• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves kobi887!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, meg előtte nap megbeszéltük az időpontot, másnap pedig megerősítést kért.
  • Megközelítés:

    A kapott címre kocsival mentem, már ismertem a környéket de a GPS mindenkit könnyedén oda-vissza. Parkolási lehetőség is akad bőven, az épülettel szemben van egy védett parkolóudvar és olcsó is.
  • Helyszín:

    Új építésű moder épület a lakás is nagyon rendben van, többen vannak benne de nagyon jól megoldották az elszeparálást. Minden nagyon rendezett, a fürdő tökéletes milliónyi tus fürdővel felszerelve. A szoba nagyon hangulatos nyugtató zene szólt egy masszázs ágy áll benne az ellazulás végett és egy tatami a további mókára.
  • Lány külseje:

    Nagyon dögös MILF hatalmas cicikkel, egy hálós ruhában fogadott, nagyon jól állt neki. Sok huszonéves megirigyelné az alakját. Csak has tájékán van talán egy kis felesleg, de dolgozik már a nyári formán úgyhogy azzal sem lesz baj
  • Action:

    Két puszival forgatott, majd a szobába kísért ahol mégegyszer lefixaltuk a programot, kaptam egy törcsit és gyorsan le zuhanyoztam, majd ősi felfrissítette magát. Mikor vissza jött hozzám csak egy törölköző volt rajta amit a szobába érve rögtön le is dobott magáról úgyhogy megcsodálhatta azokat a nagy melleket. Először masszázzsal indult a program én csak a hátam és a vállami szerettem volna jól átgyuratni amit készségesen meg is tett. Közben nagyon jól elbeszélgettünk és csodálhattam az ügyesen elhelyezett tükrökben a testét. Az első fél óra a masszazzsal telt kellően el lazulva tértünk át a kényeztetesre. Háttal lefeküdtem a tatatmira és kaptam először egy finom csúszka masszázst. Nagyon finom érzés volt ahogy a testemnek nyomja kemény melleit, közben végig a szemkontaktus tartva eléggé felhúzott már ekkor és ezután jött csak a java. Kaptam egy nagyon jó natúr franciát nagyon ügyes játszik a cerkán a nyelvével is. Mikor már kőkemény voltam gumit húzott rá és be lepattant. Nagyon jól mozgott rajta közben gyúrtak a csöcsöket nem finomkodtunk. Póz cseréltünk missibe mindkettőnknek elég jó volt kéjesen nyögött majd az óránk végéhez érve kértem hogy forduljunk doggy pózba és hátulról jól megdöngetve lett végem. Hagyta hogy lenyugodjak benne majd újra le zuhanyoztam gyorsan. Mikor vissza értem volt meg hátra 10 perc, ekkor viccesen megjegyezte hogy nem ugrunk vissza de már nem éltem a lehetőséggel és érzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt amit előtte megbeszélnünk. A régebbi átlagnak mondanám a rózsák szálat. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Mesinél kb így áll fel az órás progija és a szerencsések még kaphatnak további extrát is az egykori masszőr nőtől. Nekem abszolút megérte ez a kis feltöltődés. Másnak is csak ajánlani tudom.
Happy Massage