• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megadott telefonszamon hivtam elozo nap. Egybol felvette es a kedves, vidam hangjat meghallva rogton jo kedvem lett. Idopontot leegyeztettuk, es emlekeztettem, hogy mirol is emlekezhet ram, es ezt meghallva egybol meg vidamabb lett o is es en is. Masnap egy megerosito sms-t kuldtem es vartam, hogy porogjenek az orak, menjenek a percek, hogy ujra lathassam.
  • Megközelítés:

    Kornyezettudatosra valtottam (plusz most kocsi sincs), igy BKV-val mentem. Nagyon konnyu megkozeliteni, buszok, HEV a kozelben. Amikor autoval mentem korabban, neha meg parkolo is akadt a haz elott. A parkolas fizetos, ofkorz, de max 3 perc setara tuti lesz hely a kornyeken.
  • Helyszín:

    Regi berhaz sokadik emelete, szepen felujitva, berendezve. Az egyes szobakat kulonbozo szinek dominaljak, ami kifejezetten erdekesse teszi a hangulatat. A furdo tiszta, tusfurdo valasztek ok. Ha valakinem 5-6 fajta nem eleg, akkor az meg is erdemli.
  • Lány külseje:

    Panni majdnem almaim noje. Alacsony, pici, formas fenek, gyonyoru arc, meseszep mosoly. Mi kellhet meg? Bar ha oszinte akarok lenni, nekem jobban tetszett, amikor egy 5-6 kg-val tobb volt, az volt az en idealom, de igy is hihetetlenul szep.
  • Erotikus masszázs:

    A masszazs a masfel ora kozepso szekciojat foglalta el, kb 20-25 percet toltottunk ezzel. Kellemes simogatasnak indult, de aztan egy ponton megmutatta, hogy kicsi a bors, de eros. Van ero ebben a noben rendesen.
    A masszazs soran foleg a hatamra, a gerincemre (van egy komoly gerincferdulesem) es a nyakam-vallam kornyekere fokuszalt. Kellemesen kattant a csigolyam a masszazs soran, mint amikor kicsit a helyere megy.
    Kezdesnek a hatammal inditott, majd jott egy kicsit a nyak/vall resz. Aztan egy par percre lement a fenekem kornyekere es a vadlimat, combomat is gyurta. Amikor visszaert a jobb oldalamra es a kezemhez hozzaert a bore, kellemesen meglepodtem, hogy a bugyi lekerult rola idokozben. Megjegyezte, hogy ezt meglepetesnek szanta. Hat nem tunderi? :-)
    Aztan ujra a hat-nyak jott, majd felmaszott a fejemhez (mikozben en hason fekudtem) es a derekamat, fenekemet kezdte gyurni. Itt aztan elkala dozott a keze, es a fenekemhez, illetve meg lejjebb kezdett masszirozni. Aztan szolt, hogy megfordulhatok...
  • Levezetés:

    Keretes szerkezetet adtunk ennek a masfel oranak, ezzel indult es ezzel is fejeztuk be. Megerkezesem utan be a szobaba, hozott kis vizet, majd en el zuhanyozni. Visszaterve a melltarto mar nem volt rajta es puszikkal, olelesekkel vart. A kanapera leultetett, majd elkezdte, amihez elkepesztoen ert. Eloszor csak puszikkal huzott fel, majd a kezevel, es aztan az ajkai is megtalaltak az utat a farkamhoz. Kellemes oralis kenyeztetest kaptam, kozepes mennyisegu kezimunkaval. De amit a szajaval tud, az elkepeszto. A kornyeket sem hagyja ki, de amikor tovig beveszi es lent tartja, az elkepeszto. Nem kellett sok ido es az aznapi elso adag az edes kis pofikajaban landolt, bent tartotta es hagyott lenyugodni. Panni nem egy rohanos tipus. Ezutan par puszi, kis takaritas, es jott a masszazs. Lasd fent.

    Fordulas utan az agyon kezdett kenyeztetni, megemelte a masszazsagy fejreszet, hogy jobb legyen a vizualitas. A farkam mar allt ujra es o ujra elkezdte a felsofoku idegennyelv orat. Tovabbra is ez az ujlatin nyelv volt ma soron. Kb ket perc utan kertem, hogy forduljunk 69-be, hatha meg tudom ismetelni a szilveszteri produkciomat, de szerintem most nem volt akkora kirobbano sikerem. Bar tetszhetett neki a hangokbol itelve, de az egy ihletett pillanat volt mindkettonknek, ami nem mindig jon ossze. Szoval 69-ben mulattuk az idott, en markolaszom kozben az isteni kis feneket, mikozben o kvazi fekvotamaszokat nyom es a cel, hogy az ajkai minel kozelebb legyenek a pocakomhoz. Idegennyelv es matek utan tesibol is jelest kapott nalam. Egy ido utan lemaszott a szamrol es csak o kenyeztetett, mikozben en tovabb gyurtam a feneket. Es egyszercsak nem volt tovabb. Nem birtam es masodjara is utjara engedtem amit utjara kell engedni. Most sem rohant sehova, befogadta ami jar neki, bent tartotta kello ideig, majd jott a torles, a puszi, a pohar viz es a pulzusom kezdett ujra normalizalodni.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy mennyire felel meg az atlagnak, vagy sem, de Panni egy elkepeszto jelenseg es boven megerte. Nem volt semmi emlekezteto, oltozes kozben letettem az asztalra, es indultam utamra.
  • Összkép:

    Panni egy nemzeti kincs, legalabbis nekem. Az egyikk kedvencem. Gyonyoru, kedves, mosolygos, okos, lehet vele beszelgetni. Mit akarhatnek meg????
Happy Massage