• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam, hogy Dóri újra köztünk van, egyből üdvözöltem. Szerencsémre ismeretségünk korábbra datálódik, így könnyen akceptálta azon ötletemet, hogy ezúttal ne csak kettesben találkozzunk. A választott harmadik fél Bunny volt, és a helyszínt is ő biztosította. Flottul ment az egyeztetés, részletek a Bunnyhoz írt beszámolómban.
  • Megközelítés:

    Nem nála voltunk. A Bunny kuckó megközelítési útmutatójához szintén tudom ajánlani a másik irományom ide vonatkozó részét. Egyébként én még egy másik kerületbe jártam Dórihoz.
  • Helyszín:

    De azért egyszer meglátogattam az új lakásban is, emlékeim szerint igencsak jó, rémlik egy nagy ágy, ami gyakorlatilag kitölti az egész szobát, és egy zuhanykabin, amiben ketten is nagyon kényelmesen el lehet férni.
  • Lány külseje:

    Egészen elképesztő, hogy Dóri az évek alatt szinte semmit sem változott, ugyanaz a dögös csábító, mint mikor először láttam. A hajszíne változott csak, illetve a hossza minimálisan, volt már rövidebb, tüsibb is. De, hogy ennyire jól álljon valakinek ez a rövid stílus. Magas, vékony alkatú nő, szerintem még mindig sportol valamit. Elképesztően nagy és formás eredeti keblekkel rendelkezik, nyilván a kornak és méretnek megfelelő, de egyszerűen imádom, amikor az arcomba lógatja és gyömöszölhetem. Szép, hosszú lábak, feszes fenék. Hosszúkás és gyönyörűséges arc, és az a tekintet, ahogy rám néz, attól mindig kész vagyok. Ő az én múzsám.
    És akkor itt van még Bunny is, más típus, de ő sem kevésbé a zsánerem. Haja félhosszú, hullámos és szőkésbarna színű. Ő a fiatalabb, alacsonyabb, szintén szép arccal megáldott nő. Ott kerek, ahol nagyon szexi, fenék, mellek. Könnyű a velük való játszadozásba belefeledkezni. És tényleg olyan energia van benne, mint egy duracell nyusziban. Mondjuk ebből a szempontból Dórit sem kell félteni.
    És a szexi szettek, amikben fogadtak...
  • Action:

    Egyszer már megírtam, így aki azt olvasta, itt már sok újat nem talál, minimálisan átszerkesztettem. Elég intenzív élmény volt, nem biztos, hogy minden így, ebben a sorrendben történt, sok emlékképből gyúrtam egy egésszé.

    Megérkezek a megbeszélt időpontban, hívom Bunnyt, beenged. Kis liftes közjáték, majd nyílik is az ajtó, Dóri már ott van.
    A kis előszobában szűken férünk el, azért az üdvözlő puszikat nem hagyjuk ki. Két ilyen bombanő társaságban nem kicsit vagyok zavarban, gyorsan meg is szabadulok a kinti ruháimtól, közben kapom a kérdéseket. Természetesen kapom, hiszen Dóri mindjárt észrevesz rajtam egy kis változást. Igaz ő előnyösebb helyzetből indul, mivel jóval régebb óta ismer, és ez a legutóbbi randink óta történt. Szóval, amíg én pirulok a bókjaitól, addig Bunny jó házigazda révén üdítővel kínál - ekkor még nem kértem, tudtam, később úgyis nagyobb szükségem lesz rá.
    Vetkőzésre szólítanak fel, vagy inkább parancsolnak, Dóri az ágyból hason fekve mozizza végig, majd Bunny is csatlakozik hozzá, a két kis kukkoló. Mintha ne lennék már így is zavarban, de jólesik, mi tagadás. Vetkőzőshow-t mondjuk nem adok, lehet rögtönözni kellett volna egyet, kimaradt ziccer, de akkor egész biztosan hamarabb megköszönik a részvételt.

