• Rose

  • Beküldte:
  • Rose reagálása

    Drága QQrim!
    Először is elnézésed kérem ,mert kissé elkésve köszönöm meg írásod,de hidd el randink minden percére emlékszem még ennyi nap távlatából is .
    Másodsorban a minősítés nagyon megtisztelő,de ami még ennél is jobban esett ,az a tőled kapott személyes ajándékok egyike volt-erre szoktam mondani,ha valaki szívből ad valamit a másiknak az telitalálat lesz és az lett-köszönöm!
    Tudod a masszázs kategóriába kevesebb írás születik(tapasztalatom szerint),csakis ezért tűnik csendesnek az oldalam,de megnyugtatlak-nem unatkozom-hiszen ismersz.
    A rengeteg dícséret nagyon jól esett és bízom benne,hogy hamarosan személyesen is hallgathatom majd...remélem ;-)
    Millió csókom Blanche!

  • Egyeztetés:

    Egy- egy újonnan felbukkanó hírdető esetenként hirtelen nagy nyüzsgést, már- már méhkashoz hasonló aktivitást eredményez az oldalon. Jelen esetben is január közepe rengette meg az oldalt. A HÖLGY csevegője " megtelt ", így telefonon vettem fel a jelzett időpontban a kapcsolatot, majd egyeztetés után küldtem a VTR-t, melyet hamarosan vissza is igazolt. Rendkívül kedves, megnyugtató hangja azonnal megnyerő, a többi részlet a külső leírásában lesz érintve.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Az M1, M7 bevezető szakasz, Sasad és Őrmező. Egy szó, mint száz, kiválóan megközelíthető mind az arra járó sok- sok busz, a
    4- es metró végállomásáig, illetve a vonat Kelenföldi - pályaudvarig, majd néhány perces sétával elérhető a csendes kis utca, a " Nyugalom- szigete. " Személygépkocsi parkolás díjmentes és az épület közelében található.
  • Helyszín:

    A lakásban minden ragyog a tisztaságáról, az előszobától a szobán keresztül egészen a fürdőszobáig. A gondos, szorgalmas kezek munkája folyamatosan visszaköszön. Kicsit részletesebben a fürdőszoba, amiről most bővebben ejtek még néhány szót. Patyolattiszta, kádas, zuhanyozós, zuhanyfüggönnyel, száraz kádkilépővel, rendkívül bő választékú tusfürdővel, szájvízzel, és az első hely, ahol a " koccintàshoz " üvegpohárral. Öröm egy ilyen lakásba belépni, és a záródó ajtó mögül kilépő ISTENNŐ az általam kért piros csodában,- földbe gyökerezett a lábam. A babaszobában a masszázs egy hatalmas, hófehér lepedővel letakart franciaágyon, halk zene kíséretében, füstölő, vagy illatgyertya melynek lángja ritmusos táncot jár minden rezdülésre.
  • Lány külseje:

    A külső: a leírhatatlant próbálom szavak segítségével közre adni. A fotói kiválóak, de szemtől szemben eláll az ember szava. A kért piros áttetsző ruhácska alól kivillanó alabástrom fehér finom bőr, a festett vörös nyakig érő hajkorona, a smaragdzöld csillogóan igéző szemek, a megnyerő mosoly, a megnyugtató kisugárzása azonnali cselekvésre ösztönözni az ember fiát. Gyengéd ölelésem, apró csókok ( érkezés előtti pillanatokban minden alkalommal L...- nel öblítek, ) így nem volt akadálya eme üdvözlésnek sem. Felkészült a vendégből.
    ( Algériai munkám során találkoztam a " Blanche de Blanche " nevű illatos, finom aromájú fehér édes borral. Rose is legalább ilyen különleges, bár nem fogyaszt alkoholt. )
  • Erotikus masszázs:

    Gyors vetkőzés és a zuhanyozást követően a puha, illatos, hófehér fürdőlepedővel a vízcseppeket felitattam, lendületes léptekkel a babaszobába vettem az irányt. Már felkészülten csak rám várt. Teljes mértékben a szaktudására, az időbeosztására hagyatkoztam, hiszen egy bió kókuszolajos erős masszázsra érkeztem ebben a létemben először. Kedvesen a franciaágyra szólított, kényelmesen elhelyezkedtem hason fekve, a HÖLGY a rajtam ülve kezdte a bio kókuszolajjal a nyakamtól a vállaim aktív masszírozását, melybe időről időre erős elemeket elegyített, hogy leizzadtam, fogaimat összeszorítva próbáltam csendben maradni. Nagyon érezte mikor, a hátam melyik részén milyen intenzitással " gyötörje " testemet a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A masszázs technikák svéd,- hát, - és erotikus masszázs, megemlíteném a bambuszmasszázst, mely szintén az első ilyen irányú élményem volt. Mondhatom, visszatérő kérésem lesz ez a fajta eszközös masszázs is. Lassan, de módszeresen haladt egészen a sarkamig. Útközben több csomót is sikerrel eltüntetett a testemről, és áldásos tevékenységét követően a levezető körök és a kényeztetetés következtek.
  • Levezetés:

    Csókolóztunk, símogattuk, ölelgettük egymást, majd egy mindenre kiterjedő bőnyálas, kézmentes, szemkontaktusos natúr franciával lepett meg. Puha ajkaival majd a mennybe repített, a kezeivel oly gyengéden simogatta a környékét, ( miközben én formás kebleit és popóját símogattam, puszilgattam felváltva ).hogy a 69- et kellett kérnem, legalább én is adhassak valamit az órácskában és idő előtt ne történhessen meg a végkifejlet. Kíváló érzékkel, jó ütemben fordult fölém és feltárult elöttem a tinilányos fazonra igazított illatos, az izgalomtól már nedvesedő kelyhe. Gyengéden a nyelvem hegyével kezdtem ingerelni, kutatni. Több alkalommal visszajelzés érkezett , jól reagált a nyalakodásomra, ezalatt engem a csúcsra juttatott. Így pihentünk egy kicsit, majd levezetésképpen ölelkeztünk, símogattuk egymást néhány kedves mondat kíséretében. Közeledett az újabb zuhanyozás, majd öltözködés. Az ajtóban csókokkal, ölelésekkel engedett utamra, a mielőbbi viszontlátás lehetőségében bízva köszöntem is el. ( " TE vagy a legjobb dolog a héten! "...- nyugtáztam én is .)
  • Elszámolás:

    Utólag, amit telefonon megbeszéltünk, a helyszínen sem változott. Mértékéről nem tudok pontos információt szolgáltatni, hiszen a masszázsoldal ritka látogatója vagyok, de az átlagos környezetében, talán kicsivel alatta lehet. A mérték a a randevú utàn változott, telefonon szívesen és korrekten tàjékoztat. Mértéke a helyszínen sem változott.
  • Összkép:

    A mostani besorolás ellenére nagyon szívesen lennék a visszajáró vendége, csak az újabb élményeket nem önteném ismételt írásművekbe. Ajánlom minden érdeklődőnek, aki adatlapja, bemutatkozása után felhívja néhány mondat erejéig és hasonlóan szimpatikusnak talàlja a HÖLGY válaszait. ...
    Beszimmel a jelenlegi csendet is próbáltam megtörni, amit az utóbbi napokban tapasztaltam az oldalán. ÖRÖKÖS ISTENNŐM, bocsánat ezen meglepetésemért, de tudod megérdemled, köszönet mindenért.
Happy Massage