• Anikó

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt néztem ki magamnak Anikót. Már korábban a kedvencek között volt, ma úgy éreztem itt az idő, hogy megpróbáljam elérni. Délelőtt kerestem. Elsőre felvette, mindent megbeszéltünk és bő 1 óra múlva már nála is voltam. A telefont ő vette fel, határozott, barátságos hangja van, érezhető, hogy érdekli ki van a másik oldalon.
  • Megközelítés:

    13. kerület, egy kisebb főútvonal közelében található a helyszín. BKK több oldalról is odavisz, talán a buszos változat a legközelebbi, az kb. 50-100 méter lehet. GPS pontosan navigál, a helyszínen talán az utolsó kanyar, ami nem derül ki, de ott meg már látszik a házsor. Napközben fizetős a helyszín. Óra a közelben.
  • Helyszín:

    3 emeletes panel sor, rendezett környék, a házak jó állapotban vannak. Kód megérkezett, majd nagyon egyszerű, belépsz és nincs emelet mászás. Nem derült ki, hogy Anikó egyedül vagy többed magával rendel, egy biztos, maximális diszkrécióval lehet közlekedni. A lakás szépen fel lett újítva, nem túl nagy, de kényelmes a szoba. Fürdő is tipp-topp, mindenféle tusfürdővel felszerelve. Szobában masszázs pad és némi keleties hangulat. Láthatóan adtak a részletekre, nem egy üres szoba paddal feldobva feeling. A pad szélesebb fajta, így akár ketten is kényelmesen elférünk:).
  • Lány külseje:

    Anikó..., hát igen, egy igazi, ölelni való Nő! Gyönyörű, gömbölyded ívek, feszes, finom bőr, határozott és egyben kacér pillantások. Egyből éreztem, hogy jó helyen vagyok. Egy kis, rózsaszín köntösben fogadott ami alól már belépéskor kivillant a hihetetlen lábikrája. Nekem valószínűleg egy életen át kellene dolgoznom és akkor sem lesz ilyen. Nagyon beindított már itt a látvány. Arca helyes, ha jól emlékszem feketés árnyalatú váll alá érő hajkoronája van most. Olyan barátnős érzésem támadt ránézve. A képei frissek, valósak, nem évekkel ezelőttiek. Belenéz a szemedbe bátran, speciál nem tudtam eldönteni, hogy ellenőriz vagy kacérkodik vagy mindkettő. Fürdésből visszatérve ledobtam az utolsó textilt ami még rajtam volt, Anikó kiugrott, majd 1 perc múlva már bent is volt fedetlenül. Igyekeznem kellett, hogy ne vágjak nagyon meglepett arcot, mert hát a látvány tovább fokozódott. Mindenütt gyönyörűen ívelt, az a típus, akit akár 1 órán át is szívesen símogatnék. Meg is kérdezte, hogy zavarban vagyok-e? Elgondolkodtam majd meggyőztem magam és remélem őt is, hogy inkább a csodálat miatt akadt el a működésem.
  • Erotikus masszázs:

    Voltam már néhányszor masszázson, erotika mentesen is. Ezek alapján nálam Anikó top 2-ben van. Aki szereti az igazi, átgyúrós, sportmasszázst, ahol valóban meggoldozzák amid van, annak Anikónál a helye. Az elején többször rákérdezett az erősségre, intenzításra, így tökéletesen sikerült összehangolódnunk. Van választék krém, olaj, talán engem krémmel masszírozott, de nem igen foglalkoztam ezzel. Talpnál kezdte, egyből tudtam, hogy itt most valami rendkívüli élményben lesz részem. Ezek után felugrott mellém a padra és így haladt tovább felfelé lábak, hát, váll, nyak, ...nyekk nem volt. A masszázs alatt nem kalandozik el, ahogy masszíroz, ehhez nekem nem is passzolna. Ha valainek igénye van az ilyen típusu felvezetésre, szerintem bátran jelezze előre, Anikó végig odafigyel rád. Masszázs közben jól elcseverésztünk mindenféléről. Nem tolakadó, ugyanakkor oldott, kellemes partner.
  • Levezetés:

    Kb. egy bő félórás, kiadós masszázs után bekente a gyönyörű ikreket is és elöször a hátamon csúszkált velük. Már így egyértelművé vált, hogy Anikót valami hihetetlenül rugalmas és egyben figyelemreméltó méretű cickkel ajándékozta meg a sors. Fordulás után további síkosítás érkezett majd kezelésbe vette hímtagomat. Különboző tempóban, hol körülötte, hol az egészet átmozgatva kellemes tempóban ébresztette öntudatra örömrudazatom. Időnként jó alaposan belenézett a szemembe, nincs kétség tudni akarta, hogy élvezem-e. Látta, hogy jó úton halad, tenyerébe fogta makkomat és körkörös mozdulatokkal addig "fényesítette", hogy kisebb rángások futottak át vegetatív csatornáimon. Mikor már azt hittem, hogy végem van, lazított a tempón, és megmutatta figyelemre méltó francia tudását. Nem tűntette el teljesen, inkább csak játszott vele és velem. Később visszatért a rúd végén található transzponderemhez és elküldte az "itt a vége fuss el véle" üzenetet. Ennek megfelelően rövid kódfejtés után realizáltam, hogy nekem itt és most ennyi. Kisebb ívregörbülés közepette ballisztikus pályára állítottam az utódokat, ami jelen esetben javarészt Anikó kezében landolt. Megvárta amíg visszatérek agyközpontomba, majd rendet tett mindenhol, gondos gazdaként eljárva. Miután ismét szóhoz juttattam magam, megköszöntem mindenirányú lelkes és szakszerű tevékenységét és elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetettek szerint, szokásos virágszálak egy átlag feletti élnényért. Kicsit hozzátettem, külön nem egyeztetve, mert jól esett.
  • Összkép:

    Szép Nő, vonzó, már-már csábító adottságokal. Én szeretem a tónusos, de nem túl izmos alkatú nőket, nos Anikó pont ilyen. Természetes fellépése van, barátságos, amennyiben az elvárható tiszteletet megkapja. Ami külön kiemelendő, hogy nem csak igényli, hogy megmond mit szeretnél de ő is megmondja, hogy mit vár el egy kellemes együttlét kapcsán. Masszázsa eddigi egyik legjobb élményem volt. Erotika, esztétika vonalon egy szép Nő, kellő határozottsággal, amit kiír és megbeszélsz, azt maximális odafigyeléssel adja. Köszönöm Neki!
Happy Massage