• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel pár per után vissza hívott és kedvesem elmondta az árakat 1 óra múlva tudott fogadni. Megérkezésemkor még Ö telefonált rám, kedvesen megadta a irányt:)
  • Megközelítés:

    Térkép szerinti helyen található a randi helye. Gps oda vitt a ház elé. Nehézkes parkolót találni. Tömeg közlekedést nem ismerem a környéken.
  • Helyszín:

    Panel lakás sokadik emelete, bejutás kapukóddal egyszerűen. Szépen felújított lakás, 1 nagy nappali és tiszta fürdő , többféle tusfürdő. Kihúzható ágy ami új lepedő volt. Tiszta törölköző...stb A helyszín tökéletes kikapcsolódásra.
  • Lány külseje:

    Fiatal 25 év körüli 170 cm magas leányzó, vékony testalkat, formás feszesek cicik, szőke hosszú haj, baba arc, nagy kerek boci szemek. Popsi gömbölyű és imádni való. Lábak selymesek. Egyetlen negatívum kissé borostás volt lent. De tipikusan az a lány aki után az utcán utána fordulsz.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy fekete csipkébe fogadott. Egy tüneményes vidám kis pillangó, folyamatosan nevetett. Gyors fürdés, friss törölköző ami számomra fontos. Az ágyon várt csak a csipke volt rajta bugyi nem. Érzékien kezdte a szopást, de ez a lány egy nimfo..pár pillanat alatt tövig nyelte és habzsolta...
    Kérésemre elkezdett játszani a golyókkal elég nyálasan és mivel vállal popsi nyalást lekalandozott oda ahol kellemes perceket szerzet nekem.
    Kértem védőfelszerelést mert merevé varázsolt, védőfelszerelést szájal helyezte fel és mire észbe kaptam rám ült és elkezdett lovagolni. Huh kicsit meglepődtem magam nagyon szűk volt, minden előjáték és síkosító nélkül. Kicsit rá is fogtam a combjára, hogy ne siessen, pár perc után kértem hogy forduljunk és váltsunk popsiba. Először misszi pózba kezdtük, fantasztikusan jól néz ki széttet lábbakkal. Kicsi síkosítás a popsiba után könnyen becsusszant. Lassan óvatos bemelegítés után indulhatott a menet. Nagyon élvezetesen rászorított párszor és kérte hogy erősen döngessem . Na indult a flúgos futam, nagyon keményen lehet popsiba dugni a hölgyet. Végig élvezgettem és látszott rajta, hogy szereti ha élvezkednek rajta. Váltottunk dogyba és itt is folytattuk néhány percig. A vége előtt kértem , hogy nyalja még a hátsom, közbe vertem magamnak majd fordulat egy hatalmasat élveztem a mellére! Kicsi pihenő, irány a fűrdés remegő lábak. Na lesz folytatás??

    Az időt rugalmasan kezeli kb. 50 perc ment el és mikor vissza jöttem a fürdésből kb. ott folytatta volna ahol elkezdte..itt volt még egy negatívum csörgő telefon , de kikapcsolta. Pillanatok alatt felszopott érzékien játszott a férfiasságommal de éreztem nem fog menni a következő . Ez után dumáltunk mindenféléről értelmesen (próbáltam)....meg amit egy jó dugás után lehet:) Elköszönés és már lefelé a lépcsőházban azon gondolkodtam mikor jövök megint...
    Csodálatos kis hölgy fiatalos érzéki és közbe nimfo ….
  • Elszámolás:

    Fix áron dolgozik, ami az adatlapján van azt mindent vállal. Megérkezésemkor előre letettem az asztalra. Minden amit vállal ezen az áron igen kedvező.
  • Összkép:

    Számomra tökéletes szolgáltató, egyik kedvencem lett. Amit a telefonba igért végig megtartotta köszönöm...
Happy Massage