• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször próbálkoztunk időpont egyeztetéssel a korábbiakban, de soha nem sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni, mígnem a legutóbbi VTR-es egyeztetés + telefonos beszélgetés kombináció meghozta a gyümölcsét, s létrejött a találka.
  • Megközelítés:

    Mivel egy nagyobb főútvonal mentén található az objektum, ezért azt gondolom, hogy minden nehézség nélkül megközelíthető mind BKK-val, mind kocsival. A Lurdy-ház adta parkolási lehetőséget kihasználva az autó dokkolása sem okozott problémát.
  • Helyszín:

    Az új építésű háznak megfelelő állapotú lakásban két hölgy rendel. A diszkrécióra ügyelnek, nincs ilyen jellegű probléma. Mind a fürdő, mind a tetthely tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Fanni egy szép, kedves arcú lány, nekem macimálisan bejön. A fotókhoz képest kicsit vaskosabb, de hihetetlenül feszes a bőre. A cicik világbajnokok, nem szilikon melleknek hatnak, markolászni őket frenetikus érzés. Egy fekete fátyolszerű cuccban, ill. fekete fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Miután beinvitált a szobába, megbeszéltük a részleteket. Egy kis ismerkedős beszélgetés után elvonultam zuhanyozni. Visszatértemkor az ajtó előtt várt, bekísért a szobába, és elkezdődött a randi érdekesebb része. Lefeküdtem az ágyra, ő mellém telepedett, s csókolózni kezdtünk, amit rendkívül magas szinten művel, kellemes, finom ajkai vannak. Ezután szép lassan lefelé haladva Fanni elért a lényegi részekhez, és ha már ott volt, akkor foglalkozott mindennel: volt golyónyalás, bőnyálas francia, igazi mélytorok-ami isteni volt, stb. A franciája szintén kifejezetten jó volt, nagyon élveztem. Nemsokára 69-et kértem, s így folytattunk. Nyelvmunkám eredményeképpen Fanni kisvártatva elment, aminek aranyos hanghatásokkal adott hangot. Megköszönte áldozatos munkámat, s ő folytatta a franciát, majd nemsokára felkínálta, hogy meglovagolna. Majd hülye leszek ellenállni - gondoltam- és hagytam, hogy védőfelszerelést kapjak, beleült. Nagyszerű érzés volt, ahogy lovagolt rajtam, gyönyörű mellei felettem ringatóznak, markoltam , ahol értem. Remekül mozgott rajtam, nem is akartam pózt váltani, így akartam befejezni, amit sikerült is elérnünk, s a gumiba élveztem. Végig kedves, odafigyelő hozzáállása volt. Megtisztogatott, s beszélgetni kezdünk mindenféle dologról. Rendkívül intelligens, okos lány, kifejezetten élveztem a beszélgetést is. Időm vége felé közeledve elmentem zuhizni, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük le, a budapesti átlagot adtam át. Azt gondolom, hogy abszolút megérte, nagyon MT-barát hozzáállással, profin csinálja, ami csinál.
  • Összkép:

    Nekem kifejezetten bejött ez a randi, kellemesen éreztem magam egy kedves, intelligens lány társaságában, aki mindent megtesz azért, hogy a vendége jó szájízzel távozzon.
Happy Massage