• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Kedves Magic! :)

    Nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél, és azt is, hogy megírtad a nálam tapasztaltakat. Kellemes időt töltöttünk együtt, remélem lesz még lehetőség, idő, hogy újra feltérképezzük egymást.
    Sok puszi,
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Barbi hirdetésével, és mivel igencsak elismerően nyilatkoztak róla az előttem szólók, ezért gondoltam a személyes tapasztalat szerzésére. Mivel Barbi szabadsága csúszott, így szerencsésen becsúsztam egy vasárnap délutáni időpontra hozzá. Délelőtt telefonáltam, először a kolléganője vette fel, aki annyit kért, hogy délben hívjam vissza Barbit, akivel pontosítottuk az időpontot, és a címet.
  • Megközelítés:

    A cím a budai oldalon található főpályaudvar közelében van, így a megközelítés rendkívül egyszerű. A villamos majdnem a ház előtt tesz le, a a déli metrómegállótól is csak pár perc séta. Egyébként én kocsival mentem, parkoló szempontjából szerencsém volt, a cím mellett van egy kis utca, abban szinte biztos, hogy lesz hely mindig. Kapualjból telefon, és már mentem is fölfelé, senkivel sem összefutva a bejáratnál, tehát abszolut diszkréten.
  • Helyszín:

    A környéken megszokott régi tipusú bérház, ezek közül is a jobb állapotban lévők közül való. bent többen rendelnek, de az a nagyon szimpatikus helyzet állt elő, hogy a fürdő, és a masszázshelyiség összenyílnak, így különösebb logisztikázásra nincs szükség. A masszázshelyiségben tatami, és sejtelmes félhomály, a fürdőben cselesen működő kádas zuhany. Kellő mennyiségű tusfürdő, szájvíz, és jó nedvszívó törülköző. Érkezésemkor még épp ment a mosógép, ezért Barbi elnézést is kért, és picit még vártunk egy pohár víz mellett amíg befejezte a programot.
  • Lány külseje:

    Az én programom viszont éppen ekkor kezdődött egy nagyon szép hölgy társaságában! Már a lakásba belépés pillanatában tudtam, hogy minden rendben lesz. Barbi nagyon formás, nem nagyon vékony, hanem pont szuper kerek formákkal rendelkező lány, a kerekedés mellesleg utólagos segítséggel jött létre, ami a 20. század egyik legjobb találmánya. Fantasztikus tekintet, babásan szép arc, és ami a legfontosabb, hogy egész lényéből sugárzik a kedvesség. Ez a kedvesség végig jellemző volt az ottlétem alatt, nem tudnék belekötni! A belépésemkor szatén köntöske, bugyi melltartó volt rajta, ezek később lekerültek!
  • Erotikus masszázs:

    A fürdő után, elheveredtem a tatamin, és Barbi megkezdet megfáradt testem gyúrását, masszázsát. A masszázst textil nélkül végzi, ami már eleve nagyon komoly vizuáis élmény, főleg, ha a tükröket is segítségül hívjuk. A masszázs nem a simogató jellegű, de messze nem is sportgyúrás, egyfajta átmenet a kettő között, talán ezt lehetne legjobb szóval lazító maszázsként emlegetni. Barbi beleteszi a teljes lényét a munkába, ez adja azt a plusszt szerintem, ami kiemeli a többi kolléganő közül. Lábaktól fölfelé halad, majd mikor a hátam következik, aranyosan a hátsómra telepedett, persze megkérdezve, hogy ez nem zavar-e:)) Hát nem zavart! A hátmasszázs közben már beiktat csúszkás elemeket, amik előre vetítik, hogy bizony lesz itt még nagy rutyutyu! Egyébként saját bevallása szerint a masszázst csak egy picit tanulta, inkább sokat gyakorolja, érzésből jön neki, és szereti csinálni. Ezt én is így látom!
  • Levezetés:

    A program vége felé közeledve, egyszer csak kedvesen elhangzott a vezényszó, és én tettem amit kellett: megfordultam. Jeleztem felé, hogy én lingamos befejezést szeretnék, ezen ugyan picit meglepődött, de hát én így szeretem. És bizony nem bántam meg. A levezetést úgy végezte el, mint akinek anatómiailag tökéletes ismeretei vannak arról, hogy mikor melyik pontot, milyen erősséggel kell stimulálni ahhoz, hogy a lehető leghosszabb, a lehető legmagasabb fokú örömszerzés esete álljon fenn. Csak dícsérni tudom!
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le a régi pesti, új budai átlagot, aminek minden szálja megérte. Szó sem esett róla többet.
  • Összkép:

    Barbi az a tipusú masszőz, aki tényleg átadja magát, és vendégként az jön át, mintha ez számára nem is munka, hanem inkább hivatás lenne. Szépség és kedvesség tökéletes kombinációja. Remélem találkozunk még!
Happy Massage