• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment sms-en keresztül. Több alkalommal is váltottunk sms-t, mire tisztáztuk, mindkettőnknek a megfeleő időpontot. Persze másnap kora du még felhívtam telefonon is.Nagyon kedves hangja volt. Túl sokat nem kérdeztem, inkább a címet és az időpontot beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem, könnyen ment, hiszen nem messze egy fizetős parkolóház működik.Sajnos esős idő volt. Ezt azért említem, mert miután volt még egy kis időm egy sarki boltban vettem ajándékot, hogy ne üres kézzel menjek. Ezért kissé megáztam / esernyőt nem vittem magammal /.
  • Helyszín:

    Régi épület nagy kapuval. Megáltam és felhívtam Vivient. Megkaptam a kódot és miután kinyitottam a kaput egy elég sötét lépcsőházba kerültem. Szerencsére megtaláltam a kapcsolót és lifttel jutottam fel a kérdéses emeletre, ahol egy kis “térülj-fordulj” után már nyílt is az ajtó. A szoba nem volt nagy, egy franciaágy állt középen, előtte pedig egy masszázspad.Kellemes fények, jóleső meleg és halk zene. A fürdőszoba nagyon tiszta és rendezett volt. Megannyi tusfürdő közül lehetett választani.
  • Lány külseje:

    Amint beléptem a lakásba és megpillantottam kissé meglepődtem.Persze hogy nem ilyennek képzeltem, de ez valószínűleg az én rovásomra írható, mert ezzel szemben egy alacsony kedves, bájos kis tünemény fogadott gyönyörű alakkal szép orcával.Kedvessége már az első percekben lenyűgöző volt.Szép és finom tapintású bőr, bomba alak, keményen feszes popsi és hát azok a mellek!?.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára mentem, így megbeszéltük, hogy egy felvezetés és egy levezetés közé tesszük a masszázst.Törékeny alkatától nem vártam egy kiadós, szakszerű masszázst, de ahogy símogatott és lágyan masszírozott, vmi nagyon jóleső volt. Lentről kezdte és haladt felfelé, minden porcikámat átjárva, közben pedig nagyon jót beszélgettünk. A végére pedig tényleg ellazultam!
  • Levezetés:

    Mikor beérkeztem a fürdőből már nem volt rajta semmi. Odamentem hozzá, az arcába néztem és magamhoz öleltem. Nagyon kedvesen viszonozta közeledésemet. Közben puszilgattam a nyakát, majd formás nagyobb melleit. Gyönyörűek voltak! Kissé szélesek, kemények, feszesek, a gravitációnak ellenállóak. A bimbók is jól reagáltak. A felvezetés hanyattfekvéssel kezdődött a padon, majd beolajozta ott lent és először kézzel, majd ajakkal kedveskedett neki.Hihetetlen, hogy egy percre sem éreztem magam feszélyezve, olyan volt, mintha már máskor is jártam volna nála! Nagyon finoman vette kezelésbe, ami gyors és kemény válaszreakcióban nyilvánult meg, miközben egyre erőteljesebben kezdett hatalmába keríteni az a bizonyos jóleső érzés. Eközben olyan lágyan vett a szájába, hogy észre sem vettem, majd egyre változatosabban és izgatóan húzott olyan magasra, ahonnan már nem volt visszaút! Csodálatos érzés volt! A masszázs után következett a második, a levezetés, mely részemről kezdetben kissé döcögősen indult, de Vivien nem engedett kétséget afelől, hogy ismét boldogságot szerezzen nekem.Néztem, ahogy ajkai közé véve egyre ütemesebb fejmozgással kezd ismét hadrendbe állítani. Közben a fenekét símogattam, fogtam, ami még jobban beindított. Így nemsokára hasonló boldog pillanatot élhettem át mint az elsőnél.
    Ezután irány a fürdő, ahová ő is velem tartott, hogy segítsen a hátamról is lemosni az olajat.Ezt a kedvességet! Köszönöm Vivien!
  • Elszámolás:

    Utólag és úgy gondolom az átlagnak megfelelő volt, addig szóba sem került.Mikor a szobába léptem egy kis ajándékot adtam át Neki, melyet aranyosan megköszönt.
  • Összkép:

    Vivien egy nagyon aranyos, kedves, mindvégig a vendég kívánságaidat szem előtt tartó, ugyanakkor észvesztően csinos, kis bombázó.Mindenkinek csak ajánlani tudom! Biztosan visszamegyek hozzá, mert mint mondta máskor is szívesen fogad.
Happy Massage