• LARA38

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont gyorsan folvette. Nincs telefonos kissaszony, o kezeli a hivasait. Megbeszeltuk amit kell, majd utbaigazitast kaptam, hogy talalom meg.
  • Megközelítés:

    Kocsival kozelitettem meg, hetvegen konnyu parkolni, hetkozben huzos az epitkezes miatt. Dozsa Gy, es Vaci ut kornyeke.
  • Helyszín:

    Regi lakas, egy kicsit leharcolva, raferni nemi upgrade, furdo se egy mai darab, de funcionlisan teszi a dolgat. Tusfurdo, szajviz van.
  • Lány külseje:

    A kepeknek megfelelo. Eleg magas lany, igy nem kellett hajolganom. Arca csinoska. Jo alakkal es cicivel. Aki tinilanyt keres az ne ide jojjon. Igazi milf tipus. Kerek ahol kell, finom puha lagy borrel :) Eletkornak megfelelo allapotban, jol karbantartva.
  • Action:

    Zuhany utan, rogton allva csokolzni kezdtunk. Nagyon jol csokol, ahogy eszrevettem szereti ha a nyakat kenyeztetik, Keze mar alva elkalandozik. En is fogom ahol erem nagyon kellemes, de javasoltam a viszintest mert hat csak konnyebb ugy :). A nyakamat esa fulemet csokolja majd elkezd lefele haladni. Elerve kicsient finom franciaba kezd. Nem siet nem kapkod. Lagyan finoman csinalja, jo melyen bekapva, kornyek is kap rendesen, kezet alig hasznal csak amiennyi mindekeppen szukseges. Kellet rendesen koncentralni, hogy erjen a buli veget ido elott. Majd cserelve en kenyeztetem. Csikolja jol reagal, ugy vettem eszre szereti ha rendesen odafigyel az ember, nem kell finomkodni. A cicinek is teszett a kenyeztetes. Probaltam eljuttatni a csucsra de nem vagyok meggyozodve hogy sikerult, minden esetre azt lattam, hogy jo volt neki. Mar szerettem volna nagyon benne lenni igy vedelem utan belehatoltam. Nagyon finom meleg dologgal talatam magam szemben, kellemesen szuk, es kellokeppen beindulva. Sikositora nem nagyon volt szukseg. Szemnbol inditottunk majd kertem forduljon oldalra, igy dogonyoztem tovabb majd hatulrol zart labakkal hason. Sajnos igy ert utol a veg pedig ugy tervezetem, hogy a szajaban vegzek, de nem jutottam mar el a szajaig, igy a hatan landolt a cuccc. Rendesen kifarasztottuk egymast, kellet egy kis ido a reboothoz. Beszelgetni is lehet vele ertelmes lany. Pihi utan zuhi, oltozes kassza es tipli.
  • Elszámolás:

    Na itt volt egy kis minusz. De ez az en hiban. Nem beszeltuk meg elore, igy a kicsit magasabb lett a petsi uj atlagnal.
  • Összkép:

    Kedves csinos milf, aki elvezi is amit csinal. Az anyagiakat pedig elore kell megbeszelni, tanultam a hibambol. :) Biztosan megyek meg hozza, highly recommended kategoria!
Happy Massage