• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már jártam Panninál is és Lindánál is, és egy MT beszámolója adta meg a végső lökést, hogy kipróbáljam, mire képesek együtt. Lindával egyeztettem, könnyen elértem és a másnapi időpont jó is volt a lányoknak.
  • Megközelítés:

    A II. és III. kerület határán, nem a szigorúan vett belvárosban, de a jó közlekedés miatt akár belvárosnak is tekinthetjük. A HÉV-megállótól 1 perc séta, de több busz és villamos is megáll a közelben. Aki KENT már vajas kenyeret, az tudja, hova kell menni :)
  • Helyszín:

    Egy régebbi, de szépen karbantartott társasházban van a tetthely. Több másik lány is fogad vendégeket ugyanitt, de elég nagy a szalon ahhoz, hogy ez ne okozzon gondot. Most másik szobában voltunk, mint külön-külön a két lánnyal, de itt is bőven elfértünk. A szoba közepén masszázspad, de van szobainas és kanapé is, így bőven van hova pakolni. Először egy picit hiányoltam a tükröket (a másik szobában bőven vannak), de mivel ketten voltak, így is mindig láthattam valami szépet :) A fürdőszoba tágas, nagy káddal, nemcsak tusfürdőből van választék, hanem szájvízből is.
  • Lány külseje:

    Panni egy pici, aranyos, filigrán alkatú lány, ellenállhatatlan szemekkel és mosollyal. Korábbi látogatásom óta vékonyabb lett, de a védjegye, a huncut mosolya azóta is megmaradt :)
  • Erotikus masszázs:

    A lányok emlékeztek még rám, üdvözlésképpen mindkettőjüktől puszikat és nagy öleléseket kaptam. Innivalóval kínáltak, és amíg fürödni voltam, meg is hozták. Ráhangolódásként újabb puszik és ölelgetés, aztán fel a padra, kaptam párnát és törülközőt is. Panni a hátamat, Linda a lábamat kezdte masszírozni, mindkettőjüktől nagyon jólesett, és ahogy észrevettem, értenek is hozzá. Közben beszélgettünk, ebben is kiváló partnerek voltak, és egy-két kulisszatitkot is megtudtam tőlük. Linda egy idő után nem igyekezett elkerülni a koronaékszereket sem, ekkorra már jelét is adtam az élvezetnek. Félidőben térfélcsere, Linda jött a hátamhoz, Panni pedig a lábaimat és a közüket vette kezelésbe. Folyamatosan ment át erotikába a masszázs, előbb Panni melegítette meg a kezemet a lábai között, aztán Linda tolta az arcomba a gyönyörű, kerek melleit, Panni pedig közben feljött hozzám a padra és a puncijával csúszkált rajtam. Egyre biztosabb lettem benne, hogy valójában az úton baleset ért, és a mennyországban vagyok két angyallal.
  • Levezetés:

    Bármilyen kellemes volt is a masszázs, azért mégiscsak örültem, amikor engedélyt kaptam a fordulásra. Jó, hogy két keze van az embernek, így két oldalról tudtuk egymást simogatni a két lánnyal, és a két gyönyörű popsi pont a kezemre esett, közben pedig a bugyik is lekerültek. Itt is váltották egymást, az egyik lány a farkamat kényeztette, a másikkal puszilgattuk egymás nyakát, arcát, száját, fantasztikusan izgató volt ez így egyszerre. Gondban lennék, ha választanom kellene kettőjük közül :) A végén, miközben Panni cicijeit simogattam, Linda szájában landoltak az utódok. A legjobb szó arra, amit ketten műveltek velem, a kivégzés. Alaposan letisztogattak, én közben percekig mozdulni is alig bírtam. Amíg pihentem, ők még hozzám bújtak kicsit, ez is jólesett. Gyors fürdés, aztán felöltöztem és érzékeny búcsút vettünk, újabb ölelésekkel és puszikkal.
  • Elszámolás:

    Kerületi átlag, és mivel két lány, kétszer akkora csokor, de nagyon megérte. Utólag tettem le a komódra.
  • Összkép:

    Külön-külön is jól éreztem magam a két lánnyal, és úgy mentem oda, hogy egy ilyen tündérnél csak két ilyen tündér lehet jobb. Nem csalódtam, különleges élmény volt, ilyet csak két ilyen kedves, ügyes és odaadó lány tud nyújtani. Először jártam négykezes masszázson, de biztosan nem utoljára.
Happy Massage