• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, mert előzőleg olvastam róla, hogy kedveli a bejelentkezés e formáját , ugyanis számít rá ,hogy innen az oldalról keresi egy -általa nem biztos, hogy ismert, de- nagy valószínűséggel megbízható férfitársunk.
  • Megközelítés:

    ETELE tértől gyalog 5 perc ,és ezen az oldalon, legalábbis délelőtt remek a parkolás. A kerékpár út is 100 méterre van.
  • Helyszín:

    Kívül belül rendben tartott többemeletes panelház , bár senkivel nem futottam össze , de vélhetően rendes emberek lakják. Igaz egyről már biztosan tudom ,hogy rendes ember: Ö Brenda! A lakás felújított, nagyon kellemes hely.
  • Lány külseje:

    Brendát kb. 2 éve figyelem, pont olyan mint a képein, kár hogy vidije nincs, hallani kell a hangját , és persze élőben élvezni a társaságát, állítom hogy a személyes kisugárzása nagyon pozitív. A fotóin dögös vadmacska arcát mutatja, az életben nagyon-nagyon kedves.
  • Action:

    Néhány fotóján szeximádónak tűnik , ami részben igaz lehet, de az én kalandomból úgy tűnik az érzéki szex áll közel hozzá. Nagyon sok beszámolóját olvastam már és olyan "ajtóban már letámadósnak" sejtettem, és már hogy ha ez így van akkor inkább szólok, hogy lassítsunk a tempón. De nem kellett szólnom! Brenda türelmes, érzékies, és simogatás imádó volt egész idő alatt. Zuhany után beértem a szobába, és kérte gyorsan szabaduljak meg a derekamra tekert törülközőtől. Az ágy elött állva kezdtünk el csókolózni, és -mint utólag kiderült Brenda nagy meglepetésére- átvettem az irányítást úgy, hogy apró puszikkal kényeztettem a testének minden részét. Nagyon jó érzés egy ilyen ízig-vérig NŐT boldoggá tenni. A kényeztetésben Ő sem akart adós maradni , és bár eredetileg 69-es kölcsönös franciát terveztem, úgy alakult, hogy külön-külön tettük ezt meg. Néhány percnyi szopás után gumit kértem, mert érezni akartam az addigra már teljesen benedvesedett punciját. Az első póz 4 percében beledurrantam a kehelyébe.
  • Elszámolás:

    Az elején kívántam az elszámolás rendezni.
  • Összkép:

    Hogy miért vártam 2 évet a meglátogatásával, ha már 2015óta a kedvencek között van? Néhány hónapja elhatároztam, hogy hármas szexet fogok kipróbálni. Ha már lány pár , akkor nem kérdés számomra, hogy a BRENDA-BUNNY páros. Ez a mostani látogatás egy megismerkedés volt számomra a páros egyik tagjával. Bunny-t nem ismerem sajnos személyesen, de Brendával olyan jól sikerűlt a találkozás, hogy azon vagyok kihagyom a hármast, és a rá szánt összegen inkább 2X megyek Brendához.
Happy Massage