• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam, és kolléganője készségesen elmondott minden infót a másfél órás programról, majd másnap délutánra időpontot is adott.
  • Megközelítés:

    Budai körút, a prakolóhelyen kívül minden megtalálható itt. Érdemesebb BKV-val jönni, busz, metró, éjjel-nappal járó villamos a közelben tesz le. Telefonban pontos címet és kapukódot kapunk, még arra is felhívják a figyelmet, hogy gyalog két emeletnyit kell gyalogolni az elsőre - ma már senki sem jár úgy, mint én a múltkor, amikor az alsó szomszédhoz csöngettem be a félemeleten.
  • Helyszín:

    Belvárosi körfolyosós ház igényesen felújított lakása a rendelő. Fürdő pompás, trendi walk-In zuhanyzóval. Engem most az egyik kis szobában fogadott Erika, ahol matrac van a földön és sejtelmes szexi piros led világítás.
  • Lány külseje:

    Meg nem mondom, miben fogadott, mert megint olyan szexi volt, hogy egyből zavarba jöttem, a szerszámom pedig harckészültségbe állt. Helyes volt megint, végig mosolygott, talán várta is a találkozót.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a második felvonás volt, mert ebben a programban két erotikus rész között kapjuk meg a szakszerű masszázst. Szóval teljesen elernyedve, lazán feküdtem, amíg krémmel bekent, és a vádlimtól a fenekemig alaposan átgyúrt. Próbált lazítani, keményen be volt állva a vádlim, combom. Sportmasszázzsal segített, utána határozottan éreztem a javulást. Mozdulatai ismét igen szakszerűnek tűntek, a hátam, vállam, lapockám csomóit is alaposan szétgyúrta. Ha nem lenne erotikus rész, akkor is jönnék karbantartásra :) persze utána kérném az erotikát is :)
  • Levezetés:

    Az elején letámadott, végigcsókolta a testem a mellbimbómtól a lábam ujjáig, közben persze nem kihagyva a nemesebb részeket sem. Itt már le kellett feküdnöm a matracra, és megkezdte a fenomenális francia leckét. Finoman, nyalogatva kezdte, óvatosan körözött nyelvével a farkamon, majd fokozatosan bekapta, többször mélytorokig tolta le a rudat. Eszméletlen volt nézni és azt is, ahogy közben visszanéz rám és huncut módon mosolyog. Ezután jött specialitása, a popsi kényeztetés. Itt már szinte filmszakadás volt, olyan átéléssel és odaadással csinálta, mennyei érzés volt, ahogy nyelve kívül-belül elkalandozott, és hosszú percekig kényeztetett. Közben moziztam, néztem és simogattam isteni kebleit, melyek dacolnak idővel, gravitációval, és szinte hihetetlen hogy ennyire formás természetes mellek egyáltalán létezhetnek. A vége felé puncit kértem a számba, és ismét egy perc lefetyelés után végem lett, az ő szájában. Sokáig benntartotta még a farkam, egészen addig, amíg lenyugodtam, csak ezután kerültek Szilviába az utódok. Ez volt masszázs előtt és masszázs után is :)
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszélt csokrot nyújtottam át, kicsit megoldás. Annyira jól és otthon éreztem magam, hogy majdnem megfeledkeztem az ajándékról, de szerintem nem is szólt volna érte :)
  • Összkép:

    Csak legfelső fokban érdemes beszélni róla, kifogástalan minden. Erősen elgondolkodtató opció a négykezes masszázs barátnőjével. Remélem összejön!
Happy Massage