    Fürdésből visszatérve ők az ágyon állva várnak, továbbra is a szexi szerkójukban. Bunny mondja, hiába próbálom húzni az időt, úgy is elkapnak, nem menekülhetek. Először vele sikerül csókot váltanom, majd Dórival is, közben mágikus ügyességgel és gyorsasággal tűnnek el a ruhadarabok. Nem is veszem észre, de Dóri már bugyi nélkül csókolgat, Bunny jelzésére gyorsan lemeózom. Nagyon jóleső érzés az ajkukat, a nyelvüket érezni, Bunny például továbbra is akkorára ki tudja nyitni a száját, hogy simán elnyelhetné az arcom, és olyan fürge nyelve van, hogy megveszek a gyönyörtől. Aztán Dóri is bedurvul, kiszabadítja az ikreket a melltartó fogságából, hogy kezembe és számba adja, nem is utasítom vissza. Ugyanígy jár el Bunny is, a mellei közé kényszerít. Majd vissza Dórihoz. Isteni látvány és érzés évődni a két lány között. Amíg az egyik nyelves csókját élvezhetem, addig a másikuk már kezelésbe is vesz egy kicsivel lejjebb. Egész pontosan szájjal, a kezdeményező most is Bunnyka. Dóri azonban nem hagyja annyiban, és ő is csatlakozik. Nos, ha finoman, nőiesen akarom leírni. Ez valami k**va jó érzés, mikor két ilyen szépség egyszerre kényeztet a szájával, ráadásul picikét értenek is hozzá. Én speciel köpni-nyelni nem tudtam, persze Bunny ilyenkor teszi fel azt a kérdést, hogy elviselhető-e? Hát, el. Nagy nehezen. Vagy valami hasonló marhaságot mondok és vigyorgok, mint a vadalma. Biztosan hihető a válaszom, kicsit kuncognak is. Újabb parancs érkezik, irány az ágy, vízszintesbe helyezem magam. Ekkor valamelyikük - tuti, hogy a Nyuszika - tökéletes célzással arcon lő egy bugyival, a sajátjával. Sherlockként abból fejtem vissza a támadóm személyét. Dóri gyógyírként a szép punciját teszi rá, közben a farkam Bunny szájában lel vigaszra, kellett is neki, mert vagy teljes tíz másodpercig árván maradt. Élvezettel nyalom Dóri finom kelyhét, vagy inkább ő erőszakolja a számat, közben a fenekét, majd a melleit is masszírozom. Bunny biztat is, hogy még játsszak azokkal a mennyei keblekkel, ha már én hozzájuk férek. Ujjal is behatolok Dóri hüvelyébe, ekkor kicsit oldalra dőlve megemelkedik, hogy jobban hozzáférhessek. A lányok váltást javasolnak, hogy Bunny finomságát is megkóstolhassam, mellém heveredik lábakkal felém, az ujjamat követeli, de azért előtte kicsit nyelvvel is megízlelem. Majd intenzív ujjazásba kezdek, amikor odanyúl a kezével, és fokozza a tempót, félelmetes egy csaj. Közben egy erős, cuppogós hangra leszünk figyelmesek, Dóri vadul játszadozik a férfiasságommal, bőséges nyálmennyiség mellett, ahogyan csak ő tudja, Bunny nem is hagyhatja kommentár nélkül.

