• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan, flottul ment. Adatlapján szerepel, hogy sms-re válaszol, így kezdetnek előző nap így érdeklődtem. Rövid idő múlva válaszolt is, hogy természetesen minden megbeszélhető, de legyek kedves élő szóban hívni. Biztosítottam róla, hogy amikor alkalmas rögvest telefont ragadok és tárcsázom a számát. Első hívásomra felvette, kérdéseimre kedvesen, csilingelő hangon válaszolt, majd másnapra az esti órákra megbeszéltük a találkát. Kérte, hogy a randi napján sms-ben is erősítsem meg meneteli szándékomat, amit meg is tettem.
  • Megközelítés:

    Római-kori emlékhelyünk melletti utca régebbi típusú házában fogadott Blanka. Gépjárművel érkeztem, GPS egyből odavezetett, helyet igen nehezen találtam, így célszerű az érkezéskor ezt bekalkulálni. Tömegközlekedést nem nagyon ismerem, szerény ismereteim alapján busz és HÉV is közlekedik a közelben. Napközben a parkolás fizetős, a késői időpontra tekintettel ez az opció most nem élt.
  • Helyszín:

    Pontos címhez érkezve a kapualjban levő kaputelefonon keresztül lehet bejutni a házba, illetve a garázsba, majd azon keresztül a lépcsőházba. Lift nincs, de nem is szükséges, mivel csak pár lépcsőfokot kell megtenni a randilakásig. A lakásban több helyiség is van, Blanka elmondása szerint többen rendelnek alapesetben, én azonban rajtunk kívül mozgást nem láttam. A lakás szép és igényes, akár hétköznapi életre is kifogástalanul alkalmas. A fürdő tiszta és jól feszerelt, a kialakított zuhanyzórész kellően tágas, ahol a tusfürdők és a szájvizek garmadája megtalálható. Aki úgy érzi, akár a kikészített spray kollekcióból is válogathat. A kapott törölközők nagyok és frissek, így ezekre sem lehet semmi panasz. Az action helyszíne szintén tágas és igényes, ahol a tatami és a masszázs ágy is megtalálható, nincs olyan érzete az embernek abszolút, hogy egy kis lyukba lenne beszorítva.
  • Lány külseje:

    Itt van a választáskor az ember fia meglőve, mikor beszámoló nélküli hölgyet látogat meg. A képet szerencsére árnyalja, hogy Blanka arcos képekkel hirdet, bár ilyenkor is fenn áll a veszélye egy esetleges esztelen retusnak. De hulljon le a lepel, Blanka esetében gyakorlatilag azt kapjuk, amit a képen látunk. Megérkezésemkor a hírdetésnek megfelelő magas és karcsú hölgy fogadott az ajtóban, egy egyberészes kis ruciban. Arca helyes és mosolygós, fantasztikusan hosszú combok, kerek és kemény popsi. Az összkép, azt kell hogy mondjam egyből megragadott.
  • Erotikus masszázs:

    Fürcsi után a már említett szobába érkeztem, ahol Blankán már csak egy piros kis bugyi volt. Gyorsan átbeszéltük a program első felét, így a masszázspadon megkezdődhetett az általam fontosnak tartott masszázs. Én az olajat annyira nem preferálom, így szerencsém volt, mikor Blanka egy illatmentes krémmel kezdte el a kényeztetésem. Szeretem az erős, jól átmozgató gyúrást, ezért ilyet kértem, amit minden gond nélkül teljesített. Figyelt a kritikusabb testtájakra, ahol kötöttebb voltam, azokra a helyekre több figyelmet fordított. Közben kellemesen elbeszélgettünk minden féléről, ha viszont úgy látta, hogy relaxálni támadt kedvem udvariasan Ő is csendben maradt. A helyiségben a tükrök nagyok és jól vannak elhelyezve, így csodás alakját és főleg számomra fantasztikus popsiját többször is megfigyelhettem.
  • Levezetés:

    A fantasztikus és igen átmozgató masszázs után következett a kényeztető rész. Ehhez Blanka a masszázs padról leinvitált a tatamira, illetve a helyiség fényét egy picit lejjebb vette. Kezdetben egymást pusziltuk, csókoltuk, mely igen jó felvezetése volt a későbbiknek, valamint az ingerek hatására egyből felkeményedtem. Így összegabalyodva végigcsókoltam a testét, illetve a nem túl nagy, azonban szépen ágaskodó és reagáló cickókat is. Miután kinyalakodtam magamat délre vettem az irányt és Blanka finom illatú punciját vettem kezelésbe. Kezdetben csak szájjal és nyelvvel kényeztettem, majd ujjamat is segítségül hívtam. Ténykedésemre jól reagált, de azt hiszem, hogy elreppennie nem sikerült. Ezt követően rám szegeződött minden figyelem. Blanka kezdetben óvatosabban, majd egyre bátrabban és mélyebben vette be szerszámom. Kényeztetésemet a lehető összes pózban kipróbáltuk, mivel csináltuk fekve, térdelve, állva is.
    Nem vagyok egy gyorsan elélvezős fajta, ezért igen megdolgozott azért, hogy révbe érjek. Az kizárólag már csak rajtam múlott, hogy a finálé az esetemben most nem következett be, habár folyamatosan ott táncoltam a szélén. Blankát megnyugtattam, hogy ezért nem kell kellemetlenül éreznie magát, ha kicsit izgulok a helyzet miatt, akkor nálam ilyen előfordulhat. Cserébe a maradék időben eljött velem egy közös fürdésre, ahol segített az események maradványát lemosni rólam.
  • Elszámolás:

    Rendkívül korrekt. A telefonban megbeszéltek szerint és utólag rendeztem. A másfél órás szeánszért egy Esztergomi látképpel ajándékoztam meg. Ez a mostani trendet figyelembe véve az új pesti átlag alatti, mely számomra nagyon megérte.
  • Összkép:

    Ahogy búcsúzáskor Blankának is mondtam, igen jól éreztem magam a társaságában. Amit nyújt és ahogy nyújtja, azt szerintem tanítani kéne. A leegyeztetett dolgok nem változnak a találka során, illetve a randi alatt végig a vendég kívánsága az első. Ha az itt megszokott módon akarom zárni a beszámolómat azt mondhatom, hogy a hölgyet csak ajánlani tudom.
Happy Massage