• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ritkán van szabad hétfőm. Este írtam neki. Jött nem sokára a válasz. Kaptam kezdő időpontot mára és holnapra is. Egészen meghatódtam. Azt is mondhatnám, biztos pontom e kavargó világban. Különösebb egyeztetésre az időponton túl nem volt szükség.
  • Megközelítés:

    Újra kedvenc, nekem közeli, XIV.-kerben található Tia. Csendes utca. Parkoló hely van bőven és ingyenes. Gps ismeri, odavezet. Az Őrs tér sincs messze. Troli, busz a közelben áll meg.
  • Helyszín:

    Lakó telepi kívül belül felújított ház. A lakás úgyszintén. Friss az illata. Szép fehér szoba, méretes ággyal és a szükséges kiegészítőkkel. Fürdő zuhannyal és minden szükségessel fölszerelt.
  • Lány külseje:

    Nem tudok csak szuperlativuszokban írni róla. Számomra a tökéletes nő. A tökéletes extrákkal. Csodás mosolya, miközben arcának gödröcskéi megjelennek. Sugárzó, örömteli szemei, ahogy rám néz. Arányos, nőies teste, egyedi melleivel, kemény popsival. Ruhában, ruha nélkül Ő egy bomba nő, melyhez odaadó kedvesség párosul. Nincs gondolat csak egy, mielőbb ágyba bújni vele.
  • Action:

    Mikor megyek hozzá, már fantáziálok. Ahogy belépek minden szerte foszlik. Torkom össze szorul és csak csókja oldja feszültségemet.
    Ahogy átölelem és végigsimítom érzem csak melltartó és mini van rajta. Apró fekete ruhácska fehér szegéllyel. Gyorsan átadom kis ajándékaimat. Széles mosoly a jutalom.Beljebb invitál és megbabonázva csodálom feneke ringását. Szembe fordul és nyelvpörgetős csók. Kibontakozom és már hányom is le ruhámat. Nem sokat tétovázom és el fürdeni. Vissza térve ott áll meztelenül, mosolyogva és zsebeli be elragadtatásom, mi a pofámra van írva. Nem először látom, de mindég az újdonság erejével hat rám. Csókolva gabalyodunk össze és pár pillanat múlva már az ágyon térdel én az ágy mellett állok és bűvöli lompimat. Közben kezeim melleit gyúrják. Bimbóknak külön figyelmet szentelve. Egykettőre karcosan meredeztek. Hosszasan élveztem csodálatos száját, nyelvét. Mint mindég most is az újdonság erejével hat rám szopása. Nem bírok betelni vele, de muszáj volt váltani. Hátára fektetem és habzsolom. Melleivel alig bírok betelni. Közben szemei behunyva rebegnek. Kutató nyelvemmel kelyhét veszem célba.Eszemet vesztem ízét érezve. Nyalom kéjjel élvezettel. Eltelik kis idő mire Tia "felveszi" a ritmust. Teste hullámzik, csípejét tekergeti és kisvártatva élvez. Imádni való a látvány és kis elégedettség lesz úrrá rajtam.
    Egy ügyes mozdulat után hátamon fekszem és Tia testemet csókolva halad célja felé. Elérve lompimat finoman végig nyalja, nyalogatja majd szép lassan a makkom szájába kerül. Egyedi szopás kezdődik. Nyelve pörög makkomon és egyre mélyebbre kerül szájában. Kéz nélkül varázsolja egyre keményebbre lomposom, mely remegve, de állja a sarat. Csak ráutaló mozdulat kell és máris átlép fölöttem és 69-es pozitúra. Kényeztetjük egymást önfeledten. Nyalom szürcsölöm punciját Ő pedig mint kígyót bűvölte lompimat. Szememben nem csillagokat, csillagszórót láttam. Dicsértem is, simogattam, hogy érezze mennyire élvezem. Nem akarván e rövid véget, kértem a védelmet. Koncentrálva, de rám pillantva végül mosolyogva helyezte föl. Az elmaradhatatlan sikosító és már nyársalja is magát. Isteni ahogy mozog. Lehajol és nyakamba csókol. Markolom melleit és élvezem forró szűk punciját. Nem tör az életemre, de mégis. Kivégzel kedvesem. Megáll, de már késő lomposom alattomosan kitáraz. Jó érzés volt csak kicsit korai.Hiába no, három hét hosszú idő.
    Hagy lenyugodni, majd rendbe tesz.Hozzám bújik és csillogó szemekkel csak simogat,
    majd össze bújva csókokkal szabdalva beszélgetünk. Nincs tabu. A bizalom mindkét részről teljes. Az ilyen befejezéstől is válik egy tali egyedivé. Nincs sürgetés, de megyek. Beszélgetve figyeli készülődésem. Csók és legyen szép napod.
  • Elszámolás:

    Számomra ismert. Nincs jelentősége. Az ajándék alá szoktam csúsztatni a tali végén.
  • Összkép:

    Mindég fölvidít. Olyan pluszt ad, mi mosolygóssá teszi napomat. Nem kiürülve, hanem föltöltődve, fiatalságának egy darabkájával távozom tőle.Nincs ismétlés még sincs ugyan olyan randink. Mindég becsempész valami újat. De lehet csak odaadása teszi ezt?
    Mindegy is a lényeg, hogy távozáskor már a következő lehetőségen jár az eszem. No tán lehet ezért is az Istennőm. Szerinte az egyik. Nem kedvesem, egyedi vagy. Csóókollak
Happy Massage