• Sylvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hálás vagyok ezért a gondviselésnek, hogy egy újabb, talán nem túlzás azt mondani, barátot sodort az utamba.
    Ha egyeztetünk, mindig rugalmas velem és olyan jó fej, hogy beszélgetőpartnerként is jól érzem magam vele. Ünnepi légyottra mentem, ezt így beszéltük meg, nemrég születtem, persze jó pár tíz évvel ezelőtt, így volt okunk kicsit lazítani. Ehhez (is) partnerre találtam vendéglátómnál.
    A szokásos egy óra helyett kicsit hosszabbat céloztunk meg.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik forgalmas kereszteződése, benzinkút, uszoda, zöldséges, autószalon szomszédságában. Megközelíteni könnyű, parkolni könnyű, villamos is jár, tehát nem egy zsúfolt belváros. Most taxival érkeztem, arra számítva, hogy némi ital lecsúszik majd a torkomon.
  • Helyszín:

    Pici lakás, a fürdőszobán kívül egy nagyobb helyiséget találsz, nagy franciaággyal, konyhával, asztallal, székekkel és egy szobainassal egy légtérben. Minden tiszta, elegendő számú tusfürdő közül lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Talán írtam már, a ciciktől teljesen odavagyok. Ha méretesek, az nagyon jó, ha nemcsak méretes, de formás is, az még jobb. Sylvi esetében mindkettő igaz, tehát már az indulásnál minden oké.
    Az ajtóban szokásos bikini felső és alsó kombóját viselte. Ezt a részét nem viszi túlzásba. Senkinek sem akar megfelelni, gondolom így érzi jól magát, megfelelően lazán. Mosolygott most is, magamhoz szorítottam és egy kellemes ölelést követő puszit nyomtam arcára.
  • Action:

    Pezsgővel érkeztem, nem is eggyel, a helyszínen is volt néhány butélia, amiből válogathattunk. Kezdésnek mindjárt dugó röppent, pohár koccant, zene a sarokból, dumcsi az asztalnál, egy-egy ölelés és puszi, még civilben. A vészesen fogyó nedű láttán arra az elhatározásra jutottam, hogy nem ártana, ha vennék egy zuhit, mielőtt teljesen képtelen leszek férfiasan teljesíteni.

    Törölközőmből kitekeredvén az ágyon találtuk magunkat és nem mondanám, hogy egymásnak estünk, inkább térdelve összeölelkeztünk. Cicik a mellkasomon rugóztak, egy-egy kölcsönös simi az érzékeny zónákra, minek hatására emelkedni kezdett a tesó odalenn. A franciás kényeztetés, amit kaptam, csak növelte a turgort, nem is tudtam sokáig türtőztetni magam, gumiért kiáltottam.

    Szeretek 2-3 pózt kipróbálni, most azonban olyan kívánós lettem, hogy felülről tempós szeretkezésbe kezdtünk. Az ikrek látványa csak fokozta az élményt, szorított Sylvi lent, ölelt fent, mígnem elért a vég. Kicsit megpihentem, kihúztam amit ki kellett, Sylvi leellenőrizte, nem csúszott-e le a védelem, majd finoman letisztogatott. Mondtam is neki, bocs, de most kimaradtál a jóból. Kicsit pihentünk, majd mivel eléggé kiszáradtunk újabb palackot nyitottunk a jobbik fajtából. Korty, korty után, egyre vidámabb lett kis társaságunk, ha kettőnket lehet társaságnak nevezni, az én nyelvem néha-néha megbotlott, de Sylvi se panaszkodott, kezdte egyre jobban érezni magát.

    Pohár ide, pohár oda, egyszer csak az ágyra húzott, a fülemet, a nyakamat csókolta, lejjebb a hasam felé kúszott, és már megint a szájacskájában találtam magam. Eszméletlen izgi volt, ahogy elkapott, mint aki eltökélte, hogy lesz, ami lesz, felkészíti a vendéget a következő menetre. Én azért tartottam tőle, hogy a a pezsgő miatt kudarc lesz a vége, de gyorsan kiderült, aggodalomra semmi ok. Gumi fel, paci következett, a cicik (már megint a cicik) az orrom előtt kínálták bájaikat, beléjük is fúrtam az orrom (váúú!), de nem így akartam a végét. Megkértem Sylvit, hogy jöjjön az ágy szélére, én pedig állva hátulról közelítettem meg. Csípőjének heves mozgása, a punciban ki-bejáró "dugattyú" látványa, az egyre gyorsabb tempó ismét kivégzett. Aléltan, remegő lábbal pihentem le az ágyra és hagytam magam letisztogatni. Nem volt kedvem mozdulni, de nem így terveztük a délutánt, így erőt vettem magamon.

    Még egy pohár ital, zuhi, majd felöltöztünk és taxiba vágódtunk, hogy egy másik kerületet célozzunk meg, ahol folytatódott az ünnep, de ez már egy másik történet.
  • Elszámolás:

    A végén letettem az asztalra. Az egy órára való, a ma már általános pesti átlag (ha van ilyen), igaz én ezzel nem foglalkozom. Itt meg pláne nem, eszembe sem jutna azon gondolkozni, hogy mennyire érte meg nekem. Nagyon.
  • Összkép:

    Sylvi kiváló partner azoknak, akik a szolgáltatások széles skáláját keresik és aki egy szolgálatkész, laza vendéglátót szeretne. Ha valaki kellő tisztelettel közelít hozzá, biztosan elégedettel távozik.
Happy Massage