    Azt tudni kell, hogy Dóri tényleg elképesztő mennyiségű nyállal dolgozik, és ilyenkor bizony nem gyenge hanghatások kísérik a tevékenységét. Viszont ennél is jobban imádom benne, ahogy közben szemez velem, végig a tekintetemet keresi azokkal a gyönyörű nagy (kékes!) szürke szemeivel. Ez ma sincs másképp, többször is felveszem vele a szemkontaktust, igaz nem annyiszor, mint kettesben, most túl erős a vizuális elterelés, ráadásul más inger is ér.
    Bunny, a főnökasszony javasolja, itt az idő védőfelszerelést húzni. Ezúttal azonban átadja a kezdés jogát, Dóri felgumiz, majd bele is ül, keményen lovagol rajtam, érzi, ha kicsit gyors nekem a tempó, lassít, de csak módjával, közben odahajol, csókolózunk, az ikreket is megkapom az arcomba, tapizom, mellbimbóit nyalogatom. Erős csőlátás kezd úrrá lenni rajtam. Most csak Dóri létezik. Bunnyka kicsit a háttérbe szorul, a duruzsolását azért folyamatosan hallom. Különben a hangja is megérne egy külön fejezetet, van benne valami igazán karcos és pajzán. Dórié megnyugvással tölt el, de ugyanakkor iszonyatosan erotikus is tud lenni, ha csak meghallom, már áll is az árbóc. Visszakanyarodva, Dórival lovacskából misszibe gördülünk át, közben végig magához szorít, csókolom az ajkát, a nyakát, jelzi, nincs ellenére, az ujjamat a szájába adom, frenetikusan nyalja, harapdálja. Bunny egy kis hozzáférést követel a cicikhez. Na, nem az enyém kell neki, Dórié kicsit szebbek, ki hibáztatná a választásáért. Itt van azért egy kis képzavar, mi miután következett, de valamikor Bunny mögénk került, és masszírozni kezdte a golyóimat, és volt egy "ez bizony tövig van" megjegyzése is, meg is vizsgálta. Egyébként több szuper aranyköpése is akadt, Dóri gyári cickóival kapcsolatban is.
    Továbbra is Dórival vadulok, teljesen beindít a hangjával, aztán kicsit fáradok, de le állni nem akarok, érezni akarom még. Végül csak kicsusszanok Dóriból, azért közben ölelem őt, mikor megpillantom, ahogy Bunnyval smárolnak. Majd Bunny követelni kezdi a részét, ő sem maradhat ki, ezért négykézláb helyezkedik. De hiába kéri, a kicsi én nem így gondolja, Dórika segít a megfelelő állapot újbóli elérésében. Hevesen csókol, kézzel masszírozza, közben én az ujjammal Bunnyt sem hagyom magára, Dóri köpéssel biztosítja a kenőanyagot. Itt azért megint van egy kis filmszakadás, de a védőfelszerelés csere után végül csak Bunnyban kötök ki, ekkor biztatja Dórit, hogy akármit is csinál, ne hagyja abba, mert kezdek éledezni. Szó mi szó, minden tudását beveti, eredményesen. Újra sikerül akcióba lendülnöm, az ágyon kicsit lejjebb mozgunk, hogy Dóri Bunny elé férhessen. És míg én tolom Bunnyt, ő addig nyalja Dórit. Mivel Bunny kutyusban (is) nagyon kívánatos, a formás feneke, felette az a kis tetkó, a csattogások, közben egy kis lány-lány akció és még Dóri arcát is leshetem. Nem is lehet más vége, minthogy hatalmasat élvezek, Bunny még kér pár lökést, megteszem a tőlem telhetőt, nem is szívesen szabadulok a forró öleléséből. Szinte még ki se húzom, ő már kapja is le a gumit és megtörölget. Na, ekkor kérek és kapok is egy pohár vizet. Dóri és Bunny kólát isznak. Aztán jó sok mindenről beszélgetünk kis háromszöget formázva az ágyon. Egyébként most is Bunny az irányító, mondom, hogy kiváló vendéglátó. Simogatom még őket egy kicsit, Dóri lábát csókolgatom a harisnyáján keresztül, ujjait szopogatom, de aztán elmegy tusolni, ekkor Bunnyval hülyéskedek.

    Elég rendesen elszaladt az idő, így én is gyorsan lefürdök, felöltözök, ajándékokat átadom, és egy-egy csókkal búcsúzok tőlük, majd utóbbi műveletet megismétlem, biztos, ami biztos. Ők már közben visszaöltöztek a szexi ruháikba. Kilépve az ajtón visszanézek, hogy örökre vésődjön az eszembe az a kép, amelyen ez a két szuper nő, Bunny és Dóri, Dóri és Bunny látható.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, a megbeszélteknek megfelelően. A két lány az értelemszerűen nem egy, és bár nincs ebben akkora tapasztalatom, bizton állíthatom, hogy nem ez az átlag, viszont cserébe több mint felejthetetlen élménnyel gazdagodtam.
  • Összkép:

    Nem állítanám, hogy 100%-ig fel voltam rájuk készülve (nem is lehet), de ha kihagytam volna ezt a lehetőséget, biztosan bánnám. Mindketten igencsak irányítótípusok, nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a bénázásra időt sem hagytak. Elsősorban Bunny volt a főnök, de amikor kellett akkor Dóri tökéletesen vette kézbe a dolgokat. Ha Dóri lett volna a házigazda, akkor azt hiszem fordított szereposztásban is tökéletesen működött volna.
Happy Massage