• Pema

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2017. július havában szerettem volna az első beszámolóját friss élmények alapján megírni, de egyéb elfoglaltságaim miatt akkor egy MT megelőzött. Néhány napja sikerült a kapcsolatfelvétel, üzenetet küldtem, melyre hamarosan érkezett a válasz. Megcsörgettem, felvette, kellemes hangján megbeszéltük a lehetséges randevúnk időpontját! VTR - t sajnos nem használja, de rendkívül rugalmas az egyeztetés terén. Telefonját saját maga kezeli, de nem elérhetetlen. Figyelmessége és kompromisszum készsége példaértékű az oldalon is.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Az Örs- vezér tértől több féle busszal, vagy a Keleti pályaudvarról a Hatvan- Miskolci vonal Rákoscsaba állomásig, majd néhány megállónyi séta, vagy busz. A HÖLGY kiválóan navigálja a vendéget, akár milyen közlekedési módon szeretne célba érkezni. Könnyen megtalálható a hathatós segítségnek köszönhetően.
  • Helyszín:

    Tetszetős külvárosi környezet, rendezett kerttel és emeletes házzal. A bebocsátáshoz egy hófehér köntösben érkezett, lsd. a fotóján, közben a hópihék sűrűn hullottak. Már ez a látvány magával ragadott, egy valódi " Hótündér " jutottam a megállapításra, már ez a milliő teljesen magával ragadott, megadta a kezdeti lendületet. Az előszobában lábbeli levétele, majd az emeleti részre mentünk fel, ahol egy szépen berendezett lakás található. A babaszobába vitt első közös utunk, a kabát, és a többi ruházat itt kerül levételre,felakasztható, ill. székre rakható. Itt található a hatalmas , strapabíró franciaágy, tükör a falon, komód, éjjeliszekrény a segédanyagok, eszközök részére. Itt kaptam meg a finom illatú fürdőlepedőmet, mellyel a vállamon, derekát ölelő karommal sétáltunk a mindennel jól felszerelt fürdőszobába. A választék bőséges mind a tusfürdő, mind a szàjvízet illetően, az öblögetéshez műanyagpohárral. A gyors tisztálkodást követően vissza a babaszobába, ahol retró jegyében szörp, szódával kínált.
  • Lány külseje:

    Amikor a köntös lekerült, alakja leginkább a míves Stradivari hegedűhöz hasonlítható, oly kecses, mint eme egyedi mestermű. Tetoválás nem, de sok fínom ékszer díszíti. ( Fülbevaló, nyak,- derék, és bokalánc, gyűrű. ) Sötét - barna hajzuhataga párját ritkítóan koronája, éke egész lényének. A csillogó, igéző barna szempár, a hófehér selymes bőr, az egyedien fazonra igazított szőrzet azonnal teljesen hatása alá vont. Fényképei jól visszaadják a valóságot, nincs kellemetlen meglepetés.
  • Action:

    A fürdőszobába elkísért, szívesen megfűrdet, ha igényt tart rá a vendég, a törölgetést pedig a HÖLGY végzi, hiszen az órás alap programot kértem ( lsd. Bővebb információ! ) melyben az egész testet masszírozza klasszikus svédmasszázs formàjában,
    majd azután lesz a főszerep az erotikáé. A franciaágyra a hasamon fekve helyezkedtem el, elkezdődött a nyaktól lefelé haladva az antiallergén krémmel való kiadós, és hatásos masszázs. A popómon mesztelenül ült, és masszíozott. A finom szőröspuci folyamatosan ébren és éberen tartotta egész lényemet. A masszázs befejeztével fordulás következett, arcomat két kezébe fogta, simogatta, finom kis puszikkal halmozta el. Folytatás: ami az utóbbi években még eddig át nem élt golyó kényeztetésemmel kezdődött. Fantasztikus élvezetet nyújt, majd a szemkontaktusosan, bőnyálasan és kézmentesen előadott csodálatos francia után a közös kedvenc, a 69
    - el folytatódott a mi kis lopott órácskánk. Több alkalommal is visszajelzés érkezik, nyelvmunkámra sem lehet panasz. A kölcsönös símogatások, apró puszik tovább fokozzák a vágyat, a beteljesüléshez vezető úton egy védelmi eszközt helyez fel a szájával, majd felkínálja a kutya pózt, melyet nagy örömmel fogadok el! Most látni csak igazán, milyen helytálló az alakját illetően a hasonlatom. Action közben a derekán lévő láncok egyáltalán nem zavartak bennünket még a beteljesülés pillanataiban sem. Oly szorosan fogta, ernyedni sem hagyta a kiskukit, hogy a hosszabbítás gondolata is megfordult a fejemben, de dolgoznom kellett, így el kellett hessegetnem az álmot. Gyors zuhanyozás, segít ismételten, öltözködési, majd búcsúzóul bonbont, és cukorkát is kapok.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerint történt, előre. A csokor a helyén maradt távozásomig. A változó átlag, a külső kerületbe is megérkezett, de az élmény itt a beszàmolóban most magyarázattal szolgálhat, milyen nagyon jó dolgom lehetett cserébe abban az egy órácskában, hiszen már a folytatás mindkettőnk részéről megfogalmazódott. Csak a lehetőségek szabnak határt...
  • Összkép:

    Nagyon jó, action dús óra volt, melynek most megkíséreltem röviden összefoglalni a lényegét. Természetesen a HÖLGY evvel a vállalási listával, és a ragyogó hozzáállással a nagyon ajánlom kategória, meg kell látogatni, meg kell tapasztalni, mi minden fér bele az egy órába, ha az ő ritmusára hagyatkozunk, csodálatos élménnyel távozhatunk.
Happy Massage