megemelte Barbi érzelmi görbéjét.
    Alapos tisztálkodás és szájöblítés után, mert egyenest edzésről jöttem, álló helyzetben lepattintottam piros cicifixét és bugyikáját, és magamhoz szorítottam, amit ő is viszonzott, plusz csókocskát is kaptam. Leheveredtünk a tatamin, és meghallgattam az utóbbi 2 hét történéseit. Közben csókolgattam a melleit, a kezem a lába között kalandozott, ő is morzsolgatta ujjaival Mirrmurrkát. Egy nyelves csók után magamra ültettem , ami kedvenc póza Barbinak. A szemérem dombjával izgatja a tojásaimat , kezével meg stimulálja az olajos Mirrmurrkát. Én a kezemmel csúszkálok olajos popsiján, a mellét is bekenem, hogy jobban csússzon, a vitustánc közben csókolózunk és nevetgélünk. Ha behúnyja a szemét , akkor a tükörben követem áldásos tevékenységét.
    Ez az a játék, amit nem tudok megúnni , de Barbi már többet akar , 69-ben folytatjuk. A nyelvemmel a csiklóját nyalogatom, és ujjammal az olajos popsiján és húsos punciján maszatolok. Barbi pillanatok alatt a csúcson volt, és élvezett , majd megint , majd megint élvezett , imádtam a tükörben bámulni , közben arcomat összekente teljesen édes nedvével. Utána visszaült lovagló helyzetbe , és megbeszéltük , mostanában mi volt és mi nem.
    Folytatódott a pettingelés és kértem Barbit , hogy most már engem is fejezzen be.
    Csók és mosolyogva beolajozta az alvázomat és a bakalmákat lábam közé kuporodva, és húsos ajkaival kezdte eltüntetni Mirrmurrkát. Mikor már hallotta, hogy a csúcs közelében járok, áttért a Lingam masszázsra , másik kezével, az ánuszom és a környékét izgatta lendületes mozdulatokkal és alsó madár fogással felváltva. Hetedik érzéke van, hogy megérzi, meddig lehet fokozni és mikor kell az utolsó percben visszafordulni. Már könyörgően nyögdécseltem, mikor harmadikra a szájába vett és kicsavarta, ami bennem volt.
    Utána lemostam, amit kell és összebújva majszoltuk a finom sütit. Utána a popsijához bújtam és tovább enyelegtünk. Az volt az érzésem, ő még benne lenne , de én már tökéletesen kielégültem, legközelebb innen folytatjuk !
  • Elszámolás:

    Ennyi örömet 1 szál kövér liliomért ?! Hihetetlen , de ez van ! Nekem nagyon jó !
  • Összkép:

    Leírtam amíg bennem van , de a csodát eddig csak kevesen tudták leírni , én még gyakorolom ! Barbinak vele született adottsága, hogy érett nőiessége egy fiatal lány nyitottságával és őszinteségével keveredik , amit kivételesen izgatónak találok.Mindíg más, mindíg jobb az élmény.
Happy Massage