• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en lefoglaltam egy nekem tetsző időpontot, majd felhívtam. Pár csörgés után fel is vette elsőre. Rövid bemutatkozás után a kérdéseimre kielégítő választ kaptam, de a beszélgetés itt nem ért véget. Adatlapján is említi, hogy fontos számára a kölcsönös szimpátia, ezt én nem akartam a véletlenre bízni, úgyhogy részletesebben meséltem neki magamról illetve ő is elhintett magáról pár apróságot.
  • Megközelítés:

    Végre egy tökéletes helyszín! Cím teljesen egyértelmű. Stadionoktól pár perc séta. Egy kisebb, majdnem kihalt utcáról van szó. Kicsit előbb érkeztem, úgyhogy 10 percet szobroztam a ház előtt, de tárgynapon és időpontban szinte senkivel sem futottam össze. Ház előtt és attól pár méterre is 3-4 szabad parkolóhely. Azt nem tudom, hogy fizetős-e, de ezzel nem szoktam foglalkozni. 1-1,5 órára bárhol ott merem hagyni a batárt.
  • Helyszín:

    Az adatlapon az szerepel, hogy egyedül fogad. Ez annyiban tényleg igaz, hogy rajta kívül senki mással nem találkoztam, de belépéskor a teljesen különböző méretű cipőkből egyértelművé vált, hogy vannak még ott rajtunk kívül. A diszkréció teljes mértékben adott, úgyhogy nem is foglalkoznék ezzel tovább. A fürdőben vigyázni kell a kilinccsel, erre külön felhívta a figyelmemet, egyébként a szokásos felszereléssel találtam szemben magam: sokféle tusfürdő, műanyag poharak, szájvíz és a szobában a vendégnek egy fogas meg egy szék, amelyekre pakolhat. Az ágynál van egy tükör, amiben megfelelő pózválasztás esetén követni lehet az eseményeket. Akit esetleg zavarnak az apró zajok, az készüljön fel rá, hogy action közben hallható, amikor mozgolódás van odakint.
  • Lány külseje:

    A lány magával ragadó teremtés. Bemutatkozása hiteles, valóban kedves, pici és törékeny. Arcra is szép szerintem. Ottjártamkor haja másmilyen volt, mint a képeken ill. van pár helyes tetoválása is. Talán egy rózsaszín egyrészes bikiniben fogadott, nem emlékszem már rá.
  • Action:

    Ez volt az első találkozásunk, minden ennek megfelelően zajlott. Ha nem ajánlotta volna fel, szerintem akkor is kértem volna bemelegítésnek egy masszázst. Hasra feküdtem, ő rám ült és miközben masszírozott bizalmasan beszélgettünk. Személyisége alapján amúgy sem vártam volna in medias res-t. Miután kellőképpen ellazultam mellém feküdt és elkezdtük felfedezni egymás testét. Csókja finom, nem tolakodó. Amikor érdeklődött az elképzeléseimről, úgy éreztem nem szavakban vár választ, úgyhogy combjai közé kéredzkedve nyalni kezdtem finom, illatos punciját. Szeretek puncit nyalni, úgyhogy türelmesen, saját elképzeléseim szerintem kezdve és az instrukciói alapján a technikát folyamatosan korrigálva juttattam el a csúcsra vagy legalább is a kéjes sóhajai, teste rezdülései alapján arra a következtetésre jutottam, hogy ez sikerült. Az is ebben erősít meg, hogy megköszönte. Persze nem csak szóban, pillanatok alatt felém került, hogy viszonozza nyelvcsapásaimat. Tartottam tőle, hogy túl lágy lesz a francia, de tökéletes volt. Érzékien vette keze és szája ügyébe a farkamat, finom szájával nyugodt tempóban kényeztette, majd fokozott intenzitással kőkeménnyé varázsolta. Javasoltam gumi felhelyezését, mert alig vártam, hogy behatolhassak puncijába. Hátulról ez kiváló élmény, és lehetett a tükörben is nézni hogyan mozgunk. Végigsimítottam testét, gyönyörködtem a látványban, a tetoválásain és próbáltam kicsit lassítani a tempón is, hogy ezt az egészet tovább élvezhessem, mert nagyon szűk volt a puncija. Amikor megjött az ő hangja is, gyorsítottam és telelőttem a gumit. Rövid ideig ebben a pózban maradtunk és a teljes lenyugvás után letisztogattam magam. A hosszabb előjáték miatt ezzel ki is töltöttük a rendelkezésre álló időt. Maradt még ugyan pár percünk, amibe túl sok minden amúgy sem fért volna már bele, így ezt az ágyon fekve beszélgetéssel töltöttük el.
  • Elszámolás:

    A telefonban ugyanazt mondta, ami a bővebb infóban is szerepel. Nincsenek extrák és ami alap, azzal maradéktalanul elégedett is voltam. A csokor nem került szóba, így távozás előtt történelmünk meghatározó alakjait az asztalkára helyezve rendeztem.
  • Összkép:

    Egy unalmas hétköznapomat emlékezetessé varázsolta. Látok benne perspektívát, van még bőven, amit ki lehet próbálni, erre minden bizonnyal sort fogok keríteni. Ez volt az első találkozónk, boldogan, széles mosollyal távoztam, ahogy ezt a bemutatkozásában ígérte. Egy pillanatra sem éreztem magam furcsán hazafelé a sok megsavanyodott ember között, pedig néhányan furcsán néztek rám, hogy minek örülök ennyire. Innen üzenem nekik, hogy az itt leírtaknak! :P
Happy Massage